Ingredienser:
Pris: 75kr.
1 glas blommer i madeira fx. Skælskør Frugtplantage 160 g drænet vægt
100g marcipan
200g mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30min + 2 tim
til ca. 40 stk
250 g flormelis
250 g kokosmel
1 past. æggehvide
50 g smør (Gerne økologisk, giver en flottere farve)
4 spsk fløde
overtrækschokolade efter smag
Ingredienser:
til ca. 20 stk.
1 dåse brændte figner, ca 450g
100g ren rå marcipan
lidt portvin
100g mørk chokolade til overtræk
Pynt:
guldstøv
Ingredienser:
300 gram mandler
300 gram flormelis
1 dl. vand
Ingredienser:
100 g sukker
2 dl havregryn
2 dl kokosmel
2 spsk kakao med lille top
1 spsk smør
½ dl vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
Cornflakes. Lys Chokolade. Papirsforme.
Ingredienser:
til ca. 30
400 gr. mørk chokolade
Påskeharer form
1 ds. kondenseret mælk
Rom
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 t.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
1 dl rosiner,
12 stk. tørrede abrikoser,
1 dl rom,
50 g gær,
3/4 dl. lunken mælk,
1 dl mel,
100g margarine,
2 spsk. sukker,
knivspids salt,
1/4 tsk mandelessens,
1 spsk. reven citron skal,
2-3 dl. mel,
75 g hakkede mandler,
75g sukat,
flormelis til pynt
Ingredienser:
15 dadler
1 dl. mandler
1/2 dl. havregryn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
Tørret dadler (gerne uden sten)
Lakridspulver
Ingredienser:
Dadler
marcipan
smeltet chokolade
mandler
Ingredienser:
Dadler (Medjool)
peanutbutter
Mørk chokolade
Peanuts
Guldstøv
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4 timer
Pris: 23kr.
til 1 ds
1 ds. kondenseret mælk
Kan købes i Kvickly, SuperBrugsen, Føtex mm.
Ingredienser:
200 g marcipan
60 g kokosmel
4 spsk cognac eller portvin
1 spsk kakao
Pynt:
chokoladeknapper, kokosmel,
små konfektforme.
Ingredienser:
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
450 g rørsukker
115 g smør
1½ dl sødmælk
1 stor spsk vaniljesukker
Evt. rosiner der har ligget et par dage i rom.
Eller et par spsk. ingefær.
Ingredienser:
til ca, 40 stk
Fudge:
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
450 g rørsukker
115 g smør
1½ dl sødmælk
1 stor spsk. vaniljesukker
300 g. Ruby chokolade
Lakridsgranulat eller andet til drys
Ingredienser:
til 40 små
400 gr. mørk chokolade (slags er op til dig)
1 lille pose Lakridspulver
Form til fyldt chokolade
Hvid trøffelcreme Grand marnier: (min. 3 timer før det andet)
2 dl. fløde
200 gr hvid chokolade
25 gr Grand marnier
25 gr smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
2 kopper sukker
80 g. margarine
1 kop kakao
7 spsk. kold kaffe
1 tsk. romessens
6 kopper havregryn
Pynt:
kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30
til ca 30 stk
100g blødt smør
1 dl flormelis
1 spsk vaniljesukker
2 spsk kakao
3 dl havregryn
4 spsk kold kaffe
kokosmel til at rulle kuglerne i
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 20
2 dl havregryn
3/4 dl sukker
1 spsk. Ren kakao
100 g smør
evt. 1 spsk vaniliesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
Pris: kr.?
til ?
