Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 150
1 Kg. gullasch kød (eller skært oksekød)
4 store gulerødder
2-3 store løg
3 store fed hvidløg
2-3 dåser flåede tomater af god kvalitet
2 små dåser koncentreret tomat pure
1/4 liter madlavnings fløde
2 okse buillon terninger
2 spiseskefulde (med top) rosenpaprika
1 teskefuld chili (stærk)
1 knivspids kommen eller en teskefuld spidskommen
1-2 laurbærblade
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
Ca. 700 -1 kg. Gullasch kød.5 Gullerødder. 2 Løg. 4 Laurbærblade.1/2 L piskefløde.1/2 L vand. Salt & peber.pølser i stykker eller coktail pølser.
mel til jævning.Kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 130
til 6 personer
800 G. Gullasch kød
4 store gulerødder
2 store løg
1 ds. hakket tomat
½ l. madlavningsfløde
salt, peber, paprika, groft chili
1 boulionterning
Meljævning
3 kg. kartofler (til mos)
mini mælk
1 tsk. smør (til mos)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 timer ca.
til 4-6 personer
Ca. 800 gram Gullasch kød i tern (culotte/oksecuvette steg eller oksebov kan osse bruges)
2 løg i tern
1-2 rød paprika i store tern
4-6 kartofler
2-4 gulerødder
Paprika pulver efter smag (ca 1-2 spsk), stærk eller mild + lidt røget paprika
salt og peber efter behag
Evt. spidskommen
2-4 fed hvidløg enten knust eller pulver efter smag.
Ca. 1/2 tsk. Chili enten pulver eller 1 frisk hakket efter behag.
1-2 dåser Hakkede tomater + 1/2 ds. Koncentreret tomat
2 Bouillon-terninger
1 stk lille kraftben
vand så det dækker
Evt. Friskost til brug for cremet konsistens
Ingredienser:
til 6- pers.
1 kg. okse småkød
4 store løg
2 røde pebre
6 gulerødder
1 kg. kartofler
1 1/2 l. okse bouillon
4 ds. hk. tomater
4 fed hvidløg
200 g. svinefedt
5 spsk. paprika
salt og peber efter smag.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50-60
til 4
700g Oksekød
½ dl Hvedemel
350g Perleløg eller et lille almen. løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
solsikkeolie
1 spsk paprika
1 dåse (140g) Tomatpuré
1 dåse (400g) hakkede tomater (jeg bruger 2, du kan sagtens nøjes med 1)
1½ dl Oksebouillon
1½ dl CremeFraiche
Salt og peber
Ingredienser:
750g oksekød i tern
2 stk gulerødder
2stk løg
50g magarine
salt
peber
1 dl vand
kulør
3 spsk. mel
evt.125 g ærter
Ingredienser:
til 4 personer
2 spsk vindruekerneolie
2 stk løg, rå
20 g smør, saltet
2 stk hvidløg, fed, rå
1 spsk paprika, edelsüss
1 stk peberfrugt, rød, rå
1 stk peberfrugt, grøn, rå
1 stk chili peber, rå
7 dl vand, drikke-
3 tsk salt, stensalt, køkkensalt
1 tsk kommen
1 dåse tomat, flået, konserves
150 g kartoffel, rå
800 g oksekød, højrebsfilet afpudset, rå
4 stk kuvertflute
Ingredienser:
til 4
600 g oksebov
evt friske og stærke røde chilipebere (thai)
2 hakkede zittauerløg (ca. 300 g)
1 dl konc tomatpure
1 tsk (knust) kommen
2 spsk paprika
ca 1½ liter vand
oksebouillon
salt og peber
2 dåser cherry tomater
2 zittauerløg i tynde både
2 gulerødder i tern
4-8 kartofler i tern
1 rød peberfrugt i tern
evt. kidneybeans
creme fraiche
persille
Ingredienser:
ca. 3/4 kg kalvekød
· 2 spsk. smør
· 2 løg
· mel
· 1 tsk. mild paprika
· salt
· 2 1/2 dl. bouillon
· 2 1/2 dl. fløde
· kulør
Ingredienser:
til 4
1 løg
½ tsk chili
½-1 tsk paprika
gullaschkød (400-800g, afhængigt af portioner)
1 dåse flåede tomater
3-4 gulerødder i skiver
1/4-½ l fløde
1 bouillonterning
vand og mel til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca 90
til 3-4
500-600 g oksekød i tern (fx gullaschtern) eller 500-600 g svinekød i tern
1 stort løg
1 dåse koncentreret tomatpure
3-4 laurbærblade
2 gulerødder
250 g champignon
1 peberfrugt
½ dl vand
Kulør
Paprika
Salt og peber
Evt. ¼ l fløde
Olie
Mel
Ingredienser:
ca. 500 g. oksekød i tern
2 løg
1/4 piskefløde
ca. 200 g. champignon
2 tsk. paprika
salt - peber
mel til jævning
kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4-5 pers
300 g. oksefars
1 pk. bacon i tern
4 løg
2 fed hvidløg
2 spsk margerine
2-3 spsk paprika
2 spsk karry
1 dåse tomatpuré
2 dåser flåede tomater
Masse af timian
lidt tabasco
lidt merian
4 gulerødder i tern
3 snittede porrer
1½ liter oksebouillon
Ingredienser:
til 6 pers.
