opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Michael's Valnøddebrød

Michael's Valnøddebrød

Michael's Valnøddebrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(42)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.005
Visninger
112
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
25 gr. gær
800 gr. hvedemel
200 gr. grahamsmel
5½ dl. mælk
50 gr. valnødder, hakkede
1-2 spsk. valnøddeolie
2 tsk. salt
1 spsk. akaciehonning
1 æg (til pensling)


SÅDAN GØR DU
Lun mælken op til 37 grader og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet. Tildæk dejen og lad den hæve et lunt sted i 1½ time. (Er du utålmodig kan du fordoble mængden af gær, og nøjes med at lade dejen hæve i 45 minutter, men så bliver brødet også derefter!)

Gennemælt dejen (3-4 minutter) og del den i to lige store dele. Læg dem i to store, smurte brødforme (du kan evt. smørre formene med lidt valnøddeolie i stedet for smør/margarine). Lad brødene efterhæve et lunt sted i endnu 1½ time.

Rids brødene skråt på langs og pensel med æg (undgå at pensle ned i ridserne). De bages i en 220 grader forvarmet ovn, på nederste rille i 35-40 minutter. Bages brødene ikke i forme, skal de bages 5 minutter mindre.

Husk! Selv om varmt, friskbagt brød smager godt er det usundt. Vent derfor med at spise af brødet indtil det er helt afkølet, og har "sat sig".

© Michael G. Nielsen, 1994
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Michael's Valnøddebrød fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Michael's Valnøddebrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Oste sovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagte rejer     Suppekuren     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Nemme flûtes     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Omelet m. skinke og ost     Ægte indianer-røv     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]