opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjertegryde

Hjertegryde

Hjertegryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(155)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hjertegryde
19.336
Visninger
309
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Dette er blevet en af mine helt klart favoritter! Desværre tror jeg at hjerter er ved at gå lidt i glemmebogen. det er synd for det smager super dejligt og det er super sundt og sprængfyldt med vitaminer. Også en nem måde at få sine grøntsager på.

170 g kalve- eller svinehjerter
100 g gulerødder i tern
150 g squash
50 g løg i strimler
¼ bdt persille
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
1-2 spsk kinesisk soya
ca. 3 dl vand
1 tsk bouillonpulver
salt og peber
evt. 50 g græsk yoghurt
Evt. ris eller pasta som tilbehør


SÅDAN GØR DU
Hjerterne renses og skæres i tern. Kom ternene i en gryde med vand, gulerødder, persille, laurbærblad, hvidløg og løg. Lidt salt tilsættes og det hele koger under låg i ca. 1 time.

Når kødet er mørt tilsættes squash i skiver eller store tern, soja og evt. kogt pasta eller ris. Det hele varmes godt igennem og smages til med salt og peber.

Hvis der ønskes en mere cremet konsistens, kan der tilsættes græsk yoghurt samtidig med squashen.
SERVERING
Serveres som suppe hvis man følger DDV metoden. Hvis du vil have ris, pasta eller kartoffel til må du få 100 gr. hvis du vil tabe dig. Pyntes med evt. lidt persille kan med fordel laves i stor potion og fryse ned, men undlad dog den græske youghurt. ellers vil den skille når den varmes op igen. Velbekomme
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjertegryde med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjertegryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bedstemor Ands æbletærte II     Svampet kanelkage     Suppekuren     Trylledej (ikke spiseligt)     Fondue     Oste sovs     Omelet m. skinke og ost     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     irsk stuvning med svinekød     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Den bedste ungarske gullasch     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]