750 g havremel(havregryn malet igennem kødhakker)
750 g mørk farin
125 g cacaopulver
125 g smeltet smør ( margarine)
1 stor flaske exportfløde
500 g kokos
Ingredienser:
til 20 stk
kagemasse:
200 g findelte , smuldrede kagerester
2 - 6 tsk blødt smør (alt efter hvor fedtede kageresterne er )
50 g hakkede mandler
2 spsk kakao
2 spsk æblemos
2 spsk fast hindbærmarmelade
2 - 3 spsk mørk rom
Pynt:
Forskelligt sukkerkrymmel og /eller kokosmel til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 20
100 g. marcipan
100 g. mørk chokolade
80 g. flormelis
3 pasteuriseret æggehvider
Ingredienser:
Pris: 2,5,- pr. stk.
til ca. 40
400 gr. chokolade (slags er op til dig, vi bruger ca. 55% mørkchokolade uden kakaosmør)
Husk form til fyldt chokolade
Vælg en af følgende fyld:
Trøffelcreme med kokos og rom:
250 gr fløde
200 gr hvid chokolade
25 gr rom
25 gr smør
50 gr kokos
Karamel creme:
250 gr sukker
50 gr vand
50 gr honning
175 gr piskefløde
25 gr smør
250 gr smeltet ægte fløde chokolade
Klassisk chokolade trøffel
160 gram piskefløde
140 gram mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 125 g.
125 g. mandler, smuttede
3 spsk. honning
Evt. lidt mandelessens max 1 tsk.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
100 g. hvid chokolade
50 g. pistacie (hakkede i små stykker)
Ingredienser:
200 g. Hvid chokolade
½ pakke syltet appelsin stykker appelsin
Lidt tranebær
50 g. hakket Pistacie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + køl
til 15 stk.
150 g. hvid chokolade
1 dl. piskefløde
25 g. smør
2 dl. Kokos (ristet på tør pande)
Hæld evt. 2 spsk. Cointreau eller Gran manier sammen med fløden evt. også hakket pistacienødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
100 gr. marcipan
6 tørret abrikoser (hakket i småt)
Lidt rød farve
2 spsk. Whisky
Flormelis
Hvis chokolade
1 Øko. citron
Ingredienser:
85 g cornflakes
225 g mørk chokolade
fintrevet skal af ½ appelsin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Kokos
Mørk chokolade
Ingredienser:
til ca 50 stykker
50g smør
½ dl lys sirup
½ dl flormelis
2 dl piskefløde
1 pose kokosmel
2 stk bagepapir
Pynt:
Pynt:
200 g lys chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 15 stk
100 gram marcipan (revet)
100 gram sukker
150 gram kokosmel
1 æg
½ spsk. mel
1 spsk. vand
50 gram chokolade (vælg selv type)
Ingredienser:
120 g ren rå marcipan
ca 5 - 8 cl Bailey
mørk smelte chokolade
Ingredienser:
6 dl. sødmælk
700 g. sukker
200 g. smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 t. + ventetid
Pris: 100kr.
til 25
100g æggehvider (to bæger, hvis man vælger pastauriserede)
125 g flormelis
125g mandelmel 2,5 pose fra Dr. Oetker el. hj.lavet
125g sukker
35g vand
evt. lidt rødefrve el. pastafarve
sukkertermometer
Chokoladecreme:
50g mørkchokolade
0,75 dl piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 20
150 g. marcipan
50 g. kokos
2 spsk rom
Lidt flormelis
100 g. chokolade
kokos til pynt
Ingredienser:
20 g. Gojibær (ligget i Rom min. 6 timer)
100 g. Marcipan
100 g. mørkchokolade
Ingredienser:
40 g. sukker
2 spsk. fløde
100 g. Marcipan
100 g. mørkchokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Marcipan
Nougat
Ingredienser:
til 2 stk
400 g marcipan
200 g pistaciemasse
100 g blød nougat
Overtrækschokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til ca. 30 stk
1 spsk. pulverkaffe
125 g. flormelis
250 g. blød nougat
1 æggeblomme
1 tsk. rom
3 tsk vanillesukker
25 g. kakaopulver
3 spsk. fløde
Ingredienser:
200 gr. mørk chokolade
20 gr. honning
1 dl. piskefløde
5 spsk. rom eller cognac
30 gr. usaltet smør
50 gr. ristet hakket hasselnødder
Ingredienser:
3 dl havregryn
1 dl kokosmel
1½ dl formelis
½ dl kakao
100 g margarine
1 spsk mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
200 g. Marcipan
Havtorn fra frost eller frisk (fin hakket)
200 gram chokolade
Til granstøv:
Et par tørre granskud eller nåle
Flormelis
Info om gran:
Sæson for granskud er i maj-juni
Men man kan også brug efterårets kraftige nåle
VIGITGT: Man må ikke bruge nåle fra taks, taks lugter ikke af gran, men læs gerne på nettet om taks så du ikke er i tvivl
Ingredienser:
til 40 stk
20 normale Oreos (hakket)
1 Knsp. salt
400 gram hvid chokolade
1 dåse kondenseret mælk (397 gram)
Ingredienser:
Hakket pistacie
4 spsk. Rom
100 gr. Marcipan
100 gr. hvidchokolade
Ingredienser:
til ca. 20-25
1 dåse kondenseret mælk
400 g. Marcipan
4 spsk. friskhakket ingefær
300 g. mørk chokolade
40 g. hvid chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 75kr.
