Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ialt ca. 120
til ca. 16 stk.
2 spsk. olie
4 dl. vand
1 dl. A38 (eller andet surmælksprodukt)
25 g. gær
2 tsk. groft salt
2 tsk. sukker (eller honning)
1 dl. solsikkekerner, ristet på pande og grovhakket
50 g. fuldkornshvedemel
650 g. hvedemel
Pensling: sammenpisket æg
Pynt: Lidt af de hakkede solsikkekerner
Ingredienser:
til 4
Til surdejen:
10 gr. gær
4 dl lunken vand
250 gr. mel
Til dejen:
2 dl. lunken vand
20 gr. salt
750 gr. mel (cirka)
Der er forskel på mel og hvor meget væske det kan opsuge.
1 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
til 30-35 stk.
50 g. margarine
3 dl. vand
2 dl. A38
25 g. gær
½ spsk. sukker
2 tsk. groft salt
4 fed knust hvidløg
1 spsk. tørret oregano
200 g. fuldkornshvedemel
100 g. groft rugmel
ca. 450 g. hvedemel
sammenpisket æg til pensling
tørret oregano til drys
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer inkl. hævetid
til 2 brød
50 g. gær
2 dl. lunkent vand
1 dl oliemarg. eller 100 g. marg.
½l. græsk yoghurt (valgfri fedtprocent)
2 tsk. salt
1 tsk sukker
ca 1 kg mel
( som madbrød -- lidt soltørrede tomater hviløg og stenfri oliven)
Ingredienser:
til 17 stk.
50 g Smeltet margarine
2 dl. Mælk
50 g Gær
2 Æg
2½ tsk. Salt
1½ tsk. Oregano
100 g fintrevet gulerod
Ca. 500 g Hvedemel
Ingredienser:
til 4-6 pers.
50 g. gær
2 dl. olie ( rasp)
4 dl lunkent vand
1 spsk. paprika som krydderi
2 dl. havregryn
1 tsk. salt
mel efter behov.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4 t. hæve tid.
Pris: 20 kr.
til 20 stk.
25 g. gær,
½ l. lunken vand,
ca. 1 kg hvedemel,
50 g soltørrede tomater,
lidt frisk basilikum,
2 spsk. rosmarin, frisk el. tørret
3-4 fed hvidløg,
½-1 dl. olivenolie,
flagesalt eller anden gourmet salt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: (29 timer) 20
til 6
Surdej: 10 g gær
4 dl vand
250 g hvedemel
Dej: 2 dl vand
2 tsk salt
ca. 750 g hvedemel
1 æg til pensling
Ingredienser:
til 6-8 stk
2 1/2 dl. lunken vand
1/2 pk. gær
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
200 gr. durumhvedemel
200 gr. hvedemel
Basilikumolie:
1-2 dl. frisk basilikum hakket
1-2 dl olivenolie
kværnet peber
kværnet salt
Ingredienser:
Dej:
30 g gær
30 g honning eller sukker
6,25 dl lunkent vand
1 kg mel med højt glutenindhold
30 g salt
150 g parmesanost
1½ spsk paprika
Ingredienser:
til 1 stk
50g smør
2 dl mælk
½ dl yoghurt
25g gær
1 tsk sukker
1 tsk groft salt
1½ tsk tørret rosmarin
ca 305g hvedemel (ca 5 3/4 dl )
Pensling : mælk
Pynt: tørret rosmarin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10-20
til 4
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
salt - peber
50 gr blød kærgården eller andet smør
Ca. 1 1/2 dl bl. mælk og vand
presset hvidløg efter smag
80-100 gr. revet ost
Evt. hakket basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
25 gram gær
1-2 revne kartofler(mellemstore)rå
2 dl. lunkent vand
1 dl. mælk, A38 eller andet, kan erstattes med vand
2 spsk olie
1 tsk salt
1 tsk sukker
100 g. grahamsmel/rugmel eller anden grov-mel
350-400 g. hvedemel
1 spsk. sovsekulør (hvis man ønsker et mørkt brød)
Ingredienser:
1 rulle færdig pizzadej
2 spsk. jomfruolivenolie
en blanding af tørret rosmarin, oregano og timian
flagesalt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 2/15
335 g. durum mel
650 g. hvedemel (italiensk hvedemel type 00)
1 pk gær
2 æg
1 spsk sukker (evt honning)
1 ps. sesamfrø
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 15
½ liter vand, 50 gr. gær, 4 spsk. sukker, 1 tsk. salt, 150 gr. margarine, 50 gr. majsmel, 100 gr. durummel, 150 gr. sigtemel, 100 gr. grahamsmel, 600 gr. hvedemel, 1 håndfuld 5 korns blanding. 1 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 8
5 dl hvedemel
1 1/2 spsk baepulver
1 tsk natron
1/2 tsk salt
1/4 tsk sort peber
50 g smør
1 æg
2 dl kærnemælk
1 dl reven mager ost
3 spsk klippet purløg eller 1 spsk tørret
Ingredienser:
(2 brød)
25 gr gær
3 dl lunken vand
2 dl. fuldkornshvedemel
100-150 gr fintrevet rødbede
1 dl. hytteost
30 gr smeltet smør
1 1/2 tsk havsalt
ca. 400 gr hvedemel
Ingredienser:
500-600 gr speltmel
ca. 3-4 dl. vand
1/2 - 1 pakke gær
salt
Ingredienser:
25 g gær
½ l vand
½ tsk salt
1 spsk sukker
½ dl græskarkerner
2 dl groftrevet squash
1½ spsk oregano
1 spsk rapsolie el
1 dl durumhvede
ca 500 g hvedemel.
