Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 10 min.
Pris: 5-10kr.
til Eget valg
½ dl. letmælk
1 æg
Kanel og sukker
Normalt toastbrød.
evt. Flormelis drys
Ingredienser:
til 6-8 pers.
1 kop smeltet magarine
1 1/2 kop sukker
2 æg
2 kopper mel
1 knivspids salt
1/2 kop mælk
3 bananer
2 tsk bagepulver
ostecreme til topping:
125 g smør
200 g flødeost
125 g. flormelis
2 tsk vanillesukker
saft af maks . en halv citron
Ingredienser:
til ca 80
750g mel
750g sukker
375g svinefedt
2 tsk vaniljesukker
2 tsk hjortetaksalt
4 spsk kakao
Ingredienser:
250g mel
125g margarine
100g sukker
100g sirup
1 tsk kanel
1 tsk ingefær
½ tsk nelliker
reven skal af 1 citron
25g mandler
½ tsk potaske
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 35 - kr. 50
til 20-45 stk
1-2 æg
300 gram hvedemel
250 gram flydene margarine
100 gram flormelis
100 gr Chokolade (kan både være mørk eller lys)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
til 25 stk
150 g orangechokolade
2 dl cornflakes
Evt revet appelsinskal til pynt
Ingredienser:
til (12 store eller 36 små)
kager:
125 g selvhævende mel (eller 120 g mel, 1¼ tsk bagepulver og ½ tsk salt)
125 meget blødt, usaltet smør
125 g sukker
2 æg
1-2 tsk vaniljeekstrakt
1-2 spsk sødmælk
glasur:
ca. 350 g flormelis, siet
friskkogt vand
frugtfarve (den farvepasta, Nigella bruger i programmet, kan ikke fås i Danmark, så man må klare sig med almindelig frugtfarve)
chokolade-ganache:
200 g mørk chokolade, minimum 70% kakao, hakket
2 dl piskefløde
guld-chokoladeknapper eller anden pynt
Ingredienser:
Dadler
marcipan
smeltet chokolade
mandler
Ingredienser:
til 22
300 g sukker
125 g makroner
125 g hvedemel
125 g smeltet afkølet smør
3 æg
Chokoladestykker
Lakrids snørebånd (farve op til en selv)
Slik som ligner øjne fx. dem fra pingvin planding
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
Pris: billige penge.
til 10-15 stk
Til dejen:
2½ dl. mælk
50 g. margarine
25 g. gær
1 æg
3 spsk. sukker
1 knivspids salt
500 g. hvedemel
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1½ spsk. maizena
2 dl. mælk
1 tsk. vanillesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.15 min.
til 4 prs.
2 spsk. sukker
½ spsk. margarine
2 dl. vand
ca. 200 g. frosne perleløg
Ingredienser:
til ca 60
200g smør/margarine
200g mel
100g kartoffelmel
200g sukker
4-5 æg
2 tsk vaniljesukker
Ingredienser:
til ca 60
250g margarine
250g sukker
2 æg
500g mel
2 spsk fløde
vaniljesukker
Ingredienser:
4 dl havregryn
1½ dl kokosmel
½ dl sukker
1/4 dl kakao pulver
110 g smør
Rød farve:
Rødbede saft blandes med kokos og sættes til at lad tørre et par timer
Gul/orange farve:
Gule eller orange gulerødder laves til saft og blandes lidt med kokos og lad tørre et par timer
Blå farve:
Meget modne brombær blendes med kokos og lad tørre et par timer
Grøn farve:
Persille eller basilikum blendes med kokos og lad tørre et par timer
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 - 40 min
til 1 Bradepande
4 dl. sukker
2 dl. olie
3 æg
5 dl. mel
2 dl . hakket nødder/hassel
1 tsk . salt
2 tsk . natron
2 tsk vaniliesukker
2 tsk. kanel
½ tsk. bagepulver
5 dl . revet gulerødder
Pynt:
100 g flødeost neutral
50 g smør
100 g flormelis
1 tsk . vaniliesukker
hakket hassel nødder drysses over
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
til 10-12 stk.
