Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 6 pers
1 helt kalkunbryst
1 bundt kruspersille
150-200 g bacon i tern
100 g soltørrede tomater – semidried
100 g revet ost
½ tsk. Cayennepeber
1 tsk. Groft salt
½ tsk. Knust peber
2 kviste frisk timian (kan undlades)
1 pakke butterdej (helst i en hel rulle) optøet
æg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 + 60 min. i ovn
til 4
700 g. Kalkunbryst
1 pakke flødeost
1 pakke bacon
1 lille dåse annanas
½ bundt frisk dild
salt peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til ?
1 lille kalkun ca. 3 kg.
Saft af ½ citron
Salt
Peber
250 g. svesker
2 syrlige æbler skåret i både.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + stegetid
Pris: ca kr.
til 3 personer
1 frisk kalkuncuvette ca 800 g.
3-4 spsk. honning
3-4 tsk. timian
1 tsk. salt
stegepose.
Båd kartofler:
Ca 1 kg Kartofler
olie til pensling.
Tomat salat:
4 bøf tomater
i løg
feta
et ½ bundt frisk basilikum
Olie/eddike dressing:
½ dl olie
½ balsamico vineddike
salt/peber
Sauce:
Kødsaften fra stegeposen
salt/peber
1 dl hvidvin
passende Marizena jævning
kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
Spyd. Kalkunbryst. Rød,gul,grøn peber. Coktailtomater. Champinoner. Pølser.
Ingredienser:
2 stk kalkunbryster (ca. 2 kg)
3 pk bacon i skiver
god portion hakket persille
stegemargarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15
Pris: kr.Billig
1 Kalkunbryst .1 pk. Bacon. 1 bakke Pikantost. Salt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kalkunbryst. Hvidløg. Karry. Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til ca. 4 prs.
1 kalkunbryst ca. 900 g.
1 dl. hakkede soltørrede tomater
1 dl. fetaost i tern
2 fed finthakket hvidløg
1-1½ spsk. finthakket frisk rosmarin
salt og peber
lidt smør
2 dl. hvidvin
Til sovs:
skyen, 1-2 spsk. mel og lidt fløde (evt lidt kartoffelvand)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til ca. 6 prs.
1 kalkunbryst
marinade:
½ dl. olie
1 dl. hvidvin
3 fed hakkede hvidløg
1 spsk. frisk hakket timian (gerne citrontimian)
2 spsk. frisk hakket fransk estragon(ikke russisk)
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
salt og peber
Fyld:
ca. 100 g. champignoner skåret i tern
1 pakke bacon i tern (eller tern af en god bacon)
2 løg i tern
100 g. revet ost fx. pizzaost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til ca. 4 prs.
1 fersk kalkunbryst
marinade:
½ dl. soya
½ dl. madolie
½ tsk. paprika
1 knivspids ingefær
2 fed hakket hvidløg
lidt salt og peber
lidt fedtstof til bruning
Til ovnstegning:
ca. 2 dl. hvidvin og ca. 3 dl. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5 timer
til 8 pers
1 ung kalkun ca. 4 kg
smør til stegning
salt og peber
FYLD:
500 g ægte kastanjer (eller på dåse)
150 g smør
1 stort løg
4 stængler bladselleri, finthakket
rasp af to skiver franskbrød(blød)
1 tsk salt
1 tsk timian
1 tsk merian
½ tsk salvie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 1 time
Pris: Ca. 70-80,- kr.
