opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Store Bededag opskrifter

Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag"

På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet.

Hvornår er det Store Bededag?
Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.

Hvorfor varme hveder?
Store Bededag var i gamle dage en arbejdsfri bede og bodsdag. Derfor skulle bagerne også have fri og kunne derfor ikke bage brød på selve dagen. Derfor bagte de hveder aftenen før, som folk så kunne købe og varme dagen efter.




    1    

Top 10 liste over udprintede opskrifter i kategorien: Store Bededag opskrifter


Hveder



10 nyeste opskrifter i kategorien: Store Bededag


Hveder a la Paleo / LCHF


Alle Store Bededag opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Store Bededag opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pizza bagt på bagesten     Fersken suppe (den er genial)     Mors gulerodssalat med rosiner     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Mormors citronfromage     Snyde-Mini pølsehorn til madpakken     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Grov go'e boller     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     sydhavskylling     Nemme flûtes     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]