150 g. mørk chokolade
1 dl. piskefløde
1 spsk. honning
1 tsk. romessens
25 g. smør
flerfarvet krymmel
Ingredienser:
500g Havregryn
375g flormelis
125g smør
125g cacao
2dl fløde
1 tsk. vanillesukker
lidt romessens og/eller mandelessens efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til ca. 25 stk.
100 g. margarine eller smør
3/4 dl. sukker
1 tsk. vanillesukker eller nogle dråber mandel- eller romessens
3 spsk. cacao
2 dl. havregryn.
kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + olie frost 3 timer
100 g. frosne hindbær
50 g. sukker
2 spsk. vand
1 liter madolie uden smag
1 stk. sprøjte uden kanyle (købes his fx. apoteket)
Husblas
Ingredienser:
100 gr. marcipan
2 korender
silkebånd
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + køl
til 15 stk.
150 g. hvid chokolade
1 dl. piskefløde
25 g. smør
2 dl. Kokos (ristet på tør pande)
Hæld evt. 2 spsk. Cointreau eller Gran manier sammen med fløden evt. også hakket pistacienødder
Ingredienser:
3 æg
4½ dl mælk
3-4 dl mel
1 spsk. vand / øl
1 tsk. sukker
½ tsk.
kardemomme
Ingredienser:
til 120
250 g. sukker
300 g. margarine
2 æg
500 g. mel
1 tsk. hjortetaksalt
80 gr mandler
kanel/sukker blanding til pynt
Ingredienser:
1 dl. lys sirup
2 dl. sukker
50 g. smør
3 spsk. smuttede og finthakkede mandler
250 g. flødechokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 10
Vandbakkelser:
1½ dl vand
1½ dl mælk
100 gr. smør
150 gr. mel
1 tsk salt
1 spsk. sukker
4 æg
Cream:
2½ dl sødmælk
½ vaniliestang
60 gr. sukker
2 æggeblommer
25 gr. majsstivelse
Kakaoblanding:
100 gr. kakao
10 gr. sukker
Ingredienser:
125 gram Smør
165 gram Sukker
½ dl. Kokosmælk
75 gram Revet kokos
225 gram Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
Glasur:
25 gram Flormelis
2 spsk. Kokosmælk
40 gram Revet kokos (til drys)
Ingredienser:
til 4-6 pers.
6 pasteuriserede æggeblommer ( 3 små bægre)
200 g. sukker
1 ½ spsk. Vanillesukker
1 ½ l. ymer
1 l. kærnemælk
1 bk. Gode jordbær
kammerjunkere
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min+bagetid
til ca. 30-35 stk
500 g ren rå marcipan
150 g sukker
2 past. Æggehvider
Ingredienser:
Marengsbundene;
4 æggehvider
75g sukker
75g mandler
1 spsk. kartoffelmel
Fyldet;
¼ dl fløde
2½dl creme fraiche
4 æbler (eller anden frisk eller henkogt frugt)
Evt. knuste makroner, hakkede nødder eller hakket chokolade
Karamelsauce; (evt dobbelt portion)
¼ dl fløde
4-5 spsk. sirup
100g flormelis
1½ spsk. vanilliesukker
Ingredienser:
Chokolade bunde:
3 æg
200 g sukker
150 g mel
2 tsk bagepulver
2 spsk kakao
1 tsk vaniliesukker
½ dl mælk
150 g smør
2 spsk reven
appelsinskal.
