Ingredienser:
til ca.4- 6 pers.
600 g. nye kartofler
1/2 dl. olivenolie
!/2 dl hvidvinseddike
1 stort rødt chili
2 fed hvidløg
1/2 alm. løg
saft af 1 hel citron
salt - peber
Ingredienser:
til 6 pers.
1 1/2 kg. kogte faste kartofler
2 dl. cremefraiche
2 dl. yoghurt naturel
1 dl. mayonaise
salt - peber
karry
purløg
1 lille løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min
til 6-8 pers
1 kg afkølede, råstegte kartoffelbåde – gerne krydrede (gerne en rest fra aftenen før)
1 aubergine
1 courgette
1 rød peberfrugt
200 g cherrytomater
200 g feta i tern
1 bundt springløg
100 g sorte oliven
Marinade:
Pesto af:
1 bundt basilikum (eller persille)
1 dl olivenolie
saft af ½ citron
2 fed hvidløg
½ dl pinjekerner (eller afskallede hasselnødder, jordnødder e.l.)
evt lidt revet parmesanost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
1/2 kg.Nye Kartofler. 200 g Let mayonnaise. 1dl. Cremefraise 18 % . 2 Bundt Dild. 2 Bundt Purløg. 1 Bundt Persille. 1 tsk. Tøret Estragon. 1 tsk. Bearnaise essens. Smag til med salt & peber..
Ingredienser:
1 kg kogte asparges kartofler
1 spsk dijonsennep
1½ spsk honning
4 spsk olie uden smag
1 spsk eddike
salt og peber
1 fint hakket rødløg
1 dl let ristede solsikkekerner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til ?
9 mellemstore kartofler
2 dl. cream fraiche
lidt mayonaise
salt
peber
Lidt paprika
Purløg
½ løg
2 tomater
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Salat:
3 Kartofler
1/4 Agurk
5 Soltørrede Tomatstyker (i Olie)
1 1/2 dl. Brune Bønner
Blandet Babysalat
En Kødrest i tern (eller ej..)
Dressing:
1 Avocado
1 Håndfuld Pistacenødder
1/2 Citron
1 tsk. Creme Fraiche
Salt/Peber
1/2 Lille Løg
1 tsk. Stærk sennep
Ingredienser:
til 6 pers.
1 1/2 kg. kogte kolde faste kartofler
1/2 l. cremefraiche 9 %
1 bundt hk. purløg
salt-peber
2-3 tsk. karry
tomat/agurk evt. persille til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Pris: 50 kr.
til 4
1,5 kg små nemme el. nye kartofler med fin skræl
1 bundt forårsløg
200 g smuttede grofthakkede mandler
Olie/eddikedressing:
salt og peber
½ dl god olivenolie
½ dl god hvidvinseddike eller æblecidereddike
1 tsk dijonsennep
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
1 kg Nye kartofler (Aspargeskartofler er fortrukket)
2,5 dl Creme Fraiche 18%
4 Spsk Ylette
1 Lime
3 Fed Hvidløg
1-3 Spsk Groft Revet Parmesan
10 Spinatblade
Groft salt, peber og paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time +trækketid
til 6-8 personer.
2 kg. kogefaste (bedst med nye) kartofler
DRESSING:
300 g. mayonnaise
600 g. græsk yoghurt (10 %)
et stort finthakket løg
2 tsk. karry
1 tsk. barbecue kryd.
2 spsk. sød fransk sennep
2 spek. ketchup
ca. 1 tsk salt
ca. ½ tsk peber
et stor bundt purløg.
gerne tomater til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.50
til 4
150 g Creme Fraise 18%
150 g Maynaise (den ægte)
1 Sp. Citronsaft
1 Ts Honning
1/2 Ts Dijon sennep
300 g kogte kartofler
100 g Agurk skrællet
100 g Saftig vandmelon
1/2 bundt purløg
10 Sherrytomater
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til 3-4 prs.
ca. 1 kg. kogte kolde kartofler i skiver
Dressing:
ca. 2½ dl. cremefraiche
ca. 1 dl. mayonnaise
ca. 1½ dl. tykmælk eller ymer
2-3 spsk små tern af asier eller aptitagurker
ca. 2 spsk. af lagen fra asier/agurker
1 løg i små tern
ca. 1 spsk. karry
klippet purløg
salt og peber
evt. lidt sød fransk sennep eller ravigotesovs
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 1/2 kg Kartofler. 1/2 l Cremefraise 18%. Hvidløg. Salt & peber. Agurk. Radisser. Blomkål. Dild.Tomater.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kg. Nye kartofler fra dagen før evt. 1 Rød peber. 2-3 Forårsløg. Lidt purløg. 3 spsk. Solisikkekerner.
