opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Butterdejs skinkestang

Butterdejs skinkestang

Butterdejs skinkestang
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(253)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
30.318
Visninger
753
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250 gr. champignon
1 pk. skinkekød i strimler
1 bakke flødeost naturel, philadelphia
2 tsk. sennep, mild
1 tsk. fransk sennep
1 nip groft salt
lidt kværnet peber
1 bøtte frisk purløg
1 æg


SÅDAN GØR DU
Skyl og skær roden af champignon. Skær dem i skiver, evt. halvere de store først. Svitses i 2 omgange på en tør pande.
I en skål blandes skinke, flødeost, sennep, salt, peber, skyllet og finthakket purløg - nu smag på det, og til sidst vendes de let afkølede champignonskiver i.
Butterdejen tages op af fryseren præcic 20 min. før du skal rulle den. Så er den perfekt :-)
Pladerne lægges så ovenpå hinanden og rulles ud til en stor firkant: ca.25x35 cm.
Fyldet fordeles ned over midten af firkanten. Skær siderne skrå, nedad i strimler, et lille stykke fra fyldet og ud. Men endelig ikke skær dem af. Enderne lægges først ind over og så foldes strimlerne ind over fyldet skiftevis fra højre og venstre. Pensles med sammenpisket æg.
SERVERING
Bages i ovnen på bageplade med bagepapir. 200 gr. 25-30 min. Til gylden og lækker. Absolut fantastisk forret eller natmad. Kan forberedes samme dag, opbevares i køleskabet, pensles med æg og bages lige før servering. Smager osse skøn kold dagen efter :-)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Butterdejs skinkestang opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Butterdejs skinkestang fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Butterdejs skinkestang, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Mormors Stegte sild i eddike     Røræg i ovn     Børnenes kokoskugler     Lækre småkager(Gantuccini)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gammeldaws æbleflæsk.     Helstegt Oksestriploin     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Brændte mandler     Knasende chokolade cornflakes     Gode Råd - lette og luftige     Daim konfekt     Mandel-macipan småkager     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Julefrikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]