Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 t 30
And. Groft salt. Vand. Æbler og svesker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: arbejdstid 45 min + koget
En and ca 2½ kg
salt og peber
lidt tyndstrimlet skal af appelsin.
Bouillon:
ca 2 spsk afsmeltet andefadt eller smør, hjerte kråse og vingespidser
½ gulerod
½ porre eller ½ løg
ca ½ l . vand
salt.
Sovs:
3-4 spsk afsmeltet andefedt
2-3 spsk mel
4-5 dl andebouillon
½ dl halvtør hvidvin
2 appelsiner
lidt citronsaft
salt
Garniture:
2-3 appelsiner
evt et par spsk cognac
Ingredienser:
1 stk andebryst
salt
peber
fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 3 pers.
2 stk. andebryst af 250 g.
1 glas kartofler (uden skræl, lav gerne selv)
1 glas rødkål (hjemmelavet smager bedst)
1/4 liter fløde
1 pose kartoffel chips
2 øko appelsiner
½ grøntsags bouillon (eller hjemmelavet 1 dl.)
Smør
Rapsolie eller oliven olie
salt og peber
Sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 10 pers.
8 stk. fersk andebryst af ca. 300-350 gr.
salt/peber
2 øko appelsiner
Ingredienser:
ANDEBRYST MED APPELSIN
Der anvendes: til 4 personer
4 andebryster
Saft og skal af 1 stor appelsin
1 fed hvidløg, knust
1 skalotteløg, finthakket
1 laurbærblad
2,5 dl rødvin
2 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. sukker
salt og sort peber (friskkværnet)
3 spsk. ribsgele
Ingredienser:
til 4 personer
2 Andebryster ca. 500 g
20 g smør
Frisk rosmarin
Salt og peber
Sauce:
2,5 dl andefond (Oscar)
50 g frosne solbær
25 g mørk chokolade
Maizena
Rodfrugtmos:
3 bagekartofler
1/2 knold selleri
2 persillerødder
2 spsk. hakket bredbladet persille
1/2 dl cremefraiche 18%
Ingredienser:
til 4-5 personer
1 And (ca. 3400 gram)
3 røde æbler
1-2 små poser svesker
Groft salt og Peber
Ingredienser:
1 and på MINDST 3 kg.
Æbler (belle De boskop).
Svesker uden sten.
Salt og friskkværnet peber.
Ingredienser:
Pris: 80 kr.
til 4 pers.
600-800 gr. Kylling
3 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk. olie
4 spsk. østerssauce
2 spsk. brun farin
75g. cashewnødder
evt. 1-2 tsk.Marizena
tilbehør:
Ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 6 timer
til ca 6 pers.
en and på mindst 3 kg.
(hvis den er frossen tager den 3 døgn om at tø i køleskabet)
salt
peber
2-3 æbler ( gerne belle de boskoop)
ca. 16 svedsker uden sten.
(bommuldstråd eller til at lukke anden med)
fars:
ca. 500 g. svine eller flæskekød (evt hakket svinemørbrad)
100 g. rensede og skårne champignoner
1 lille løg
3 skiver (daggammelt ) franskbrød
ca 1 - 1½ dl piskefløde eller hønsebouillon
1 æg
evt. 2 spsk. pistaciekerner.
½ tsk. tsk. støt timian.
salt og peber
til fond:
2 gulerødder
1 porre
1 løg
hals - vinger (de to uderste led) og kråsen og skroget
lidt smør
ca 1 liter vand.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min + stegetid
til 4 pers
4 stk perlehønebryster
2 spsk. Olie – gerne oliven
¼ tsk. Groft salt
1/8 tsk. Knust peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
til 3-4 port.
en røget and ca 2.500-3.000 kg.
en halv seleri
8 kartofler
2 porre
½ aubergine
6 gulerødder
2- røde-gule peberfrugter
(andre grønsager hvis man har lyst)
3-4 fed hvidløg
salt peber
lidt madolie
sa
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
500 g hakket kylling
1 dl havregryn
2 groft revede gulerødder
Salt og peber
Lidt tørret timian
Lidt spidskommen
Lidt chili - alt efter hvor kraftigt det skal smage (enten pulver eller sauce)
1 æg
2-3 fed hvidløg
1 løg
evt. et par dl. mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.45
til 4
En pakke tarteletter
1 Kylling.
2 Dåser Asparges
30 - 40 g magarine.
