opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Saftigt kyllingebryst med blomkålsris

Saftigt kyllingebryst med blomkålsris

Saftigt kyllingebryst med blomkålsris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(84)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.755
Visninger
164
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
700 g filet af kyllingebryst
8 tsk. fjerkrækrydderi (fås i Tiger)
vand
1 stort eller 2 små blomkålshoveder
3 dl ris
60 g (4 spsk.) Lätta (kan udelades)


SÅDAN GØR DU
Rens kyllingebrystfileterne for fedt og sener. Læg dem på en tør pande og drys fjerkrækrydderi over og lad det stege tørt. Hæld ca. 2 dl vand over ad gangen, vend fileterne ind imellem - gentages, indtil fileterne er gennemstegte.

Kog ris som anvist på pakken. Rens blomkålshovedet for blade og pluk det i mindre buketter. Kog buketterne, indtil de er møre og blend det med en stavblender. Bland mosen med risene og rør Lätta i.
SERVERING
God ret til børn - man får også en god portion grøntsager, uden det kan ses. Kan serveres med dampede ekstra fine ærter og en klat sennep.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Saftigt kyllingebryst med blomkålsris fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Saftigt kyllingebryst med blomkålsris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst II     Grillet jomfruhummerhaler     ørred i folie     irsk stuvning med svinekød     Bananlikør     Sprængt saftig flæskesteg     Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce     Blommelikør     KALKUN STEGT SOM VILDT     Marmorkage uden æg     Rutebiler     rødbede/peberrodssalat     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Hjemmelavet salsa / tacosauce     Grillet lammekølle     Abrikossovs til desserter     Arme Riddere     Nakkekoteletter med bacon.     Rombudding     Anderledes hakkebøf     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]