Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t.
Pris: 100kr.
til 30 stk.
500 g hakket kyllingekød
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.
½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker
Ingredienser:
Pris: 150 kr.
til 6 stykker
6 kinarejer ( man kan også vælge røget helleflynder, rå laks, tun og kammusling.)
Ca. 100 g kogt sushi ris (se på opskriften med Maki ruller)
Risvineddike.
Ingredienser:
risnudler
grundsuppe
kyllingebryst
frisk chili
hvidløg
forårsløg
frisk spinat
gulerod
bønnespirer
frisk koriander
Ingredienser:
til ca. 8 sticks
500 g. kalv/svine fars
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.
½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
Pris: 100-150 kr.
til 12 stykker
1 stykke noritang
150 g Sushi-ris
1,8 dl vand
1/4 dl japansk ris vineddike
½ spsk sukker
1 tsk salt
Wasabi
50 g agurk el advokado
50 g rå laks, tun, rejer el. anden fisk.
Bambus måtte til at rulle dem med.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 + marinade
til 4 pers.
8 stk. laksefiler eller en lakseside
1 spsk. oliven olie
1 presset fed hvidløg
1 tsk. fintskåret ingefær
5 spsk Teriyaki
6 spsk. vand
3 spaks. brun farin
1 spsk. vin eddike
1 spsk sesamolie
1 spsk. marizena til Teriyaki glace
8 træspyd
Til pynt evt. sesam frø og foråsløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers.
2 x 280 g Kylling (i strimler)
1 bundt forårsløg (med noget af det grønne) i skrå skiver på 2 cm
2 gulerødder i skrå skiver på 1/2 cm
1 mellemstor squash i skrå skiver på 1/2 cm
2 tsk. finthakket hvidløg
4 spsk. sweet chili dip sauce
4 spsk. limesaft
2-3 tsk. sukker
2-3 spsk. fiskesovs
4-5 spsk. vegetabilsk olie til stegning
Tilbehør:
Tynde strimler af usprøjtet lime- eller citronskal (julienneskårne)
Saltede peanuts
Kogte jasminris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2-4
1 pk. kyllinge inderfilet, terninger eller filet.
2 pakker nudler (eller to "blokke" nudler om du vil)
3-4 peberfrugter
1 glas champignon halve
2-3 gulerødder
evt. 1 rødløg
ca. 1.5 dl soyasauce (alt efter hvor saltet du ønsker retten)
evt. 1 spsk. chilisauce eller honning
2 tsk. revet ingefær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
Pris: ?
til 4 personer
1 stor agurk
1-2 tsk salt
citronskal i tynde strimler
(økologisk el. usprøjtet)
Sanbaizu sauce:
1½ dl riseddike
1½ spsk sukker el. mirin
2 spsk japansk sojasauce
2 dl dashi-suppe el. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4 - 6
3 liter Hønsekødssuppe, gerne den frosne i pose.
4 stk. Chili.
6 cm. Ingefær
½ hvidløg
1 sp. Olie.
1 pak. Torskefars
1 stk. hvid fast fisk i 2 x 2 cm. (skrubbefile for eks.)
5 cm. Kina radise.
En dåse vandkastanjer.
En pak. Black tiger rejer.
En god håndfuld muslinger med skal.
En god håndfuld store rejer.
En pak. mini majs i halve
En dåse bambusskud i skiver.
To forårs løg i skiver.
En pak. friske bønnespire.
Ingredienser:
1 Høne
1 Revet løg
50 g Smør
40 g Mel
1 tsk Carry
Suppe
1 dl Fløde
300 g Ris
3-4 Hårdkogte hakkede æg
Agurksalat
Chutney
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500 G Svinefilet uden skærm. 4 Bladselleri. 1 Stor squarsh. 2 Store porre. 200 G Bambusskud ( fra dåse) Lidt madolie.
Marinade : 1 spsk Friskrevet ingefær. 1 dl Sojasauce. 2 spsk Farin. 2 Spsk tør Sherry.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 11
Pris: 120kr.
til 11
Træspyd
300 g. kylling
1 dåseananas
1 pakke skinketern
50 g tørret papaya
25 g margarine
salt og peber
Ingredienser:
til 10 stykker.
