opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lammekølle med rosmarin og marsala

Lammekølle med rosmarin og marsala

Lammekølle med rosmarin og marsala
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.790
Visninger
101
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 lammekølle, ca 1 ¾ kg.
2 kviste frisk rosmarin eller 2 spsk rosmarinnåle
2 fed hvidløg
8 spsk olivenolie
Salt og peber
900 g kartofler, skåret i 2½ cm store tern
9 friske salvieblade, hakkede
1½ dl marsala
2.5 dl. kalve- eller hønsebouillon


SÅDAN GØR DU
Lammekøllen pensles med lidt olivenolie og spækkes med hvidløg og rosmarin.
Den brunes derefter i 15 minutter i en bradepande i ovnen ved 220 grader.
Skru ovnen ned til 180 grader. Tag køllen ud af ovnen og krydr med salt og peber. Vend den, sæt den tilbage i ovnen og steg den i yderligere en time.
Bred imens kartoffelternene ud i en anden bradepande, hæld resten af olivenolien over og vend dem til de har olie over det hele. Drys resten af rosmarinen og salvien over. Sæt kartoflerne ind i ovnen til lammekøllen og steg dem i 40 minutter.
Tag køllen ud af ovnen, vend den og hæld marsalaen over. Sæt den tilbage i ovnen til kartoflerne og giv den 15 minutter mere.
Læg køllen på forskærerbræt og dæk den med folie.
Hæld stegeskyen over i en gryde og bring i kog under ved stærk varm. Fortsæt med at koge, indtil skyen blevet tyk og sirupsagtig. Si skysaucen.
Skær lammekøllen i skiver og server sammen med kartofler og skysauce.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lammekølle med rosmarin og marsala fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lammekølle med rosmarin og marsala, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Rundstykker og horn     Majs Franskbrød     Kartoffelmos toppe     Fedtfattig kage med æbler     Cheesecake     Kold melonsuppe     Kyllingespyd med bacon marinade     Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat     sønderjysk brunkål     Ice cream sandwiches     Indbagt laks m. Porre & krydderurter     Bagt feta     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svensk hamburgerryg     Lagkagebund     Søde Saftige Sunde Gulerodsboller     Squashboller     Hamburgerryg koteletter     nutella lagkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]