til Ca. 4 pers
500 gr. kalkunbryst (skåret i tern)
1-2 løg (Hakkes)
2 spsk. mango chutney (stærk)
2 spsk karry
1-2 spsk. koldpresset olivenolie
1 dåse kokosmælk
1 dåse bambusskud
1/2 dåse ananas stykker
1 dl fløde(efter behov - kokosmælken er fed nok)
Salt / Peber
Grønsager:
Rosiner
Bananer (skæres i skiver)
Solsikkekerner
Peberfrugter Grøn/Rød (skæres i mindre tern)
Baby majs (1-2 dåser)
Majs (frosne - altid frosne)
Ærter / Sukkerærter
Tomat (i tern)
Revet gulerod
1/2 Hvidløg (hakkes fint)
Bønnespirer
Grønne bønner
...og alt hvad man ellers synes passer til retten
Ingredienser:
Ingridienser til buritos:
500 g hakket oksekød eller kalkunkød
2 Porre
2 røde Chili
1 rød peberfrugt
10 røde peberkorn
1 ds. Kidneybeans
1 ½ tsk. kardemome
Salt, peber
Evt. 1dl. Rødvin
Oliven olie
200 g cheddar ost
1 Pk. Mexicanske Tortillas
½ l CremeFraiche
Guacamole:
3 modne avocadoer
2 tomater
2. fed hvidløg
2 spsk. CremeFaich
½ rødløg
salt
Salat:
½ iceberg salat
1 agurk
4 tomater
1 rød peber
1 pk. lucernespirer
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer
Pris: kr.ca 150kr..
et stk. kalkun bryst, flydende chili, skinke strimler og kalkun bacon og peberblanding
Ingredienser:
til 4 pers.
800 g Kalkun tern
2 Løg
200 g Cocktailpølser
3 dl Tomatpuré
3 Laurbær blade
2 dl Fløde 13%
1 dl Syrnet fløde 9%
3 dl Hønseboullion
Salt og peber
Parika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5 portioner
1 dåse kikærter
1 tsk salt
1 drys sød chilipulver
1 broccoli (500 g)
150 g tørrede abrikoser
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Et kalkunbryst ca 1kg
1 pakke bacon
4-5 store løg + olie til stegning
½ liter grønsags/hønsekøds bouillon
Dryrub:
nok krydderier efter eget valg, til at dække kødet.
Spidskommen, koriander, paprika, salt, peber, brun farin, chili og evt oregano.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 2 pers.
1 kalkunbrystfilet 300-400 g.
olie til stegning
salt/peber
ca. 450 g. wok-grøntsager (kinesisk blanding)
2 spsk. olie
1/2 frisk chili, finthakket
3 spsk. sherry
1 spsk. rødvinseddike
2-3 spsk. jordnøddesmør
soja
Pynt:
glatbladet persille
Ingredienser:
til 4 portioner
350g kalkunschnitzler
1 spsk. solsikkeolie
200g jordbær
300g ananas
1 appelsin
1 julesalat (125g)
100g mager yoghurt naturel
havsalt
peber, karry.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time + 25 min pr. ½
til ca. 8
1 Kalkun på ca. 5-6 kg.
1-1,5 kg. gulerødder
1 stort revet eller fint hakket løg
1 pakke cornflakes
2 tsk. salvie
½ tsk. stødt anis
salt, peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 90
til 4-6
Et flot stort kalkunbryst
50 gram smør
1 løg
1 bakke friske champingon
1 pakke bacon i tern (evt. kalkunbacon)
timian, gerne frisk
salt og peber
1 pakke bacon i skiver (evt. kalkunbacon)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time og 15 min
til 4
800g. kalkunbryst
30g.margarine
150g. feta
et bundt persille
bomuldsgarn
1½dl vand
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.1½ time
til 6 prs.
1 kalkunbryst på 800-1000 g.
50 g. hasselnødder i flager
2 dl. hvidvin
4 dl bouillon (hønse)
½-1 dl. abrikosmarmelade
1-2 spsk. rasp
ca.2 dl fløde
lidt maizena til jævning (udrøres i koldt vand.
salt og peber
lidt fedtstof.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Pris: 70 kr.
til 4
400 g spagetti,
300 g hakket kalkunkød,
100 g championer,
1-2 fed hvidløg,
3 dl skummemælk,
2 spsk marizena,
2 peberfrugter,
50 g parmesan ost,
50 g mandelsplitter
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
700 gr. Kalkunbryst - skæres i tern
½ l. Cremefraiche
½ l. Piskefløde
1 bakke champignon
2 stk Rød peberfrugt - skæres i tern
Hakkede tomater
Konc. Tomatpure (bandet med hakket tomater)
1 finrevet løg
4 fed Hvidløg
8 Pølser
1 pakke bacon i tern
Løse ris
Salt/peber og lidt merian, muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 60 kr.
til 4
1 Kalkunbryst på ca 1100 - 1200 g.
2½ dl olie
2½ dl soya
2½ spsk. Paprika
2½ spsk. Barbeque.
