opskrifter
Søg i 12.531 opskrifter fra 25.839 medlemmer
i

Store Bededag opskrifter

Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag"

På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet.

Hvornår er det Store Bededag?
Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.

Hvorfor varme hveder?
Store Bededag var i gamle dage en arbejdsfri bede og bodsdag. Derfor skulle bagerne også have fri og kunne derfor ikke bage brød på selve dagen. Derfor bagte de hveder aftenen før, som folk så kunne købe og varme dagen efter.




    1    

Top 10 liste over udprintede opskrifter i kategorien: Store Bededag opskrifter


Hveder



10 nyeste opskrifter i kategorien: Store Bededag


Hveder a la Paleo / LCHF


Alle Store Bededag opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Store Bededag opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fulkornsdurum Burgerboller med krydderurter      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Kartofler & gulerødder i ovn     Alle tiders nemme boller     Ensalada de atun.     Kryddersild     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Italienske mørbradtårne     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Moussaka med squash og græskyoghurt     Den perfekte og lette omelet     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Påskekyllinger af kogte æg     Grøntsagsgratin     Ovnsstegt laks i folie     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kaloriebombe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]