Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2
En god vanilje is
Bailey
Nougatin knas (evt. raster fra Nougatine lagkage)
Ingredienser:
75 gr. flormelis
2 æggeblommer
2 Daim
1/4 l piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
50 gram hasselnødder
50 gram sukker
1/2 liter piskefløde
150 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
til 6 personer
1/4 L piskefløde
250g jordbær
friske eller frosne
90g flormelis
3 æggeblommer
korn fra ½ stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
200 gr. frosne hindbær (200 gr. til is og 100 gr. til pynt), 80 gr.flormelis , 1 spsk citronsaft. 1 Æggeblommen, 1 3/4
dl mælk og ½ dl fløde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca.30
4 æggeblommer
2 hele æg
150 g sukker
1 L fløde
2 vanillestæng 200 g mørk chokolade
100 g marcipan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min. + 6 timer
til 4 pers.
½ liter piskefløde
1 ds. kondenseret mælk (397 gram)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
8 Æg . 200 g Sukker. 1 l Piskefløde.Chokolade. Nødder.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
500 gram kirsebær
1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
til 4 pers.
4 past. æggeblommer
1 dl. sukker ( ca. )
1 dl. konc. hyldeblomstsaft
5 dl. piskefløde
Ingredienser:
til 4 pers
400 ml. vanilje is
100 gram mandel splinter
8 spsk. Amarena kirsebærsovs
150 ml. fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
Vanilieis . Makroner. Dybfrostne jorbær.piskefløde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: fryse et par timer
Pris: kr.billig
til stor portion
8 past. æg. 200 g Sukker. 1 l Piskefløde. Chokolade og marcipan efter smag.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
8 Æg. 200 g Sukker. 1 l Piskefløde. Rom. Rosiner.
Ingredienser:
til 12 pers.
1 l. piskefløde
6 små bægre pasteuriserede æggeblommer
1 spsk. vanille
sukker efter smag
3 store spsk.jordbærsyltetøj
1/2 dl marsala likør eller sherry/portvin
75 g. hk. nødder
2 daim stænger
2 rand/is forme
Chokoladekringler & stjernefrugt til pynt.
Ingredienser:
500 g. snittede rabarber
75 g. sukker
1 spsk. citronsaft
½ l. piskefløde eller fløde 13%
1 stang vanille
1 stk. hel kanel
3 hele nelliker
4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
150 g. sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
300 gram solbær 1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
500 gram jordbær (frisk eller frosne jordbær)
1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
til 4
Hjemmelavet Vanilje is:
2 pasteuriseret æggeblommer
1 dl. flormelis
Korn fra en stang Vanilje
2 pasteuriseret æggehvider
2,5 dl. piskefløde
Sprøde Pandekager 15 stk.:
120 gr. mel
2 dl mælk
1½ dl hvidt øl eller normal øl
3 æg
2 tsk .sukker
Lidt salt
Smør (stegning)
Nougat striber:
50 gr. Nougat
Ingredienser:
til 2 pers.
100 g. melon i små stykker
3 pasteuriseret æggeblommer
½ dl. sukker
3 dl. piskefløde
Ingredienser:
til 6 pers.
Bund:
250 g hasselnødder
5 æggehvider
2 ½ dl flormelis
Fyld:
100 g mørk chokolade
5 æggeblommer
8-10 stykker After Eight chokolade
3 dl piskefløde
1 tsk kold stærk kaffe
Ingredienser:
¼ liter Mathilde dessertcreme
ca. 4 tsk. Kakao
1 dåse ananas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time (5½ timer)
Pris: 25 kr
til 4-6
300 g. modne bananer
130 g. sukker
1 stk. citron (saften)
1 stk. æggeblomme
½ tsk. vanillepulver
2 dl. mælk
2 dl. piskefløde
1 stk. æggehvide
Tilbehør:
Chokoladesauce eller cigarer
Ingredienser:
til 8 prs.
6 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk flormelis
3/4 l piskefløde
250 g makroner
175 g mørk kvalitetschokolade
2-3 spsk instant kaffe
3 pasteuriserede æggehvider
600 g friske eller frosne bær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min. + frysetid
til 1 liter ca.
