opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Michael's Valnøddebrød

Michael's Valnøddebrød

Michael's Valnøddebrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(42)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.785
Visninger
109
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
25 gr. gær
800 gr. hvedemel
200 gr. grahamsmel
5½ dl. mælk
50 gr. valnødder, hakkede
1-2 spsk. valnøddeolie
2 tsk. salt
1 spsk. akaciehonning
1 æg (til pensling)


SÅDAN GØR DU
Lun mælken op til 37 grader og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet. Tildæk dejen og lad den hæve et lunt sted i 1½ time. (Er du utålmodig kan du fordoble mængden af gær, og nøjes med at lade dejen hæve i 45 minutter, men så bliver brødet også derefter!)

Gennemælt dejen (3-4 minutter) og del den i to lige store dele. Læg dem i to store, smurte brødforme (du kan evt. smørre formene med lidt valnøddeolie i stedet for smør/margarine). Lad brødene efterhæve et lunt sted i endnu 1½ time.

Rids brødene skråt på langs og pensel med æg (undgå at pensle ned i ridserne). De bages i en 220 grader forvarmet ovn, på nederste rille i 35-40 minutter. Bages brødene ikke i forme, skal de bages 5 minutter mindre.

Husk! Selv om varmt, friskbagt brød smager godt er det usundt. Vent derfor med at spise af brødet indtil det er helt afkølet, og har "sat sig".

© Michael G. Nielsen, 1994
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Michael's Valnøddebrød fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Michael's Valnøddebrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Lammekølle med kartofler i fad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Lammeculotte i ovn.     Helstegt Oksestriploin     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Mormors citronfromage     Trylledej (ikke spiseligt)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme flûtes     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fondue     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]