3 spsk. mel
salt og peber
2 - 3 tomater
en lille tot dild
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
til 4
ca. 2,6 kg and
bøgesmuld i en alubakke
Ingredienser:
1 and (ca.2600g)
1 tsk. salt
½ tsk. timian
1 - 2 appelsiner
50 g franskbrødskrumme
½ dl portvin
75 g nøddekerner
1 æg
½ tsk. timian
½ tsk. salt
groftkværnet peber
Ingredienser:
til 2 pers.
2 Berberi andebryster a ca. 200 g
8 friske modne figner
8 spsk. Balsamico
1 dl porter
2 hele stjerneanis
4 spsk. Blomsterhonning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til 4
2 stk andebryst
3 porrer
1 selleri
5 bagekartofler
olie
salt peber
3 æg
½ l piskefløde og fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 prs.
4 stk. berberi andebryst
150 g brune svampe
2 spsk. dijonnaise
1 tsk. dijonsennep
8 skiver parmaskinke
salt & peber
(Du kan også bruge dijonsennep alene, men så skal du skære ned på mængden)
Sauce:
1 liter andefond
ca. 3 spsk. god sojasauce
lidt kartoffelmel rørt ud i vand
Fløde, hvis du synes
Kulør, hvis du bruger fløde
Ingredienser:
til 4-6 stk.
1 and, ca. 2600 g (klargjort stand), bruttovægt ca.3000 gr.
250 g udstenede svesker
300 g kastanjer
250 g skalotteløg
timian
1 spsk hvedemel
ca. 1/2 dl blommeeddike
Andeunderlag:
Lidt blandede vinterurter, suppevisk, vand og rødvin
Braiseret rødkål:
800 g rødkål, fintsnittet
6 stk enebær
andefedt
2 dl rødvin
2 faste pærer
1 spsk honning
Lidt svesker fra anden
Bagt hvidløg:
3 hoveder hvidløg
ovnstegte kartofler
en "persillade"
1 kg jævne kartofler
4 spsk "persillade"; persille og hvidløg hakket fint og blandet
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120 Min.
til 6 pers.
En and på min 3 kg
1 dl æbleeddike
1 l cider
5 kardemommekapsler
50 g frisk ingefær
500 g små løg, gerne skalotteløg
salt og peber
citronsaft
frisk timian
1 hvidløg
100 g tørrede æbleringe
Ingredienser:
til 1 port.
1 andelår
1 appelsin, saften af
4 dl. vand
salt og peber
Ingredienser:
til 4 personer
skallen af 1/2 appelsin, i tynde strimler
vand....................................... 1dl
berberis andebryst................. 4 stk.
smør....................................... 25 g.
friskkværnet peber
groft salt................................. ½ tsk.
Appelsinsauce:
stegesky fra panden................ 2 spsk.
friskpresset appelsinsaft......... 5 dl.
Piskefløde.............................. 5 dl.
groft salt................................. 3/4 tsk.
friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 15
til 2
2 Fasanbryster
1 æg
mel
rasp
salt-peber
2 citron skiver
reven peberrod
kapers
4-6 ansjoser
smør
Ingredienser:
Pris: kr.ca 60 kr
til 4
1 PILSNER..4 SPSK GROVKORNET SENNEP..1 STOR KYLLING..2 SPSK SOJA.. 250 G. CHAMPIGNON I SKIVER..CA. 2 TSK MAJSSTIVELSE..1 DL PISKEFLØDE...
Ingredienser:
Pris: kr.rimmelig, hvis tilbud
ca. 1 kg. kalkunbryst
1/2 pose helbladet spinat (persille eller frisk basilikum er også lækkert)
1 pk. skinke
1 pk. ost (smuldret feta kan også anvendes)
2 pk. sliced bacon
salt og peber
bomuldsgarn
1 glas hele små champignoner
margerine til stegning
Ingredienser:
til 6-8 pers.