500 ml. piskefløde eller græsk yoghurt 10%
300 gr. frossen frugt, eller efter smag
1 dl. rørsukker ca. - alt efter hvor syrlig frugten er
vanillesukker
NB: Piskefløde og yoghurt bør ikke blandes, men brug gerne ½ fløde + ½ mælk...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
til 5
1½ blad husblas, 3 dl sødmælk, 2 dl piskefløde, 1 vanillestang, ½ dl honning, 6 past. æggeblommer, 1 dl sukker, 2 blodappelsiner (usprøjtet).
Elpisker, meget gerne en ismaskine men kan laves uden.
Ingredienser:
DAIM IS
1 L vanilieis
3 dobbelt daim. (bestemmer selv hvor mange)
SMARTIS IS
1 L vanilieis
en pose små m&m's
ASTRONAUTIS
1 L vanilieis
7-10 små vingummy poser fra haribo.
eller hvad hjertet nu ønker i isen!
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
4 pasteuriserede æggeblommer
5 dl. piskefløde
80 g. flormelis
150 g kogechokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: laves dagen før
Pris: kr.Rimelig
til 6-8 stk.
200 g Mørk chokolade. 1 l Piskefløde. 6 Pasteuriserede æggeblommer. 6 spsk. Flourmelis. 4 Pasteuriserede æggehvider.
Ingredienser:
til 3-4 personer
1stor flot citron / chocolade
5 æggeblommer
105g sukker
2 1/2 dl. piskefløde
(skyl citronen omhyggeligt)
et råkostjern
Ingredienser:
til 4 personer
En pakke chokoladecookies
Vaniljeis
Chokoladeis
Mørk chokolade - lille plade
Lys chokolade - lille plade
4 høje glas
Ingredienser:
til ?
1 cremefine til piskning
250 g frosne jordbær
1 bæger past. æggehvide ( svarer til 1½ æggehvide )
1 dl. sukker
1 tsk. vanille sukker
evt. lidt hakket chokolade
Ingredienser:
bund:
3 stk past. æggehvider
150 gr. sukker
150 gr. finthakkede (malede) mandler
Fyld:
3 stk. past. æggeblommer
3 spsk. sukker
3 dl. piskefløde
4 stk. Daim
Ingredienser:
5 Æg
50 g. Sukker
½ L. Piskefløde
1 tsk. Vanilje sukker Chokolade og/elle. Nougat
Ingredienser:
til 4 personer
400 g frosne jordbær
80 g flormelis
2 dl kærnemælk
½ tsk. vanillesukker
½ spsk. appelsinsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3min+ frysetid
Pris: 2 kr.
til 1
-Stor/lille banan
-Ispind el. trægrillspyd
-Plasticpose - velegnet til frysning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: Omkring 20 kr.
til 8 personer
Du skal bruge:
250 g frostne hindbær.
1 liter vaniljeis.
Og en blender.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2o min
1) Udblød husblasten i koldt vand.
2) Rør æggeblommer og flourmelis. Pisk fløden til skum. Bland dem sammen.
3) Smelt husblasten i vandbad og rør den i.
4) Pisk æggehviderne til stift skum og vend det i. Husk at få det hele med. Hak chokoladen og put den i.
5) Kom cremen i en væddet form, der kan tåle nedfrysning. Dæk den til med folie og stil den i fryseren. Tag formen op af fryseren og rør indholdet sammen i den første halve time (gerne 45 min) dette gøres for at undgå "nåle" i isen. Stil formen tilbage i fryseren igen.
Lad den stå natten over.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. Frysning 1 døgn
til 2 personer
2 æg
4 spsk sukker
5 dl. piskefløde
50 g chokolade efter eget valg
Evt andet fuld som man nu ønsker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time (skal fryses i min. 24 timer)
til ca. ½ - 1 liter
5 æg
½ liter piskefløde
1 plade mørk chokolade
1 dl hakkede hasselnødder
5 spsk. florsukker
1 tsk. vanillesukker
evt. en lille rulle marcipan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5 timer
Pris: kr.54
til 4 portioner
2 stk. pasturiserede æg
1 dl lys sirup
3 dl piskefløde
1-2 tsk. kanel el. 1-2 tsk vaniljesukker
2 spsk koncentreret appelsin juice el. 1 spsk kakao el. ½ dl hakkede nødder
½ dl hakket chokolade
Ingredienser:
til 6-8 pers.