600 g. oksekød i tern (tykkam)
200 g. løg i tern
1 fed hvidløg
½ dåse tomatpure
Paprika
Salt
Peber
6 store kartofler
Vand
3 porre
6 bladselleri
Ingredienser:
1 kg Oksekød ( Inderlår , Klump eller andet skært Kød )
600 g Løg
3 - 4 Fed Hvidløg
3 spsk. Paprika
Salt
6 - 7 spsk. Margarine
1 Dåse Tomater ( eller 2 spsk. Tomatpure )
3 - 4 dl. Hvidvin eller Bouillon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2½ time
til 4 pers.
800g Oksekød i tern
1-2 store løg, finthakket
Margarine e. lign. til bruning
2 liter Vand
3-4 Okseboullionterninger
5 fed Hvidløg, finthakket
1 knsp. Kommen
2-3 spsk Rosenpaprika, eller efter smag
2-3 spsk Oregano, eller efter smag
Salt og peber
1kg Kartofler, skåret i mundrette stykker
1kg Gulerødder, delt på langs
3 Peberfrugter, helst røde og gule, skåret i både
1 glas Rødvin
1 ds. Hakkede tomater
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Gullasch opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 150
1 Kg. gullasch kød (eller skært oksekød)
4 store gulerødder
2-3 store løg
3 store fed hvidløg
2-3 dåser flåede tomater af god kvalitet
2 små dåser koncentreret tomat pure
1/4 liter madlavnings fløde
2 okse buillon terninger
2 spiseskefulde (med top) rosenpaprika
1 teskefuld chili (stærk)
1 knivspids kommen eller en teskefuld spidskommen
1-2 laurbærblade
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 130
til 6 personer
800 G. Gullasch kød
4 store gulerødder
2 store løg
1 ds. hakket tomat
½ l. madlavningsfløde
salt, peber, paprika, groft chili
1 boulionterning
Meljævning
3 kg. kartofler (til mos)
mini mælk
1 tsk. smør (til mos)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2½ time
til 4 pers.
800g Oksekød i tern
1-2 store løg, finthakket
Margarine e. lign. til bruning
2 liter Vand
3-4 Okseboullionterninger
5 fed Hvidløg, finthakket
1 knsp. Kommen
2-3 spsk Rosenpaprika, eller efter smag
2-3 spsk Oregano, eller efter smag
Salt og peber
1kg Kartofler, skåret i mundrette stykker
1kg Gulerødder, delt på langs
3 Peberfrugter, helst røde og gule, skåret i både
1 glas Rødvin
1 ds. Hakkede tomater
Ingredienser:
til 6- pers.
1 kg. okse småkød
4 store løg
2 røde pebre
6 gulerødder
1 kg. kartofler
1 1/2 l. okse bouillon
4 ds. hk. tomater
4 fed hvidløg
200 g. svinefedt
5 spsk. paprika
salt og peber efter smag.
Ingredienser:
til 6 pers.
600 g. oksekød i tern (tykkam)
200 g. løg i tern
1 fed hvidløg
½ dåse tomatpure
Paprika
Salt
Peber
6 store kartofler
Vand
3 porre
6 bladselleri
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50-60
til 4
700g Oksekød
½ dl Hvedemel
350g Perleløg eller et lille almen. løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
solsikkeolie
1 spsk paprika
1 dåse (140g) Tomatpuré
1 dåse (400g) hakkede tomater (jeg bruger 2, du kan sagtens nøjes med 1)
1½ dl Oksebouillon
1½ dl CremeFraiche
Salt og peber
Ingredienser:
750g oksekød i tern
2 stk gulerødder
2stk løg
50g magarine
salt
peber
1 dl vand
kulør
3 spsk. mel
evt.125 g ærter
Ingredienser:
til 4 personer
2 spsk vindruekerneolie
2 stk løg, rå
20 g smør, saltet
2 stk hvidløg, fed, rå
1 spsk paprika, edelsüss
1 stk peberfrugt, rød, rå
1 stk peberfrugt, grøn, rå
1 stk chili peber, rå
7 dl vand, drikke-
3 tsk salt, stensalt, køkkensalt
1 tsk kommen
1 dåse tomat, flået, konserves
150 g kartoffel, rå
800 g oksekød, højrebsfilet afpudset, rå
4 stk kuvertflute
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
Ca. 700 -1 kg. Gullasch kød.5 Gullerødder. 2 Løg. 4 Laurbærblade.1/2 L piskefløde.1/2 L vand. Salt & peber.pølser i stykker eller coktail pølser.
mel til jævning.Kulør.
Ingredienser:
1 kg Oksekød ( Inderlår , Klump eller andet skært Kød )
600 g Løg
3 - 4 Fed Hvidløg
3 spsk. Paprika
Salt
6 - 7 spsk. Margarine
1 Dåse Tomater ( eller 2 spsk. Tomatpure )
3 - 4 dl. Hvidvin eller Bouillon
Alle Gullasch opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med Gullasch i kategorien Gullasch opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.