1 gås, ca. 4½ kg
4 tsk. salt
1 tsk. peber
4 æbler
200 g svesker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4½ time
til 6
1 gås ( 4-5kg)
salt & peber
5 dl bouillon/vand
4-5 æbler
20 stenfri svesker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3-4 timer
Pris: kr.200-300 kr
til 6-8
1 Gås ca. 4-5 kg,
4-5 æbler,
1 dl hvidvin,
1 skive franskbrød,
2 store løg,
1 stængel bynke,
ca. ½ l kogende vand,
salt
lidt citronsaft,
lidt sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + ovntid ca 1 time
til 4
1 kylling ca 1300 g
3 spsk honning
1 spsk brun farin
1 spsk eddike
2 spsk sennep ( ikke den stærke)
Ingredienser:
2 hele kyllingelår.
2 spsk. flydende honning.
1 spsk. dijonsennep.
1 tsk. karry.
Salt.
Peber.
Ingredienser:
Pris: 150,00
til 5-6
1 stk. Kalkunbryst
1 bk. Krydret flødeost
1 bundt Broccoli
1 pk. butterdej
Ingredienser:
1 Høne
1 Revet løg
50 g Smør
40 g Mel
1 tsk Carry
Suppe
1 dl Fløde
300 g Ris
3-4 Hårdkogte hakkede æg
Agurksalat
Chutney
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 4 timer
til ca. 8 pers
1 gås ca. 4½ kg
4 tsk. salt
peber
4 æbler
200 g. svesker
Ingredienser:
til 8 stk.
1 stor gås, ca. 5 kg
Gåsefond:
Afpuds, hals og ben
1 løg
1 porre
1/2 hoved hvidløg
1/4 kg selleri
1 lille dåse tomatpuré
rosmarin, porretop, persillekviste
gåsefedt
1/2 spsk salt
Gåsesauce:
4-5 dl nedkogt gåsefond
200 g skrællet, ituskåret æble
1/3 dl æbleddike
evt. en smørklat
salt
peber
Ingredienser:
1 kalkunbryst
60 g soltørrede tomater i olie
2 knust fed hvidløg
3 spsk olie
2-3 spsk grøn pesto
10 tynde skiver serranoskinke (fås i fakta)
5-6 friske kviste rosmarin eller timian
Ingredienser:
til 4 personer
1 kg kalkunbryst.
1 aubergine i skiver.
1 courgette i skiver.
2 rødløg i både.
2 fed knust hvidløg.
1 kvist frisk timian.
20 g. smør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 4 personer
500 g Kyllingefilet, 1 bakke bacontern, 1 stort løg, 1 dåse hakkede flået tomater, ½ madlavningsfløde, 1 bundt forårsløg, 1 dåse majs, 1 rød peberfrugt, 2 dl frosne ærter, 1 tsk paprika, 1 bakke cocktailpølser
Ingredienser:
*
500 g kyllingelever
*
200 g smør
*
Evt. 4 ansjoser
*
1 fed revet hvidløg
*
1 spsk. honning
1 dl frisk timian på stilk
Salt
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1/2 time
til 4
1 pakke frosset kyllingelever
250 g bacon i tern
½ bakke Ruccola salat
½ Lollo rosso salathoved
8 cherry tomater
Vinaigrette dressing:
8 spsk. olivenolie pisket sammen med 2 spsk. citronsaft og 1 spsk. dijon sennep + salt og friskkværnet peber
4 meget friske æg
2 spsk. eddike
Ingredienser:
til 4 portioner
60 g hvidt brød eller rasp
salt og peber
2 æg
4 kyllingebryster uden skind
lidt olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
500 g kogt kylling
1 dl olie
1 dl piskefløde
3 spsk hvedemel
1 tsk estragon
1 tsk salt
peber
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 lille bdt persille
100 gram champignoner fra glas uden væde
Ingredienser:
til 6 personer
1 cherry vally and ca 3 kg
salt & peber
100g firsk groftrevet ingefær
1 håndfuld salvieblade
1 hvidløg
2 små rødløg
4 svesker
1½ dl marsala
3 dl andebouillon
majsstivelse
Blommesauté:
25g skrællet ingefær
1 håndfuld salvieblade
12 små blommer
sukker & salt
Tilbehør:
kogte små aspargskartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 11
Pris: 120kr.
til 11
Træspyd
300 g. kylling
1 dåseananas
1 pakke skinketern
50 g tørret papaya
25 g margarine
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2½ time
Pris: 100 kr.
til 4 pers.