1/2 l. piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
3 tsk. vanillesukker
3 spsk. sukker
5 spsk. jordbær syltetøj
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-25
Pris: ca. kr. 40,00
til 5
2 dl sukker
½ dl flormelis
7 æggeblommer
3 tsk vanille
½ l piskefløde
Ingredienser:
til 6 personer
1 dåse ananasmos
½ citron
150g sukker
2½ dl piskefløde
3 æggehvider
Ingredienser:
1 pers.
150 gr frosne jorbær
1½ dl mælk
tilsæt evt. lidt sød / vanilje ekstrakt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr.34
til 4 portioner
2 pakke frosne kirsebær
1 dl flormelis
3 dl piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 + køletid
Pris: 30kr.
til 4
1 vaniljestang el. 1 tsk. vaniljesukker
¾ liter mælk
6 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
Man kan tilsættes hakket chokolade, hakkede nødder, marcipan eller andet, når massen er kold, inden den hældes i ismaskine.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4 timer
til 12 personer
For voksne:
Bunden:
3 æggehvider
150 g. sukker
150 g. smuttede, hakkede mandler.
Isen:
3 pastuiserede æggeblommer
1 dl. sukker
3 dl. fløde
120 g.daim
Børn:
Samme opskrift, uden bund og med smartis i stedet for daim.
Kan også laves med andre former for chokolade, prøv f.esk. med mint.
Eller frugtstykker, som ananas.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180
til 10
Vaniljeis (helst hjemmelavet)
Syltede pærer:
8 pærer
1 liter vand
3-500 g suker (efter smag)
1 stang vanilje
½ dl mandelikør (f.eks. Disaronno)
Ingredienser:
til 6 personer
50g tørrede abrikoser
25 ml cognac ( snapseglas )
2 spsk brun rørsukker eller brun farin
3 æggeblommer
korn fra en ½ stang vanille
1/4 L piskefløde
Ingredienser:
til 4 pers
2 dl vand
85 g sukker (ca. 1 dl)
25 g smør
2 dl piskefløde
1 liter vanilje flødeis
½ dl piskefløde
1 dåse syltede, grønne figner (ca. 400 g)
Ingredienser:
til 4 personer
2 dl vand
85 g sukker (ca. 1 dl)
25 g smør
2 dl piskefløde
1 liter vanille flødeis
1/2 dl piskefløde
1 dåse syltede, grønne figner (ca. 400 g)
Ingredienser:
8 æggeblommer
3,5 dl piskefløde
3,5 dl sødmælk
175 g vanillesukker
1/2 maltøl
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 6
Vanilieis
Rødsodavand
Kyskager
Kagedrys
Ingredienser:
Bund:
100 g margarine
75 g sukker
3 æggeblommer
100 g safir mel
½ tsk bagepulver
4 spsk vand
ca. 200 g frosne hindbær
1 spsk sukker
3 æggehvider
4 spsk sukker
½-3/4 l vanille is
Ingredienser:
Marengsbunde:
4 æggehvider
200 g sukker
75 g hakkede nødder
Iscreme:
4 æggeblommer
125 g sukker
50 g hakkede nødder
25 g hakket chokolade
½ l piskefløde
Ingredienser:
Bund:
3 æggehvider
150 g. sukker
150 g. finthakkede mandler
Is:
3 æggeblommer
1 dl. sukker
3 dl. fløde
80 g. daim chokolade
Ingredienser:
til 6-8 personer
Parfarit-is:
4 pasteuriserede æggeblommer
125g sukker
korn fra 1 stang vanille
½ L piskefløde
Sorbet:
350g jordbær
85g sukker
Jordbærsauce:
250g jordbær
1 skrællet appelsin i mindre tern
2 spsk sukker
4 spsk orangelikør
Pynt: Jordbær eller appelsin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.6 timer
til 6 personer
Kokosis
½ liter Karoline's VanilleCreme
125 g fint rørsukker (ca. 1½ dl)
1 dåse kokosmælk (ca. 400 g)
½ dl friskpresset limesaft
Bunde
125 g smør
100 g meget grofthakkede, smuttede mandler
125 g rørsukker (ca. 1½ dl)
1 spsk hvedemel
125 g kokosmel (ca. 3½ dl)
Bagt ananas
1 frisk ananas (ca. 1,6 kg)
3 spsk fint rørsukker
1 tsk fintrevet limeskal
1 spsk friskpresset limesaft
2 spsk hakkede friske citronmelisseblade
Pynt
friske citronmelisseblade
Bagetid for bunde: Ca. 5 min. ved 200°.
