Annoncering | Mobil/tablet version | 191 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret

krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret

krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.859
Visninger
403
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Dan Chr. Laursen

DU SKAL BRUGE
580 gr. krondyr filet
50 gr. kastanier u/skald (mad kastanier)
100 gr. udvalg af svampe ( evt. polske hvidsvampe, østerhatte, kantareller)
3 store skraldet bagekartofler
50 gr. soltørret tomater
tomatpuré
2 dl fløde
1 æg.
1 l oksefond (evt. oscar)


SÅDAN GØR DU
Man tager krondyrfileten og pudser sølvhinden af, derefter skære men den ud i 4 x 145 gr. bøffer og griller dem ganske kort tid af.

derefter ligger man dem over i et ildfastfad og stiller dem til siden.

Inden du går i gang med kartoflen hælder du din fond i en gryde og lader den simre ganske svagt med dine karstaniner i, når de er møre tages de ud, dine soltørret tomater og svampe steget hårdt af i en pande og kommes over i saucen, lad den nu trække ved lidt varme og jævn saucen af til sidst.
(HUSK sovs = hænger ved kartoflerne, sauce = ligger rundt om kartoflerne)

Man tager sine kartofler og river dem groft, og kommer dem ud på en plade, spred dem så de ligger i et tyndt lag, derefter rør man sine æg og fløde sammen, også kaldt en æggestand, og hælder den over kartoflerne.
HUSK AT SMØRE PLADEN GODT

den bages i en ovn så den bliver gylden, derefter kommes den på køl.
når den er kold smøre den ganske tyndt med tomatpuré og rulles sammen til en pølse. din kartoffel er nu klar.

Dit kød skal nu i ovnen og de skal ligge så de ikke rør hinanden så varmen kan komme godt rundt om dem.
kødet bages i ovnen ved 195 grader i 6 min.
vildtkød skal være rødt, gennemsteger du kødet ødelægger du smagen og oplevelsen bliver ikke lige så god.

Du kan skære dine kartofler ud som du vil havde det, jeg kan lige at havde dem lidt skrå, det ser godt ud og giver meget højde.

SERVERING
stil din kartoffel ca. kl 11 halvt i midten Hæld saucen med soltørret tomat og svampe på tallekenet, i midten. kom dine lune kastanier på kl. 7 halvt i midten og skær dit kød ud og lig dem oven på de soltørret tomater og svampe. Pynt evt. af med en stilk frisk rosemarin eller timian God fornøjelse.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fiske lagkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønne asparges med bacon     Kyllingeragout     Grov go'e boller     Julekager     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Omelet m. skinke og ost     Panettone     Gammeldags oksesteg med brun sovs.      krydret farsfad med porrer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com