Moccacreme:
1 3/4 dl sukker
3 spak maizena
2 dl mælk
1 dl vand
75 g smør
1 ½ spak kaffepulver
50 g mørk chokolade
1 dl kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40-50
til 1 kage ;D
4-5 æbler
2 spsk smør
1 dl brun farin eller sukker
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
3/4 dl brun farin eller sukker
1½ dl havregryn
1 dl hvedemel
125 gram blødt smør
Ingredienser:
375 g hvedemel
7½ dl mælk
3 æg
1½ tsk salt
60 g sukker
1½ tsk. natron
Smør til bagning.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 75kr.
til 20 stk
1 glas svesker i Jamaicarom fx. fra Skælskør Frugtplantage 160 g drænet vægt.
50 g marcipan
150 g mørk chokolade
lidt hakket hvid chokolade til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 12 stk
100 g moerk chokolade (evt. 50g hvid + 50 g moerk)
12 hasselnoedder (evt. kakaoboenner, kaffeboenner eller andre noedder...)
Fyld:
150 g moerk chokolade
1 spsk. moerk rom
4 spsk. mascarpone (eller friskost for et lettere alternativ)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.billig
6 dl. mel
4 spsk. sukker
1 tsk. kardemomme
7 dl. mælk
1 dl. piskefløde
3 æg
75 g. smør eller margarine til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 40-60
250 g havregryn
20 g smoer
1 tsk natron
200 ml vand
lidt salt
Chokolade til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 1
Kage:
100 g smør (halvdelen evt. kokosolie)
3 bananer (gerne overmodne)
60 g nødder (Fx valnødder og mandler)(ristet på pande og derefter hakket)
170 g sukker
125 g hvedemel (60 g evt. som fuldkornsmel)
1 tsk bagepulver
1/2 vaniljestang eller 1 tsk vaniljepulver
3 æg (4 hvis de er små)
Chokoladeganachen:
35 g smør
100 g mørk chokolade
1 – 2 spsk fløde
Ingredienser:
25 g nougat
200 g marcipan
150 g hvid chokolade
50 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Tærtebund:
300 g. Smør
300 g. Sukker
2 æg
300 g. Hvedemel
Fyld:
3-4 syrlige æbler
1-2 spsk. sukker
1 tsk. kanel
Til servering:
Creme fraiche blandet op med lidt sukker og vanilje
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2
til 1 person
25 gr. margerine ca. evt. lidt mindre..
Brun farin (mængden er hvad du selv synes er passende)
2 skiver toastbrød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til ca. 20 stk.
4 1/2 dl. sukker
3/4 dl. flormelis
1 æggehvide
1 1/2 dl. koldt vand
1 1/2 spsk. pulveriseret husblas
1 1/2 dl. kogende vand
Pynt:
4-5 dl. kokosmel
1 spsk. cacao
Ingredienser:
til Rund springform
100 g smør
2 æg
3 dl sukker
1½ dl hvedemel
4 spsk kakao
1½ tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
100 g nødder fx. hasselnødder eller valnødder (valgfrit)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45
til 20-25
225 g blødt smør
220 g brun farin
100 g sukker
2 æg
2 tsk vanillesukker
155 g mel
2 g bagepulver
6 g salt
245 g havregryn
120 g hakkede valnødder
170 g chokolade
Ingredienser:
10 g gær
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 dl mælk
kornene fra ½ vanillestang
3 dl hvedemel
2 æg
15 g smør
Ingredienser:
til 4 pers
2 små ananas, ½ L. vanilleis, 3 æggehvider, 125 g. sukker.