Bagetid for ananas: Ca. ½ time ved 200°.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 8- 10 personer
Nøddebund
3 æggehvider (str. mellem)
150 g florsukker (ca. 3 dl)
100 g grofthakkede hasselnøddekerner
Chokoladeis
200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
½ liter piskefløde
3 æggeblommer (str. mellem)
1 dl kaffelikør , fx kahlua
3 spsk florsukker
Chokoladespåner
50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
Pynt
guldstøv
Bagetid: Ca. 1 time og 50 min. ved 150°
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Is opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca.30
Desserter
4 æggeblommer
2 hele æg
150 g sukker
1 L fløde
2 vanillestæng 200 g mørk chokolade
100 g marcipan
Ingredienser:
til 6 personer
1/4 L piskefløde
250g jordbær
friske eller frosne
90g flormelis
3 æggeblommer
korn fra ½ stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: fryse et par timer
Pris: kr.billig
til stor portion
8 past. æg. 200 g Sukker. 1 l Piskefløde. Chokolade og marcipan efter smag.
Ingredienser:
Bund:
3 æggehvider
150 g. sukker
150 g. finthakkede mandler
Is:
3 æggeblommer
1 dl. sukker
3 dl. fløde
80 g. daim chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
8 Æg . 200 g Sukker. 1 l Piskefløde.Chokolade. Nødder.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min. (13 timer)
Pris: ?
til 20,-
10 stk. æggeblommer
100 g. sukker
1 l. piskefløde
1 spsk. vanille (1 stang)
Ingredienser:
til 12 pers.
1 l. piskefløde
6 små bægre pasteuriserede æggeblommer
1 spsk. vanille
sukker efter smag
3 store spsk.jordbærsyltetøj
1/2 dl marsala likør eller sherry/portvin
75 g. hk. nødder
2 daim stænger
2 rand/is forme
Chokoladekringler & stjernefrugt til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
4 pasteuriserede æggeblommer
5 dl. piskefløde
80 g. flormelis
150 g kogechokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 8- 10 personer
Nøddebund
3 æggehvider (str. mellem)
150 g florsukker (ca. 3 dl)
100 g grofthakkede hasselnøddekerner
Chokoladeis
200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
½ liter piskefløde
3 æggeblommer (str. mellem)
1 dl kaffelikør , fx kahlua
3 spsk florsukker
Chokoladespåner
50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
Pynt
guldstøv
Bagetid: Ca. 1 time og 50 min. ved 150°
Ingredienser:
til 4 pers.
4 past. æggeblommer
1 dl. sukker ( ca. )
1 dl. konc. hyldeblomstsaft
5 dl. piskefløde
10 nyeste opskrifter i kategorien: Is opskrifter
Ingredienser:
til 4 pers
til 4 pers
Is
400 ml. vanilje is
100 gram mandel splinter
8 spsk. Amarena kirsebærsovs
150 ml. fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min. + 6 timer
til 4 pers.
½ liter piskefløde
1 ds. kondenseret mælk (397 gram)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min. + 6 timer
til 4 pers.
½ liter piskefløde
1 ds. kondenseret mælk (397 gram)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
50 gram hasselnødder
50 gram sukker
1/2 liter piskefløde
150 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
500 gram kirsebær
1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
300 gram solbær 1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
500 gram jordbær (frisk eller frosne jordbær)
1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2
En god vanilje is
Bailey
Nougatin knas (evt. raster fra Nougatine lagkage)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min. + 6 timer frost
150 g. flormelis
150 g. piskefløde
150 g. æggehvider
100 g. hakket hvid chokolade
1 stang vanilje
Ingredienser:
til 4
Hjemmelavet Vanilje is:
2 pasteuriseret æggeblommer
1 dl. flormelis
Korn fra en stang Vanilje
2 pasteuriseret æggehvider
2,5 dl. piskefløde
Sprøde Pandekager 15 stk.:
120 gr. mel
2 dl mælk
1½ dl hvidt øl eller normal øl
3 æg
2 tsk .sukker
Lidt salt
Smør (stegning)
Nougat striber:
50 gr. Nougat
Alle madopskrifter i kategorien Is opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Is opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.