2 tsk chili.
4-5 store fed hvidløg
Groft salt
Hvidløgpeber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 75 - 100 kr.
til til 4-6pers.
1 stk kalkunbryst (ca. 1kg.)
Marinade
½-1dl Madlavningsolie
1 tsk. Paprika
1 tsk. oregano
1 tsk. barbaucekrydderi
Andet
Hvidløg efter behag
Flødeost (pikant, eller en selvkrydderet)
Tilbehør
Bådkartofler som letkrydret, og en god grøn salat og en sovs efter eget valg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 70
til 4
ca. 700 g helt kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 pakke bacon i tern
1 pose revet ost
butterdej
lidt olie
peber ( gerne flere forskellig slags)
timian
pakrika
Ingredienser:
til 4
400 g kalkun fars
1/2 stk. gul peberfrugt
1/2 stk.grøn peberfrugt
1/2 stk. rød peberfrugt
100 g hasselnøder
1 stk. lille løg
2 stk. æg
3 sp.mel
2 mellem butter plader
Ingredienser:
til 4
1 STK KALKUNBRYST
FYLD:
500G HAKKET KALKUNKØD
2 SPSK. MEL
1 1/2 TSK SALT
1 REVET LØG
PEBER
RENET MUSKAT
1 FED HVIDLØG
1 REVET SKALOTTELØG
1 DL FLØDE
250 G HAKKET CHAMPIGNONS
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min
500 g hakket kalkunkød
1 tsk. tørret basilikum
1 spsk. revet parmesan
¼ dl ristede pinjekerner
4 skiver parmaskinke
Havsalt
Friskkværnet peber
Porre- og timiansauce:
1-2 porrer i tynde ringe (ca. 250 g)
1 tsk. tørret timian
1 spsk. rapsolie
1 tsk. honning
1 tsk. eddike
2½ dl grøntsagsbouillon
1 dl letmælk
1 spsk. majsstivelse
Havsalt
Friskkværnet peber
Tilbehør: 500 g dampet broccoli i små buketter og 700 g kogte kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
1 kalkunbryst
1 æble
1 løg
2 porrer
2 forårsløg
4 palmehjerter
2 gulerødder
3 store champignons
1 squash
½ dåse tomatpure
½ dåse kokosmælk
1½ tsk dijon sennep
1½ tsk paprika
1½ tsk mild karry
1/4 dl olivenolie
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500-600 g Kalkun i tern . 1 bk Champingoner. 1 Løg. 2 Æbler. 1 Rød peber.2 tsk Karry. Salt & peber. Olie til stegning. Mel Jævning. Madlavningsfløde.Ris.
Ingredienser:
til 4 personer
500 g kalkunfilet eller schnitzel
3 spsk mel
salt og peber
3-4 spsk margarine
1 grofthakket løg
250 g skivede champignon
1½ dl madlavningsfløde
1 rød peberfrugt i tern
evt. persille til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
600 - 700 gr. kalkunbryst
25 gr. smør/margarine
2 ds. tomatpuré (á 70gr)
½ l. piskefløde
2 ½ dl. letmælk
10 cherrytomater
1 tsk. peber
2 tsk salt
1 tsk basilikum
evt. chilipeber/hvidløg efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30
til 3-4
2 kalkunsnitsler,minimajs,1d asparges,1d annanas, 1dl bullion 1spsk olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: med forberedelse ca 80
kakun bryst
bacon i skiver
madlavningsfløde 1l.
1 pk philadelphia light
hakede champignoner
hakkede tomater
porre i tynde skiver
hvisløg hakket fint
forskellige krydderurter
salt og peber
tilbehør;
frisk pasta
Ingredienser:
til 6 pers
500 g kalkunbryst i skiver
50 g kokosmel
2 tsk olie
150 g gulerødder i fine skiver
100 g selleri i fine skiver
300 g porrer i fine strimler
100 g hvidkål i fine strimler
200 g bønnespirer
1 spsk olie
1 tsk salt
1/4 tsk peber
40 g mango, fine tern
200 g ananas, tern
200 g fersken, dåse, tern
50 g papaya, tern
¾ spsk olie
Kryddersauce:
2,5 dl ketchup
½ dl sherry
½ dl ketchup manis
1½ spsk garam masala
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min.