1 poulard, ca 1 kg
½ spsk. salt,
½ tsk rosmarin,
8 tynde skiver bacon,
1 dl bouillion,
1 dl fløde
Ingredienser:
til 4 pers
2 spsk hvedemel
salt og peber
4 hele kyllingelår
3 spsk olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
4 spsk tør vermouth
1 tsk basilikum
½ ds flåede tomater
1 tsk sukker
1 stor grøn peberfrugt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 - 120
til 4 prs
Poulard:1 poulard/stor kylling á ca. 1600 g
½ l lys kalvebouillon
60 g gulerod – i små tern
60 g pastinak – i små tern
60 g selleri – i små tern
60 g porre – i små tern
Sauce:100 g skalotteløg – i små tern
karry, lidt smør
2 store tomater til tomatconcassé **
** tomatconcassé = tomat befriet for skind og kerner, skåret i tern
ca.½ l piskefløde
koldt smør
Ris pilaf:
25 g smør
1 finthakket skalotteløg
200 g løse ris
ca. 4 dl lys kalvebouillion
25 g koldt smør til montering
Ingredienser:
til 1 andesteg
1 hel and ca. 2400 gr. spm kan være i en stor stegepose
2 store æbler
150 g. grovhakkede tørrede aprikoser
3 tsk. mild chili
2 tsk. groft salt.
3 fed. hakket hvidløg
2 spsk.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + kogetid 30 min
til 4 pers
500 g kalkun
4-5 gulerødder
1 lille blomkålshoved
smør
3 dl bouillon(høns)
1 laurbærblad
salt peber
basilikum
1-1½ dl fløde
200 g ærter
1 bd persille
Ingredienser:
til 4 pers
4 agerhøns
salt og peber
50 g smør
1 løg
2 gulerødder
1 stilk blegselleri
3 dl bouillon(høns)
1½ dl rødvin
1 laurbærblad
2 spsk ribsgele
1 dl piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-60 min.
til 4 pers.
4-6 franske vagtler
4-6 skiver kalvebacon
20 g smør
1½ dl boullion
1½ dl hvidvin
lidt sauce jævner
Tilbehør:
Røegede macadamia nødder
½ savoykål
10-20 marinerede hvidløg
10-20 sorte oliven
Ingredienser:
Søpapegøjebryster (friske eller frost)
Blåbær
Salt
timian
boullion (lam eller hønse)
portvin
maltøl
Ingredienser:
til 3-4 personer
½ pose frossen helbladet spinat, 1 pk kyllingfilet, 2 porrer, ½ buko neutral, 1 pk bacon tern, salt, peber, ½ madlavningsfløde
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Andet Fjerkræ opskrifter
Ingredienser:
til 4-5 personer
til 4-5 personer
Andet Fjerkræ
1 And (ca. 3400 gram)
3 røde æbler
1-2 små poser svesker
Groft salt og Peber
Ingredienser:
1 and på MINDST 3 kg.
Æbler (belle De boskop).
Svesker uden sten.
Salt og friskkværnet peber.
Ingredienser:
ANDEBRYST MED APPELSIN
Der anvendes: til 4 personer
4 andebryster
Saft og skal af 1 stor appelsin
1 fed hvidløg, knust
1 skalotteløg, finthakket
1 laurbærblad
2,5 dl rødvin
2 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. sukker
salt og sort peber (friskkværnet)
3 spsk. ribsgele
Ingredienser:
Pris: 80 kr.
til 4 pers.
600-800 gr. Kylling
3 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk. olie
4 spsk. østerssauce
2 spsk. brun farin
75g. cashewnødder
evt. 1-2 tsk.Marizena
tilbehør:
Ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: arbejdstid 45 min + koget
En and ca 2½ kg
salt og peber
lidt tyndstrimlet skal af appelsin.
Bouillon:
ca 2 spsk afsmeltet andefadt eller smør, hjerte kråse og vingespidser
½ gulerod
½ porre eller ½ løg
ca ½ l . vand
salt.
Sovs:
3-4 spsk afsmeltet andefedt
2-3 spsk mel
4-5 dl andebouillon
½ dl halvtør hvidvin
2 appelsiner
lidt citronsaft
salt
Garniture:
2-3 appelsiner
evt et par spsk cognac
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 6 timer
til ca 6 pers.
en and på mindst 3 kg.
(hvis den er frossen tager den 3 døgn om at tø i køleskabet)
salt
peber
2-3 æbler ( gerne belle de boskoop)
ca. 16 svedsker uden sten.