Ingredienser:
4 skiver flutes eller andet brød
lidt taco-sauce
1-2 spsk hakkede sorte oliven(eller grønne)
1-2 fed hakket hvidløg
lidt olivenolie
grov salt - kværnet peber
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i madbrød opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4 t. hæve tid.
Pris: 20 kr.
til 20 stk.
25 g. gær,
½ l. lunken vand,
ca. 1 kg hvedemel,
50 g soltørrede tomater,
lidt frisk basilikum,
2 spsk. rosmarin, frisk el. tørret
3-4 fed hvidløg,
½-1 dl. olivenolie,
flagesalt eller anden gourmet salt.
Ingredienser:
til 17 stk.
50 g Smeltet margarine
2 dl. Mælk
50 g Gær
2 Æg
2½ tsk. Salt
1½ tsk. Oregano
100 g fintrevet gulerod
Ca. 500 g Hvedemel
Ingredienser:
til 4
Til surdejen:
10 gr. gær
4 dl lunken vand
250 gr. mel
Til dejen:
2 dl. lunken vand
20 gr. salt
750 gr. mel (cirka)
Der er forskel på mel og hvor meget væske det kan opsuge.
1 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer inkl. hævetid
til 2 brød
50 g. gær
2 dl. lunkent vand
1 dl oliemarg. eller 100 g. marg.
½l. græsk yoghurt (valgfri fedtprocent)
2 tsk. salt
1 tsk sukker
ca 1 kg mel
( som madbrød -- lidt soltørrede tomater hviløg og stenfri oliven)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
til 30-35 stk.
50 g. margarine
3 dl. vand
2 dl. A38
25 g. gær
½ spsk. sukker
2 tsk. groft salt
4 fed knust hvidløg
1 spsk. tørret oregano
200 g. fuldkornshvedemel
100 g. groft rugmel
ca. 450 g. hvedemel
sammenpisket æg til pensling
tørret oregano til drys
Ingredienser:
25 g gær
½ l vand
½ tsk salt
1 spsk sukker
½ dl græskarkerner
2 dl groftrevet squash
1½ spsk oregano
1 spsk rapsolie el
1 dl durumhvede
ca 500 g hvedemel.
Ingredienser:
til 1 stk
50g smør
2 dl mælk
½ dl yoghurt
25g gær
1 tsk sukker
1 tsk groft salt
1½ tsk tørret rosmarin
ca 305g hvedemel (ca 5 3/4 dl )
Pensling : mælk
Pynt: tørret rosmarin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
25 gram gær
1-2 revne kartofler(mellemstore)rå
2 dl. lunkent vand
1 dl. mælk, A38 eller andet, kan erstattes med vand
2 spsk olie
1 tsk salt
1 tsk sukker
100 g. grahamsmel/rugmel eller anden grov-mel
350-400 g. hvedemel
1 spsk. sovsekulør (hvis man ønsker et mørkt brød)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10-20
til 4
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
salt - peber
50 gr blød kærgården eller andet smør
Ca. 1 1/2 dl bl. mælk og vand
presset hvidløg efter smag
80-100 gr. revet ost
Evt. hakket basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: (29 timer) 20
til 6
Surdej: 10 g gær
4 dl vand
250 g hvedemel
Dej: 2 dl vand
2 tsk salt
ca. 750 g hvedemel
1 æg til pensling
Alle madbrød opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med madbrød i kategorien madbrød opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.