Pris: kr. 50-150 kr 2-4 portioner
til 2-4 portioner
1-2 stks kalkun snitzler pr. person (ca. 150 g.) Evt skåret af kalkunbryst.
1-2 modne avocado
revet mozarella ost
knust chili
pasta (100 g pr. person )
Ingredienser:
300 gr. kalkunschnitzler
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. revet appelsinskal
3 spsk. appelsinsaft
olivenolie
vineddike
lidt finthakket estragon
salt - peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 portioner
500 gram kalkunbryst i store tern
2 hakkede store løg
2 finthakket grønne chilifrugt
2 spsk tomatpure
4 dl hønsebouillion
1 stor dåse ferskner
2 spsk mandelsplitter
4 spsk citronsaft
Krydderiblanding:
1/2 tsk stødt nellike
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt kardemomme
1/2 tsk stødt spidskommen
2 finthakket fed hvidløg
1 tsk finthakket ingefær
3 tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 2 personer
200-250 gr kalkunkød
6 gulerødder
1/2 broccolihovedet
1-2 peberfrugter
1 porre (kan udelades)
3-4 fed presset hvidløg
1 1/2 tsk revet ingefær
4 spsk olivenolie (stegning)
salt
peber
paprika
Spirermix
Kokosmælken
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
500 g Kalkunbryst. 2 Nektariner. 1 Løg. 2-3 spsk. Mel. 1-2 tsk. Karry. Salt & peber. Magarine til stegning. Broccoli i buketter. 1 1/2 dl Hvidvin. 2 dl. hønseboulion. 1 spsk. Revet ingefær.Ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time og 15 ca
1 pak baocn
200g smørost uden smag
1 bøtte purløg
2-3 fed hvildløg
1 løg
salt og peber efter smag
900 g kalkunbryst
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min + ovn tid
Pris: 100-150 kr.
til 4 portione
4 kalkun schnitzler,
½ pose revet ost,
4 soltørrede tomater ( hvis en mindre kraftig smag ønkes, vælg da 2 almindelige tomater), 4 stk bacon el. Kalkunbacon,
1 bundt basilikum,
Pesto til pensling.
Kødnåle el. tandstikker
Ingredienser:
til 4
8 STK KALKUNUNDERLÅR
VILDTSAUCE:
4 DL VAND
2 DL MÆLK
1 SPK MEL
50 G DANABLUE
SALT
PEBER
RIBSGELÉ
Ingredienser:
til 4 personer
600 gram kalkun i strimler
2 spiseskeer paprika
6 skiver røget bacon i tern
2 stk løg
3/4 kg brune champignon
1 spiseskeer olie
1 dåse tomatpure
1 bæger creme fraiche (evt. piskefløde)
1 dl boullion
Salt & Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 4
500 g kalkun i strimler
4 spsk mel
2 spsk smør
2 løg
1 dåse cocktailpølser
250 g champignoner
salt og peber
paprika
2 dl suppe
1 dl. fløde
1 dl. tomatpure
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 50 min.
til ?
25 g smør
1 kalkunbryst (ca. 1 kg)
4 dl hønsebouillon
1/4 liter piskefløde
1 tsk honning
2 spsk indonesisk sojasauce
2 tsk frisk,
fintrevet ingefær
1 1/2 spsk saucejævner
Ingredienser:
Kalkunbryst
Peberkorn
salt
aspargessovs
gulerødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 2 timer ialt
Pris: Ca. 140 kr.
til 6 pers.
800 g. Kalkunbryst
2 Løg
1 pk. helbladet spinat
1 bdt. Porrer
½ liter Fløde
Pikantost med krydderurter
salt og peber
Ris (Parboiled eller jasmin)
Ingredienser:
Pris: kr. 60
til 4-6
Et helt kalkunbryst (800-1000 gr.)