Marinaden : 1/2 dl.Hvidvinseddike. 2 dl. Olie. salt & peber.
Ingredienser:
til ca. 8.10 pers.
ca. 1 1/2 - 2 kg kartofler
1/2 l 18 % cremefraiche eller ymer
1/2 l. yoghurt naturel
1/2 tube mayonaise (gråsten)
1 spsk. karry
1 1/2 tsk. salt
1/2 løg
1 bundt purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
8 jordbær
Persille
Græsk yougurt
2 fed hvidløg
Paprika
Salt
Peber
Oregano
Evt. grøn pesto
12-16 store, nye kartofler (det er vigtigt at de er nye)
Olivenolie
2 Tomater
1 Rødløg
Græsk, mild fetaost(IKKE salat tern)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
til 2 pers
500 g kartofler
en god håndfuld persille
2 tomater
5-6 forårsløg
1 citron
½ dl. Solsikkeolie
1 tsk. stærk paprika
3-4 æg
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kilo nye kartofler. 3 spsk. Hakket dild. 3 spsk. Hakket persille. 3 spsk. Hakket purløg. 3 spsk. Hakket karse. 3 spsk. Hakket springløg.
Marinade : 1/2 dl. Hvidvinseddike. 2 dl. Olie. Salt & peber...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
3/4 kg. små, kogte, faste kartofler, 1 à 2 løg, 40 g smør/margarine, 1 1/2 dl. vand, 1/2 dl. eddike, ca. 1/2 tsk. sennep, ca. 1 spsk sukker, salt, peber.
Ingredienser:
til 2-3
Ca. 1 kg kogte og pillede kartofler (gerne kolde).
2 mellemstore løg i ringe.
25 g. smør eller margarine.
2½ dl vand.
2-3 spsk. sukker.
4-5 spsk. eddike.
salt og peber.
Ingredienser:
til 4-6
2½ dl ymer
2½ dl creme fraiche
1-2 spsk revet løg
2 tsk groft salt
1/4 tsk hvid peber
1-2 sød fransk sennep
1 tsk citronsaft
3/4 kg små kogte faste kartofler
3 spsk hakket persille
2 spsk klippet purløg
Ingredienser:
til 2 pers.
1 1/2 spsk. smør
1 løg, finthakket
lidt muskatnød
500 gr. kartofler
salt
400 ml. grøntsagsbouillon
3 spsk. creme fraiche
reven skal af 1/4 øko. citron
1 tsk. løvstilke
peber
150 gr. fine ærter
1 tsk. citronsaft
1 spsk. dild
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4 pers.
10-12 kogte kartofler
1/2 kg. løg
3 fed hvidløg
4 syltede agurker
Dressing:
1 spsk. hvidvinseddike
salt/peber
4 spsk. olivenolie
1/2 dl. hakket persille
Ingredienser:
Kogte lune kartofler, ca. 1 1/2 kg.
2 citroner
salt
ca. 2 dl. olivenolie
2-3 fed hvidløg
en stor dusk frisk persille
1 frisk rød chili
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4 personer
800 g kartofler, 2 porre, 2spsk sennep,3 spsk hvidvinseddike, 1,5 dl grønsagsbouillon, 1/2 tsk salt,
1/4 tsk peber, 100g cheddarost
Ingredienser:
til 4 personer
Grillspyd:
3/4 kg kalveinderlår
8 spyd
salt og peber
2 courgetter
4 små, nye rødløg
1 bdt salvie
1 spsk olivenolie
Kartoffelsalat Med Pesto:
1 kg nye kartofler
1 bdt basilikum
2 spsk olivenolie
100 g pinjekerner ell. hasselnødder
1 fed hvidløg
25 g parmesanost
peber
Ingredienser:
til 4 portioner
Grillet fiskespyd:
600 g fiskefilet af f.eks. laks eller helleflynder
12 asparges
2 spsk hvidløgs olie
1 spsk. Hvidløgs peber
8 grill spyd
solgul kartoffelsalat:
750 g kartofler, skåret i tern
5-6 små gulerødder
100 g sukkerærter
4 spsk. hvidvinseddike
0,25 g Safran
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg, presset
1-2 knsp Stødt Sort Peber
1 1/2 tsk. Chilipaste
1 tsk. salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
Pris: 30 kr.
