opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret

krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret

krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(144)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.533
Visninger
422
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
580 gr. krondyr filet
50 gr. kastanier u/skald (mad kastanier)
100 gr. udvalg af svampe ( evt. polske hvidsvampe, østerhatte, kantareller)
3 store skraldet bagekartofler
50 gr. soltørret tomater
tomatpuré
2 dl fløde
1 æg.
1 l oksefond (evt. oscar)


SÅDAN GØR DU
Man tager krondyrfileten og pudser sølvhinden af, derefter skære men den ud i 4 x 145 gr. bøffer og griller dem ganske kort tid af.

derefter ligger man dem over i et ildfastfad og stiller dem til siden.

Inden du går i gang med kartoflen hælder du din fond i en gryde og lader den simre ganske svagt med dine karstaniner i, når de er møre tages de ud, dine soltørret tomater og svampe steget hårdt af i en pande og kommes over i saucen, lad den nu trække ved lidt varme og jævn saucen af til sidst.
(HUSK sovs = hænger ved kartoflerne, sauce = ligger rundt om kartoflerne)

Man tager sine kartofler og river dem groft, og kommer dem ud på en plade, spred dem så de ligger i et tyndt lag, derefter rør man sine æg og fløde sammen, også kaldt en æggestand, og hælder den over kartoflerne.
HUSK AT SMØRE PLADEN GODT

den bages i en ovn så den bliver gylden, derefter kommes den på køl.
når den er kold smøre den ganske tyndt med tomatpuré og rulles sammen til en pølse. din kartoffel er nu klar.

Dit kød skal nu i ovnen og de skal ligge så de ikke rør hinanden så varmen kan komme godt rundt om dem.
kødet bages i ovnen ved 195 grader i 6 min.
vildtkød skal være rødt, gennemsteger du kødet ødelægger du smagen og oplevelsen bliver ikke lige så god.

Du kan skære dine kartofler ud som du vil havde det, jeg kan lige at havde dem lidt skrå, det ser godt ud og giver meget højde.

SERVERING
stil din kartoffel ca. kl 11 halvt i midten Hæld saucen med soltørret tomat og svampe på tallekenet, i midten. kom dine lune kastanier på kl. 7 halvt i midten og skær dit kød ud og lig dem oven på de soltørret tomater og svampe. Pynt evt. af med en stilk frisk rosemarin eller timian God fornøjelse.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet krondyr med kartoffelroulade, sylted kastanier og soltørret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Andebryst i ovn til mange     Svampet kanelkage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Røræg i ovn     Knasende chokolade cornflakes     Indbagte rejer     Rutebiler     Fars i fad med hvidkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Ris a' la mande - den bedste!     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet nutella      Stegt flæsk m. persillesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]