1 stort fed hvidløg
100 ml. soya
100 ml. Heinz tomatketchup
1 stor stegepose
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: middagsmad
Pris: kr. 100
til 4-6
1 helt kalkunbryst (1000-1200gr)
1 pakke bacon
lidt ketchup
oregano
basilikum, gerne frisk
1 stor stegepose
Ingredienser:
til 4-5
Kalkunbryst
2 kalkunbryst á 4-600 g
Marinade1:
basilikum
rosmarin
timian
salt og peper
citronaft
Marinade2:
soya
olie
karry
salt og peper
citronsaft
Sovsen:
200 g bacon i tern
150-200 g porer
4-5 soltørret tomater
salt og peper
½ l piske- el. kaffe fløde
1 boullion terning
basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 1 1/2 time
Pris: Ca. 80-90 kr. kr.
til Ca. 4 pers.
1 kalkunbryst - ca. 1000 gr.
Soltørrede tomater
Persille
3 skiver ost
1 pakke bacon-strimler
Ca. 4-5 fed hvidløg
salt/peber
1 rulle snor
Små stegepinde
Ingredienser:
til 6
1 helt kalkunbryst (1800-2000gr)
1 pk Swartzwalder-skinke (150-200gr)
150 gr blød Feta (dén i Puk er rigtig god)
Frisk persille
1-2 fed hvidløg
Salt, peber, timian
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 pers.
1 kalkuncuvette på ca. 1 kg.
suppevisk
1 ds. asparges
1/2 ltr. fløde
1 ps. rejer
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
500 g Hakket Kalkun. 1bk. Snitted Champingoner.Lidt mel. 300 g Gulerødder. 1 Løg.Frisk Persille.Salt, citronpeber.
Ingredienser:
3 gulerødder
4 forårsløg
10 basilikumblade
10 soltørrede tomater i olie
200 gram feta
500 gram hakket kalkunkød
½ deciliter letmælk
½ deciliter hvedemel
1 deciliter rasp
Salt
Peber
Olie til stegning
800 gram kartofler
500 gram broccoli
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Kalkun opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til ca. 4 prs.
til ca. 4 prs.
Kalkun
1 fersk kalkunbryst
marinade:
½ dl. soya
½ dl. madolie
½ tsk. paprika
1 knivspids ingefær
2 fed hakket hvidløg
lidt salt og peber
lidt fedtstof til bruning
Til ovnstegning:
ca. 2 dl. hvidvin og ca. 3 dl. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 6 pers
1 helt kalkunbryst
1 bundt kruspersille
150-200 g bacon i tern
100 g soltørrede tomater – semidried
100 g revet ost
½ tsk. Cayennepeber
1 tsk. Groft salt
½ tsk. Knust peber
2 kviste frisk timian (kan undlades)
1 pakke butterdej (helst i en hel rulle) optøet
æg til pensling
Ingredienser:
til 6
8oo gr. fersk kalkunbryst
1 pk. bacon
2 pk. coktailpølser
1 stort løg
salt og peber
paprika edelsüss
kulør
1/4 piskefløde
vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15
Pris: kr.Billig
1 Kalkunbryst .1 pk. Bacon. 1 bakke Pikantost. Salt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500-600 g Kalkun i tern . 1 bk Champingoner. 1 Løg. 2 Æbler. 1 Rød peber.2 tsk Karry. Salt & peber. Olie til stegning. Mel Jævning. Madlavningsfløde.Ris.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + stegetid
Pris: ca kr.
til 3 personer
1 frisk kalkuncuvette ca 800 g.
3-4 spsk. honning
3-4 tsk. timian
1 tsk. salt
stegepose.
Båd kartofler:
Ca 1 kg Kartofler
olie til pensling.