til 4
500 gr. små pillekartofler
50 gr. pinjekerner
1 mellemstort løg
½ bundt bredbladet persille (kun bladene og ikke stilken)
5 spsk. god olivenolie
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
Pris: 30 kr.
til 4 personer
500 gr. små pillekartofler
50 gr. pinjekerner
1 mellemstort løg
1/4 bundt bredbladet persille (kun bladene og ikke stilken)
10 blade baby spinat
5 spsk. god olivenolie
salt & peber
Ingredienser:
til 4-6 person
2 dl ymer
3/4 kg kartofler
1 pk frossen persille
1 pk frossen purløg
2½ dl creme fraiche 18%
1-2 spsk reven løg
2 tsk salt
1/4 tsk peber
1-2 tsk sød sennep
1 tsk citronsaft
Ingredienser:
Kartofler, pillede
eddike
olivenolie
salt
peber
sukker
persille, finthakket
løg, finthakket
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
ca 400 g. nye kartofler
300 g. kalvekød i tern
1 pose blandet salat
revet gulerod
tomat
blegselleri
rødløg
sukker ærter
frisk basilikum
frisk oregano
saft fra ½ lime
fransk dressing (eller anden olie/eddike dressing)
groft salt
Ingredienser:
til 4 portioner
8-10 mellemstore kartofler
4 skiver bacon i tern
1/2 hakket porre
1 stilk hakket bladselleri
2 spsk. hakket dild
1/4 dl vand
1/4 dl olie
1 dl vineddike
1/2 dl Rørsukker
1/2 tsk. salt
2 knsp. friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 6-8
1,5 kg. kartofler
2-4 fed hvidløg
1 kaffefilter
salt
½ "klar suppe" terning fra Maggi eller Knorr
2,5 dl. Creme Fraiche
1-2 spsk. hakket dild (frisk eller frosset)
½ citron
½ spsk. sukker
Tomater og dild til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4-6 pers
Syltet ingefær:
1 knold frisk ingefær, renset, i små tern
2 røde chili, renset, i tynde strimler
skal af 2 citroner, gerne i julienne
2½ dl vand
1 ¾ dl sukker
Marinade:
1 dl ingefær med lage
4 spsk. Olie – raps eller anden smagsneutral
4 spsk. Hvid balsamisk eddike
3 spsk. Vand
1 tsk. Salt
peber
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. Hakket persille
800 g kartofler i skiver
2 røde peberfrugt i strimler.
Ingredienser:
2 1/2 kg. kartofler
nye gerne med skræl, alm, skrælles. Skæres i "gaffelbid" tern og koges 6-8 min.
(Kogt med 2 tsk. groft salt.)
Afkøles
Dressing:
3-4 dl. ymer
5 dl. creme fraiche 18%
1 helt finthakket eller revet løg/ rødløg (kan udelades)
1 bndt klippet/finthakket purløg
groft salt
godt med groftkværnet peber/citronpeber
evt. en smule citronsaft
evt. en bitte smule karry
evt. lidt stødt chili
Ingredienser:
til 4 pers
3/4 kg kartofler(små)
1 hakket løg
75 g margarine
1 spsk mel
2-3 dl fløde eller mælk
2 æg
salt og peber
Sukker - eddike -citronsaft
kryddergrønt(persille,dild,purløg)
tomat eller rød peber
Ingredienser:
1 kg kogte pillede aspargeskartofler
½ l ymer
½ l cremefraiche 18% eller 38%
3 spsk sød sennep
1 bdt klippet purløg
1 bdt fint hakket dild
1 lille pose hakket persille
sat og peber
2 fint hakket løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 4
1 grydefuld kartofler, ca 1 kg
200 g mayonnaise
250 g cremefraice
1 kop stærk kethup
lidt sød sennep
2 fed hvidløg- salt og peber
enhalv agurk i små tern
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kg. Nye kartofler fra dagen før evt. 1 Rød peber. 2-3 Forårsløg. Lidt purløg. 3 spsk. Solisikkekerner.
Marinaden : 1/2 dl.Hvidvinseddike. 2 dl. Olie. salt & peber.
Ingredienser:
til 4
3/4 kg kolde kartofler, kogte
4 dl ymer
evt 4 spsk mayonaise
1 bundt dild
1 spsk revet løg
2 tsk senep
1 spsk citronsaft
salt,peber
1/4 agurk
100 g frosne ærter
evt tomater til pynt
Ingredienser:
til 4 pers
1 stor moden avocado
700 g skrubbede nye kartofler
3 potter brøndkarse
olivenolie
saft af 1-2 citroner
salt, friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
500 g kogte kartofler.