Start med at varm ovnen på 250*.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
4 bananer
2.5 dl sukker
3 tsk vaniliesukker
2 tsk bagepulver
3 dl hvedemel
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme
100 g valnødder
150 g rosiner
lidt vand
Ingredienser:
Marengsbunde;
3 æggehvider
160g sukker
Evt. hakkede nødder
Fyldet;
2½dl fløde
3 bananer
2 tsk. vanilliesukker
1 tsk. sukker
Chokolade
Ingredienser:
Mørdej:
250g mel
125g margarine (Nemmest, hvis der bruges oliemargarine)
100g sukker
1æg
Mandelfyld:
100g revet marcipan
100g sukker
100g blødt smør eller oliemargarine
2æg
50g finthakkede mandler
Blommefyld:
8-10 udstenede og halverede blommer
100g sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: en lille time
til 18
375 g mørk chokolade af god kvalitet
375 usaltet smør, blødgjort
1 tsk vaniljeekstrakt
6 æg
350 g sukker
1 tsk salt
225 g mel
250 g små hvide chokoladeknapper eller hakket hvid chokolade
form ca. 33x23x5,5 cm
lidt flormelis til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10-20 min
150 g smeltet dulle
2 dl mel
2 dl sukker
2 æg
1 tsk bagepulver
50 g chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
150 g mørk chokolade,
50 g lys chokolade,
225 g UHT- fløde ca. 15 %,
100 g nougat,
1 stang vanille.
Andet:
2 små gryder, dejskraber, håndmixer / stavblender, stort syltetøjsglas.
Ingredienser:
1 plade mørk chokolade
ananas
jordbær
æbler
pærer
andet frugt
Ingredienser:
3 dl. piskefløde
½ dl friskbrygget kaffe
100 g. mørk chokolade
1 æggeblomme
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
200 g. smør eller margarine
70 g. sukker
70 g. farin
2 stk. æg
½ tsk. bagepulver
300 g. hvedemel
200 g. chokolade (hakket)
100 g. nødder (hakkede)
Ingredienser:
200 g overtrækschokolade
50 g cornflakes
Ingredienser:
til ca 20 stk.
100-150 gr.mørk koge chokolade
40-50 gr. blød smør
2 spsk. lys sirup
5-6 dl cornflakes
ca 1/2 dl kokosmel
små papir muffinsforme
Ingredienser:
God smeltechokolade
Cornflakes uden sukker
Ingredienser:
til Ca. 12 stk.
100 g smør
50 g brun farin
30 g sukker
0,5 æg
1,5 spsk vand
85 g daimbar eller marabou med daim
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
0,5 tsk natron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. halv time...
til 20 stk.
1 bæger creme fraiche
3 æg
100 g sukker
salt
2 tsk bagepulver
100 g let smeltet margarine
1 spsk revet citronskal
ca. 500 g mel
friture til kogning
sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
180 g blødt smør
200 g melis
120 g farin
2 æg
2 tsk. vanillesukker
150 g hvedemel
1 tsk. natron
175 g havregryn
2 dl rosiner
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Sødesager opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 - 40 min
til 1 Bradepande
til 1 Bradepande
Sødesager
4 dl. sukker
2 dl. olie
3 æg
5 dl. mel
2 dl . hakket nødder/hassel
1 tsk . salt
2 tsk . natron
2 tsk vaniliesukker
2 tsk. kanel
½ tsk. bagepulver
5 dl . revet gulerødder
Pynt:
100 g flødeost neutral
50 g smør
100 g flormelis
1 tsk . vaniliesukker
hakket hassel nødder drysses over
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.15 min.
til 4 prs.
2 spsk. sukker
½ spsk. margarine
2 dl. vand
ca. 200 g. frosne perleløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40-50
til 1 kage ;D
4-5 æbler
2 spsk smør
1 dl brun farin eller sukker
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
3/4 dl brun farin eller sukker
1½ dl havregryn
1 dl hvedemel
125 gram blødt smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min+bagetid
til ca. 30-35 stk
500 g ren rå marcipan
150 g sukker
2 past. Æggehvider
Ingredienser:
til ca 60
200g smør/margarine
200g mel
100g kartoffelmel
200g sukker
4-5 æg
2 tsk vaniljesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
3-4 dl havregryn
2-3 dl sirup (mindre, hvis den skal være mindre sød)
en håndfuld hakket nødder, af eget valg
en håndfuld rosiner
4 spsk kokos
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 10 min.
