Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
500 g hakket kalv og flæsk eller kyllinge fars
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Ingredienser:
Boller:
500 g fars (svin el. kalv/flæsk)
1 æg
1 dl mel
1½ spsk medium sennep
1-1½ tsk salt
Peber
1 løg - blendet
Sauce:
1 løg - grove stykker
1-2 spsk karry
2-4 æbler - udkernet i tern
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk vineddike/æblecidereddike
salt og peber
evt. lidt sukker
Ingredienser:
500 gr. hk. kalv og svinekød
1 revet løg
ca.2 fintrevet gulerod
2 æg
2 dl. havregryn
1/2-1dl. skummetmælk eller lidt mindre vand
groft salt-kværnet peber
rapsolie m. lidt smør til stegning
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i hakket kalv og flæsk opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
500 g hakket kalv og flæsk eller kyllinge fars
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Ingredienser:
Boller:
500 g fars (svin el. kalv/flæsk)
1 æg
1 dl mel
1½ spsk medium sennep
1-1½ tsk salt
Peber
1 løg - blendet
Sauce:
1 løg - grove stykker
1-2 spsk karry
2-4 æbler - udkernet i tern
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk vineddike/æblecidereddike
salt og peber
evt. lidt sukker
Ingredienser:
500 gr. hk. kalv og svinekød
1 revet løg
ca.2 fintrevet gulerod
2 æg
2 dl. havregryn
1/2-1dl. skummetmælk eller lidt mindre vand
groft salt-kværnet peber
rapsolie m. lidt smør til stegning
Alle hakket kalv og flæsk opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med hakket kalv og flæsk i kategorien hakket kalv og flæsk opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.