Ingredienser:
til ca. 30
400 gr. mørk chokolade
Påskeharer form
1 ds. kondenseret mælk
Rom
Ingredienser:
til 6-8 pers.
800 g. flæskefars
2 æg
2 løg
4 tsk. salt
peber
1 dl. mælk
ca. 1 1/2
Desuden:
2pk. bacon i skiver
rasp til drys
æg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 40
til 3
Haren:
250g. Hakket oksekød.
250g. Hakket svinekød.
2 dl. Rasp.
2 Æg.
1-2 Tsk. salt eller efter smag.
1 Tsk. rosmarin.
1 Dl. mælk
100g. bacon
Saucen:
1 Spsk. Smør
2 spsk. mel
1/4 l boliong (okse)
1/4 l fløde/mælk
kulør
1 kniv spis peber
ribsgelé efetr smag ca 1½ spsk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Pris: kr.Billig
700 g Hakket svinekød. 1 Løg. 2 Æg. 3-4 spsk Mel. Salt & peber. Lidt mælk. 1 pk. Bacon.
Ingredienser:
Pris: 30kr.
til TT
2 1/2 dl mælk
50 g smør
2 tsk sukker
1 tsk salt
20 g gær
ca. 500 g hvedemel
1 stk æg
lidt gul frugtfarve.
Æg til pensling.
Serveres dem med iskold smør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75 min.
½ kg. hakket oksekød
¼ kg. hakket svinekød
3 æg
3 spsk. rasp
1 kop mælk
1 revet løg
salt og (godt med) peber
2 pakker bacon
vand
Lidt mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 pers.
500 g. hakket kalv/flæsk
1 stort revet løg
1 tsk. salt
peber
1/2-1 dl. rasp
1 æg
1 pk. sliced bacon (gem 3 skiver til at lægge over)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
100 g. kogt kartofler eller kartofler i glas
250 g. svinekød
250 g. oksekød
2 løg
2 tsk. Salt
½ tsk. Peber
Bouillon med 1 dl. vand
2 tsk. Rasp
Evt. 6 tynde skiver bacon (kan udlades)
2 tsk. Maizena
2 tsk. Vand
Bouillon med 2dl vand (skal hældes når den sættes i ovnen.)
Jævning:
4 tsk. Maizena
2 tsk. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t. 15
til 4 pers
250 g. hk. oksekød, 250 g. hk. svinekød, 2 dl. rasp, 2 æg, salt,
¼ tsk. det 3. krydderi, 1 tsk. rosmarin, 1 dl. mælk, 1oo g. bacon,
i skiver, 50 g. marg.
Vildtsauce: 1 spsk. marg., 2 spsk. mel, ¼ L. suppe, ¼ L. mælk,
kulør, salt & peber, ribssaft, 2 spsk. kalvefond.
Tilbehør: Kogte kartofler, ribsgelé og rødkål.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
1½ tsk salt
1 tsk peber
3 spsk rasp
lidt mel
mælk
bacon
ribsgele
Rougetfor-ost
Ingredienser:
til 4-6
750 g Hk. Flæskesmåkød (svinefars)
250 g Bacon (skåret i skiver)
2 tsk. Salt
1 tsk. Peber
2½ dl. Bouillon eller vand
1 Æg
1 Løg (revet)
4 Kartofler (revet)
Bouillon eller vand
Fløde (1/4 L)
Ribsgelé
Ingredienser:
Pris: kr.40-70
til 1 stk.
500 g. oksekød
60 g. rasp
2 æg
Salt og peber
3 dl. mælk
Ingredienser:
til 4 pers.
500 gr. hk. kalv og flæsk
200 gr. bacon
1 spsk. rasp
1 dl. vand
1 æg
salt og peber
Ingredienser:
600 gr. hk svinekød eller kalv og flæsk
2-3 spsk hvedemel
1-2 æg
1-2 spsk kalvefond
evt. lidt mælk eller vand
1 knivspids stødt ingefær
1 knivspids stødt nellike
1 knivspids stødt allehånde
1-2 fintrevet løg
bacon i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 pers
1 kogt kartoffel ca. 50 g.
125 g. hakket svinekød
125 g. hakket okse/kalvekød
1 spsk rasp
1 æg
salt
peber
½ dl mælk
1 pk bacon
15 g smør
1 dl mælk
1 dl vand
evt lidt kulør
Sovs:
stegesky
æblegele
fløde
rødvin
sovsejævner
kulør
Ingredienser:
1 hare
150 g spæk
25-30 g margarine
50 g sauce af fedtstof
75 g mel
3/4 l mælk
kulør
ribsgele
flødeskum
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i hare opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
til 6-8 pers.
800 g. flæskefars
2 æg
2 løg
4 tsk. salt
peber
1 dl. mælk
ca. 1 1/2
Desuden:
2pk. bacon i skiver
rasp til drys
æg til pensling
Ingredienser:
1 hare
150 g spæk
25-30 g margarine
50 g sauce af fedtstof
75 g mel
3/4 l mælk
kulør
ribsgele
flødeskum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 40
til 3
Haren:
250g. Hakket oksekød.
250g. Hakket svinekød.
2 dl. Rasp.
2 Æg.
1-2 Tsk. salt eller efter smag.
1 Tsk. rosmarin.
1 Dl. mælk
100g. bacon
Saucen:
1 Spsk. Smør
2 spsk. mel
1/4 l boliong (okse)
1/4 l fløde/mælk
kulør
1 kniv spis peber
ribsgelé efetr smag ca 1½ spsk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
100 g. kogt kartofler eller kartofler i glas
250 g. svinekød
250 g. oksekød
2 løg
2 tsk. Salt
½ tsk. Peber
Bouillon med 1 dl. vand
2 tsk. Rasp
Evt. 6 tynde skiver bacon (kan udlades)
2 tsk. Maizena
2 tsk. Vand
Bouillon med 2dl vand (skal hældes når den sættes i ovnen.)
Jævning:
4 tsk. Maizena
2 tsk. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Pris: kr.Billig
700 g Hakket svinekød. 1 Løg. 2 Æg. 3-4 spsk Mel. Salt & peber. Lidt mælk. 1 pk. Bacon.
Ingredienser:
til 4 pers.
500 gr. hk. kalv og flæsk
200 gr. bacon
1 spsk. rasp
1 dl. vand
1 æg
salt og peber
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
1½ tsk salt
1 tsk peber
3 spsk rasp
lidt mel
mælk
bacon
ribsgele
Rougetfor-ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t. 15
til 4 pers
250 g. hk. oksekød, 250 g. hk. svinekød, 2 dl. rasp, 2 æg, salt,
¼ tsk. det 3. krydderi, 1 tsk. rosmarin, 1 dl. mælk, 1oo g. bacon,
i skiver, 50 g. marg.
Vildtsauce: 1 spsk. marg., 2 spsk. mel, ¼ L. suppe, ¼ L. mælk,
kulør, salt & peber, ribssaft, 2 spsk. kalvefond.
Tilbehør: Kogte kartofler, ribsgelé og rødkål.
Ingredienser:
Pris: kr.40-70
til 1 stk.
500 g. oksekød
60 g. rasp
2 æg
Salt og peber
3 dl. mælk
Alle hare opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med hare i kategorien hare opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.