Tomat salat:
4 bøf tomater
i løg
feta
et ½ bundt frisk basilikum
Olie/eddike dressing:
½ dl olie
½ balsamico vineddike
salt/peber
Sauce:
Kødsaften fra stegeposen
salt/peber
1 dl hvidvin
passende Marizena jævning
kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 + 60 min. i ovn
til 4
700 g. Kalkunbryst
1 pakke flødeost
1 pakke bacon
1 lille dåse annanas
½ bundt frisk dild
salt peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 1 time
Pris: Ca. 70-80,- kr.
til Ca. 4 pers
500 gr. kalkunbryst (skåret i tern)
1-2 løg (Hakkes)
2 spsk. mango chutney (stærk)
2 spsk karry
1-2 spsk. koldpresset olivenolie
1 dåse kokosmælk
1 dåse bambusskud
1/2 dåse ananas stykker
1 dl fløde(efter behov - kokosmælken er fed nok)
Salt / Peber
Grønsager:
Rosiner
Bananer (skæres i skiver)
Solsikkekerner
Peberfrugter Grøn/Rød (skæres i mindre tern)
Baby majs (1-2 dåser)
Majs (frosne - altid frosne)
Ærter / Sukkerærter
Tomat (i tern)
Revet gulerod
1/2 Hvidløg (hakkes fint)
Bønnespirer
Grønne bønner
...og alt hvad man ellers synes passer til retten
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 2 timer ialt
Pris: Ca. 140 kr.
til 6 pers.
800 g. Kalkunbryst
2 Løg
1 pk. helbladet spinat
1 bdt. Porrer
½ liter Fløde
Pikantost med krydderurter
salt og peber
Ris (Parboiled eller jasmin)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 70
til 4
ca. 700 g helt kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 pakke bacon i tern
1 pose revet ost
butterdej
lidt olie
peber ( gerne flere forskellig slags)
timian
pakrika
10 nyeste opskrifter i kategorien: Kalkun opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 + 60 min. i ovn
til 4
til 4
Kalkun
700 g. Kalkunbryst
1 pakke flødeost
1 pakke bacon
1 lille dåse annanas
½ bundt frisk dild
salt peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
700 gr. Kalkunbryst - skæres i tern
½ l. Cremefraiche
½ l. Piskefløde
1 bakke champignon
2 stk Rød peberfrugt - skæres i tern
Hakkede tomater
Konc. Tomatpure (bandet med hakket tomater)
1 finrevet løg
4 fed Hvidløg
8 Pølser
1 pakke bacon i tern
Løse ris
Salt/peber og lidt merian, muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Et kalkunbryst ca 1kg
1 pakke bacon
4-5 store løg + olie til stegning
½ liter grønsags/hønsekøds bouillon
Dryrub:
nok krydderier efter eget valg, til at dække kødet.
Spidskommen, koriander, paprika, salt, peber, brun farin, chili og evt oregano.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time og 15 ca
1 pak baocn
200g smørost uden smag
1 bøtte purløg
2-3 fed hvildløg
1 løg
salt og peber efter smag
900 g kalkunbryst
Ingredienser:
1 kalkunbryst
1 bæger pikant flødeost
2 porrer
1 pose frossen spinat (halvt optøet)
1 pakke bacon
½ l madlavningsfløde
salt og peber
Ingredienser:
til 6
1 helt kalkunbryst (1800-2000gr)
1 pk Swartzwalder-skinke (150-200gr)
150 gr blød Feta (dén i Puk er rigtig god)
Frisk persille
1-2 fed hvidløg
Salt, peber, timian
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 60 kr.
til 4
1 Kalkunbryst på ca 1100 - 1200 g.
2½ dl olie
2½ dl soya
2½ spsk. Paprika
2½ spsk. Barbeque.
2 tsk chili.
4-5 store fed hvidløg
Groft salt
Hvidløgpeber.
Ingredienser:
300 gr. kalkunschnitzler
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. revet appelsinskal
3 spsk. appelsinsaft
olivenolie
vineddike
lidt finthakket estragon
salt - peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 90
til 4-6
Et flot stort kalkunbryst
50 gram smør
1 løg
1 bakke friske champingon
1 pakke bacon i tern (evt. kalkunbacon)
timian, gerne frisk
salt og peber
1 pakke bacon i skiver (evt. kalkunbacon)
Ingredienser:
til 4 pers.
800 g Kalkun tern
2 Løg
200 g Cocktailpølser
3 dl Tomatpuré
3 Laurbær blade
2 dl Fløde 13%
1 dl Syrnet fløde 9%
3 dl Hønseboullion
Salt og peber
Parika
Alle madopskrifter i kategorien Kalkun opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Kalkun opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.