500g Fersk røget laks, lys sej eller (krabbestænger Shop Asia)
6 dl vand
500 g Sushi ris (Shop Asia)
10 stk. Sushi Nori tang plader (Shop Asia)
1½ te ske Tamanoi sushinoko (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 10
Pris: ?
til ?
1 pose kæmpe rejer med skal
salt
vand
sukker
salt+peber
1 dåse kokosmælk
Ingredienser:
til 4 pers.
400 g magert svinekød
1 spsk. olie
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
sauce:
1 spsk. sukker
2 spsk. sojasauce
1 spsk. tør sherry
2 spsk. cider eller vineddike
2 spsk. tomatpuré
1 fed knust hvidløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
1 Tun Bøf
75 g Ris Nudler
0,5 Rød Peberfrugt
1 Forårsløg
5 cm Agurk
1 Fed Hvidløg
2 spk Risvin
Salt
Peber
Chili
Sursød Sauce
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Japanske opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers.
2 x 280 g Kylling (i strimler)
1 bundt forårsløg (med noget af det grønne) i skrå skiver på 2 cm
2 gulerødder i skrå skiver på 1/2 cm
1 mellemstor squash i skrå skiver på 1/2 cm
2 tsk. finthakket hvidløg
4 spsk. sweet chili dip sauce
4 spsk. limesaft
2-3 tsk. sukker
2-3 spsk. fiskesovs
4-5 spsk. vegetabilsk olie til stegning
Tilbehør:
Tynde strimler af usprøjtet lime- eller citronskal (julienneskårne)
Saltede peanuts
Kogte jasminris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
Pris: 100-150 kr.
til 12 stykker
1 stykke noritang
150 g Sushi-ris
1,8 dl vand
1/4 dl japansk ris vineddike
½ spsk sukker
1 tsk salt
Wasabi
50 g agurk el advokado
50 g rå laks, tun, rejer el. anden fisk.
Bambus måtte til at rulle dem med.
Ingredienser:
til 10 stykker.
500g Fersk røget laks, lys sej eller (krabbestænger Shop Asia)
6 dl vand
500 g Sushi ris (Shop Asia)
10 stk. Sushi Nori tang plader (Shop Asia)
1½ te ske Tamanoi sushinoko (Shop Asia)
Ingredienser:
Pris: 150 kr.
til 6 stykker
6 kinarejer ( man kan også vælge røget helleflynder, rå laks, tun og kammusling.)
Ca. 100 g kogt sushi ris (se på opskriften med Maki ruller)
Risvineddike.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t.
Pris: 100kr.
til 30 stk.
500 g hakket kyllingekød
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.
½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500 G Svinefilet uden skærm. 4 Bladselleri. 1 Stor squarsh. 2 Store porre. 200 G Bambusskud ( fra dåse) Lidt madolie.
Marinade : 1 spsk Friskrevet ingefær. 1 dl Sojasauce. 2 spsk Farin. 2 Spsk tør Sherry.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2-4
1 pk. kyllinge inderfilet, terninger eller filet.
2 pakker nudler (eller to "blokke" nudler om du vil)
3-4 peberfrugter
1 glas champignon halve
2-3 gulerødder
evt. 1 rødløg
ca. 1.5 dl soyasauce (alt efter hvor saltet du ønsker retten)
evt. 1 spsk. chilisauce eller honning
2 tsk. revet ingefær
Ingredienser:
til 4 pers.
400 g magert svinekød
1 spsk. olie
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
sauce:
1 spsk. sukker
2 spsk. sojasauce
1 spsk. tør sherry
2 spsk. cider eller vineddike
2 spsk. tomatpuré
1 fed knust hvidløg
Ingredienser:
risnudler
grundsuppe
kyllingebryst
frisk chili
hvidløg
forårsløg
frisk spinat
gulerod
bønnespirer
frisk koriander
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4 - 6
3 liter Hønsekødssuppe, gerne den frosne i pose.
4 stk. Chili.
6 cm. Ingefær
½ hvidløg
1 sp. Olie.
1 pak. Torskefars
1 stk. hvid fast fisk i 2 x 2 cm. (skrubbefile for eks.)
5 cm. Kina radise.
En dåse vandkastanjer.
En pak. Black tiger rejer.
En god håndfuld muslinger med skal.
En god håndfuld store rejer.
En pak. mini majs i halve
En dåse bambusskud i skiver.
To forårs løg i skiver.
En pak. friske bønnespire.
Alle Japanske opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Japanske opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.