Pris: 5-10kr.
til Eget valg
½ dl. letmælk
1 æg
Kanel og sukker
Normalt toastbrød.
evt. Flormelis drys
Ingredienser:
500g Havregryn
375g flormelis
125g smør
125g cacao
2dl fløde
1 tsk. vanillesukker
lidt romessens og/eller mandelessens efter smag
Ingredienser:
Chokolade bunde:
3 æg
200 g sukker
150 g mel
2 tsk bagepulver
2 spsk kakao
1 tsk vaniliesukker
½ dl mælk
150 g smør
2 spsk reven
appelsinskal.
Moccacreme:
1 3/4 dl sukker
3 spak maizena
2 dl mælk
1 dl vand
75 g smør
1 ½ spak kaffepulver
50 g mørk chokolade
1 dl kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. halv time...
til 20 stk.
1 bæger creme fraiche
3 æg
100 g sukker
salt
2 tsk bagepulver
100 g let smeltet margarine
1 spsk revet citronskal
ca. 500 g mel
friture til kogning
sukker
10 nyeste opskrifter i kategorien: Sødesager opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + køl
til 15 stk.
til 15 stk.
Julekonfekt
150 g. hvid chokolade
1 dl. piskefløde
25 g. smør
2 dl. Kokos (ristet på tør pande)
Hæld evt. 2 spsk. Cointreau eller Gran manier sammen med fløden evt. også hakket pistacienødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Tærtebund:
300 g. Smør
300 g. Sukker
2 æg
300 g. Hvedemel
Fyld:
3-4 syrlige æbler
1-2 spsk. sukker
1 tsk. kanel
Til servering:
Creme fraiche blandet op med lidt sukker og vanilje
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 75kr.
til 20 stk
1 glas svesker i Jamaicarom fx. fra Skælskør Frugtplantage 160 g drænet vægt.
50 g marcipan
150 g mørk chokolade
lidt hakket hvid chokolade til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + olie frost 3 timer
100 g. frosne hindbær
50 g. sukker
2 spsk. vand
1 liter madolie uden smag
1 stk. sprøjte uden kanyle (købes his fx. apoteket)
Husblas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 10
Vandbakkelser:
1½ dl vand
1½ dl mælk
100 gr. smør
150 gr. mel
1 tsk salt
1 spsk. sukker
4 æg
Cream:
2½ dl sødmælk
½ vaniliestang
60 gr. sukker
2 æggeblommer
25 gr. majsstivelse
Kakaoblanding:
100 gr. kakao
10 gr. sukker
Ingredienser:
til 22
300 g sukker
125 g makroner
125 g hvedemel
125 g smeltet afkølet smør
3 æg
Chokoladestykker
Lakrids snørebånd (farve op til en selv)
Slik som ligner øjne fx. dem fra pingvin planding
Ingredienser:
til 6-8 pers.
1 kop smeltet magarine
1 1/2 kop sukker
2 æg
2 kopper mel
1 knivspids salt
1/2 kop mælk
3 bananer
2 tsk bagepulver
ostecreme til topping:
125 g smør
200 g flødeost
125 g. flormelis
2 tsk vanillesukker
saft af maks . en halv citron
Ingredienser:
til 4-6 pers.
6 pasteuriserede æggeblommer ( 3 små bægre)
200 g. sukker
1 ½ spsk. Vanillesukker
1 ½ l. ymer
1 l. kærnemælk
1 bk. Gode jordbær
kammerjunkere
Ingredienser:
til Ca 12 stk.
240 g hvedemel
150 g sukker
4 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
2 knsp salt
50 g kakao
1 æg
3 dl sødmælk
1 dl olie
Ca. 150 g mørk chokolade (Mere eller mindre, afhængig af hvor meget chokoladesmag man ønsker)
Ingredienser:
til Ca. 12 stk.
100 g smør
50 g brun farin
30 g sukker
0,5 æg
1,5 spsk vand
85 g daimbar eller marabou med daim
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
0,5 tsk natron
Alle madopskrifter i kategorien Sødesager opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Sødesager opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.