(bommuldstråd eller til at lukke anden med)
fars:
ca. 500 g. svine eller flæskekød (evt hakket svinemørbrad)
100 g. rensede og skårne champignoner
1 lille løg
3 skiver (daggammelt ) franskbrød
ca 1 - 1½ dl piskefløde eller hønsebouillon
1 æg
evt. 2 spsk. pistaciekerner.
½ tsk. tsk. støt timian.
salt og peber
til fond:
2 gulerødder
1 porre
1 løg
hals - vinger (de to uderste led) og kråsen og skroget
lidt smør
ca 1 liter vand.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4½ time
til 6
1 gås ( 4-5kg)
salt & peber
5 dl bouillon/vand
4-5 æbler
20 stenfri svesker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 10 pers.
8 stk. fersk andebryst af ca. 300-350 gr.
salt/peber
2 øko appelsiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.45
til 4
En pakke tarteletter
1 Kylling.
2 Dåser Asparges
30 - 40 g magarine.
3 spsk. mel
salt og peber
2 - 3 tomater
en lille tot dild
Ingredienser:
til 4 personer
2 Andebryster ca. 500 g
20 g smør
Frisk rosmarin
Salt og peber
Sauce:
2,5 dl andefond (Oscar)
50 g frosne solbær
25 g mørk chokolade
Maizena
Rodfrugtmos:
3 bagekartofler
1/2 knold selleri
2 persillerødder
2 spsk. hakket bredbladet persille
1/2 dl cremefraiche 18%
10 nyeste opskrifter i kategorien: Andet Fjerkræ opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 3 pers.
til 3 pers.
Andet Fjerkræ
2 stk. andebryst af 250 g.
1 glas kartofler (uden skræl, lav gerne selv)
1 glas rødkål (hjemmelavet smager bedst)
1/4 liter fløde
1 pose kartoffel chips
2 øko appelsiner
½ grøntsags bouillon (eller hjemmelavet 1 dl.)
Smør
Rapsolie eller oliven olie
salt og peber
Sukker
Ingredienser:
til 1 andesteg
1 hel and ca. 2400 gr. spm kan være i en stor stegepose
2 store æbler
150 g. grovhakkede tørrede aprikoser
3 tsk. mild chili
2 tsk. groft salt.
3 fed. hakket hvidløg
2 spsk.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
500 g hakket kylling
1 dl havregryn
2 groft revede gulerødder
Salt og peber
Lidt tørret timian
Lidt spidskommen
Lidt chili - alt efter hvor kraftigt det skal smage (enten pulver eller sauce)
1 æg
2-3 fed hvidløg
1 løg
evt. et par dl. mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
til 4
ca. 2,6 kg and
bøgesmuld i en alubakke
Ingredienser:
til 3-4 personer
½ pose frossen helbladet spinat, 1 pk kyllingfilet, 2 porrer, ½ buko neutral, 1 pk bacon tern, salt, peber, ½ madlavningsfløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 4 personer
500 g Kyllingefilet, 1 bakke bacontern, 1 stort løg, 1 dåse hakkede flået tomater, ½ madlavningsfløde, 1 bundt forårsløg, 1 dåse majs, 1 rød peberfrugt, 2 dl frosne ærter, 1 tsk paprika, 1 bakke cocktailpølser
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 10 pers.
8 stk. fersk andebryst af ca. 300-350 gr.
salt/peber
2 øko appelsiner
Ingredienser:
til 4 personer
skallen af 1/2 appelsin, i tynde strimler
vand....................................... 1dl
berberis andebryst................. 4 stk.
smør....................................... 25 g.
friskkværnet peber
groft salt................................. ½ tsk.
Appelsinsauce:
stegesky fra panden................ 2 spsk.
friskpresset appelsinsaft......... 5 dl.
Piskefløde.............................. 5 dl.
groft salt................................. 3/4 tsk.
friskkværnet peber
Ingredienser:
Pris: 80 kr.
til 4 pers.
600-800 gr. Kylling
3 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk. olie
4 spsk. østerssauce
2 spsk. brun farin
75g. cashewnødder
evt. 1-2 tsk.Marizena
tilbehør:
Ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 15
til 2
2 Fasanbryster
1 æg
mel
rasp
salt-peber
2 citron skiver
reven peberrod
kapers
4-6 ansjoser
smør
Alle madopskrifter i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.