til 20 stk
1 glas svesker i Jamaicarom fx. fra Skælskør Frugtplantage 160 g drænet vægt.
50 g marcipan
150 g mørk chokolade
lidt hakket hvid chokolade til pynt.
Ingredienser:
til ?
3kop. mel
2kop. sukker
1kop. mælk
3tsk. bagepulver
2tsk. vanillesukker
2spsk. kakaopulver
150gr. smeltet margarine
Ingredienser:
200 gr. hvidechokolade
50 gr. Hasselnødder eller mandler
50 gr. Tranebaer
Små stykker skumfiduser
30 gr. hakket pistacie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 15 min. +afkøling
Pris: ca. 9 kr.
til ca. 40 stk
4 dl havregryn
1½ dl kokosmel
½ dl sukker
1/4 dl kakao pulver
1 spsk rom
1/4 dl lunken kaffe
90 g smør
Ingredienser:
1 dl piskefløde
100 gram usaltet smør
½ dl lys sirup
180 g. sukker
2 spsk. vand
1/2 tsk. flagesalt
Ingredienser:
Pris: 100 kr.
til 10-15
200 g crunchy peanutbutter uden tilsat sukker
1 dl saltede peanuts
1 dl cashewnødder
2 spsk sukker
1 knsp vaniljesukker
25 g smør
Karamelmasse:
25 g smør
1 dl sukker
2 spsk piskefløde
Overtræk:
2-300 g mørkchokolade
1 spsk kokosolie
Evt. lidt kokosolie (kan undlades)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
Pris: 50 kr.
250 g marcipan,
50 g hasselnøddekerner,
50 g cocktailbær,
50 g rosiner,
80-120 g kokosmel
Ingredienser:
50 gr. Tranebær
150 gr. marcipan
ca. 100 gr. hvid chokolde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 20
til ca 15
200 g. digestive kiks
1 dl flormelis
2 spsk kakao
50 g. blødt smør
2 spsk rom
150 g. marcipan
min. 75 g. mørk chokolade
(evt flormelis og grøn frugtfarve)
Ingredienser:
¼ liter piskefløde
500 g. mørk chokolade
1 spsk. Kanel
1 spsk. Kardemomme
1 tsk. Vanille
5 cl. Whisky
kakao (til at rulle i)
Ingredienser:
200g mørk chokolade hakket i stykker
ca. 100 - 150 g smeltet chokolade
ca. 1 dl fløde
kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
200 g Ren Rå Marcipan
Ca. ½ dl Baileys
Mørk Overtræk
Nesquick
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Julekonfekt opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 20
til ca. 20
Julekonfekt
2 dl havregryn
3/4 dl sukker
1 spsk. Ren kakao
100 g smør
evt. 1 spsk vaniliesukker
Ingredienser:
100 g sukker
2 dl havregryn
2 dl kokosmel
2 spsk kakao med lille top
1 spsk smør
½ dl vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 15 min. +afkøling
Pris: ca. 9 kr.
til ca. 40 stk
4 dl havregryn
1½ dl kokosmel
½ dl sukker
1/4 dl kakao pulver
1 spsk rom
1/4 dl lunken kaffe
90 g smør
Ingredienser:
Pris: 2,5,- pr. stk.
til ca. 40
400 gr. chokolade (slags er op til dig, vi bruger ca. 55% mørkchokolade uden kakaosmør)
Husk form til fyldt chokolade
Vælg en af følgende fyld:
Trøffelcreme med kokos og rom:
250 gr fløde
200 gr hvid chokolade
25 gr rom
25 gr smør
50 gr kokos
Karamel creme:
250 gr sukker
50 gr vand
50 gr honning
175 gr piskefløde
25 gr smør
250 gr smeltet ægte fløde chokolade
Klassisk chokolade trøffel
160 gram piskefløde
140 gram mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 20
til ca 15
200 g. digestive kiks
1 dl flormelis
2 spsk kakao
50 g. blødt smør
2 spsk rom
150 g. marcipan
min. 75 g. mørk chokolade
(evt flormelis og grøn frugtfarve)
Ingredienser:
til ?
3kop. mel
2kop. sukker
1kop. mælk
3tsk. bagepulver
2tsk. vanillesukker
2spsk. kakaopulver
150gr. smeltet margarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
Cornflakes. Lys Chokolade. Papirsforme.
Ingredienser:
Pris: kr.højst 50kr.
til Ca.12-20stk
en daim bar
en passene mængde marcipan
ca.250g mørk chokolade måske mere
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
2 kopper sukker
80 g. margarine
1 kop kakao
7 spsk. kold kaffe
1 tsk. romessens
6 kopper havregryn
Pynt:
kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30min + 2 tim
til ca. 40 stk
250 g flormelis
250 g kokosmel
1 past. æggehvide
50 g smør (Gerne økologisk, giver en flottere farve)
4 spsk fløde
overtrækschokolade efter smag
10 nyeste opskrifter i kategorien: Julekonfekt opskrifter
Ingredienser:
til 40 stk
til 40 stk
Julekonfekt
20 normale Oreos (hakket)
1 Knsp. salt
400 gram hvid chokolade
1 dåse kondenseret mælk (397 gram)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 15 stk
100 gram marcipan (revet)
100 gram sukker
150 gram kokosmel
1 æg
½ spsk. mel
1 spsk. vand
50 gram chokolade (vælg selv type)
Ingredienser:
til ca, 40 stk
Fudge:
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
450 g rørsukker
115 g smør
1½ dl sødmælk
1 stor spsk. vaniljesukker
300 g. Ruby chokolade
Lakridsgranulat eller andet til drys
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 20
100 g. marcipan
100 g. mørk chokolade
80 g. flormelis
3 pasteuriseret æggehvider
Ingredienser:
1 dl piskefløde
100 gram usaltet smør
½ dl lys sirup
180 g. sukker
2 spsk. vand
1/2 tsk. flagesalt
Ingredienser:
40 g. sukker
2 spsk. fløde
100 g. Marcipan
100 g. mørkchokolade
Ingredienser:
Dadler (Medjool)
peanutbutter
Mørk chokolade
Peanuts
Guldstøv
Ingredienser:
20 g. Gojibær (ligget i Rom min. 6 timer)
100 g. Marcipan
100 g. mørkchokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
100 g. hvid chokolade
50 g. pistacie (hakkede i små stykker)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + køl
til 15 stk.
150 g. hvid chokolade
1 dl. piskefløde
25 g. smør
2 dl. Kokos (ristet på tør pande)
Hæld evt. 2 spsk. Cointreau eller Gran manier sammen med fløden evt. også hakket pistacienødder
Alle madopskrifter i kategorien Julekonfekt opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Julekonfekt opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.