150 g kogte grønne bønner (kan undlades)
150 g cherrytomater.
150 g fetaost.
1 rødløg.
50 g ristede solsikkerkerner.
150 g tørstegt bacon i små tern.
2 tsk syltede hvidløg.
3 spsk oliven.
DRESSING.
3 spsk olivenolie.
1 tsk diijonsennep.
1 tsk vineddike.
salt, peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
Pris: kr.50
til 4-6 pers.
1 Kg. alm spise kartofler
1 stk. purløg
1 spsk. sennep
½ bøtte mayonaise
250 ml. cream fraice
salt
en smule eddike fra syltede augurker( hvidvin eller anden )
½ augurk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
2kg kogte kartofler-4dl cremefraice 18% -1tskpaprika- 1/2 spsk fransk sennep- 1 tsk citronsaft- 1/2 tsk engelsk sauce- evt. 1 tsk sukker -salt/peber-
tomat og karse eller persille til pynt
Ingredienser:
1 kg. små kogte kolde kartofler
2 gode håndfulde skyllede rucula
Marinade:
3 spsk. finthakket rødløg
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand
3 spsk. olivenolie
1/2 spsk. honning
salt - peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min
til 4 pers
600 g kartofler
Dressing:
1½ dl creme fraice
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. Kapers
2 spsk. Hakket purløg
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 kg kartofler
5-6 spsk mayonaise
lidt fløde
1 spsk karry
1 stort løg
2 bundter purløg
salt og peber
evt 2 tomater
Ingredienser:
til 4
20 små kartoffler
radiser
4 dl dåse majs
8 stilke bladselleri
4 dl tykmælk
4 spsk mayonnaice
8 fed hvidløg
Citronsaft
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Små nye kartofler (gerne med skræl )
Olie
salt & peber
Persille
Hvidløg
Ingredienser:
til 12 pers
2,4 kg bagekartofler
120 g (8 spsk) olivenolie
Salt
Peber
Dressing
75 g ruccolasalat (½ bakke)
1 fed hvidløg
120 g (8 spsk) olivenolie
Salt
Peber
130 g (8 spsk) Karoline's Fromage Frais
Anretning
75 g ruccolasalat (½ bakke)
500 g cherry- eller blommetomater
200 g kalamataoliven med sten
Ingredienser:
til 4 pers.
* 1,5 kg nye kartofler kogt al dente.
* 1 pakke bacon i tern
* 1 bundt radiser (ca. 10 stk.)
* 1 stor pose rucolasalat
* ½-1 fintsnittet rødløg
* olivenolie + hvidvinseddike til dressing
* salt og peber til dressing
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
1½ - 2 pakker nix pille kartofler
2-3 røde snackpebre
Bredbladet persille (et par håndfulde)
½ hvidt salatløg i tynde halve skiver
citronsaft
olivenolie
evt lidt finthakket citronmelisse
salt + hvid peber
Ingredienser:
til 4 pers.
900 gr. nye kartofler
1 ml. stort løg
1 hårdkogt æg
1 1/2 dl. fedtfattig mayonaise
1 fed presset hvidløg
1 citron ( usprøjtet )
4 spsk. hk. frisk persille
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 4 personer
6-8 kogte kartofler
2 syrlige æbler
2 syltede agurker
1/2 porre
2 dl creme fraiche
2 spsk. sennep
1 tsk. salt
et nip sukker
1/4 tsk. peber (hvid)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 kg kartofler
5-6 spsk mayonaise
lidt fløde
1-2 fed hvidløg
1 1/2 dl ærter
salt og peber
Ingredienser:
til 4
1 kg kogte kolde kartofler,småog faste
2 store løg
40 g margarine
½ dl eddike
salt,peber
3 dl fløde 13 %
1 bdt purløg
Ingredienser:
til 4 prs.
1½ kg nye, kogte kartofler
200 g græsk yoghurt 10 %
100 g mayonnaise
1 rødløg
1 bundt purløg
1 spsk. dijonsennep
friskkværnet havsalt
en anelse røgerisalt
Ingredienser:
3/4 kg kolde kogte nye kartofler
2 spsk vand
2 spsk eddike (evt. krydderet)
3 spsk olie
1/2 spsk sukker
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
1 lille hakket løg
1-2 dl ymer
pynt: hakket persille eller dild
tomat og agurk
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Kartoffelsalat opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
3/4 kg. små, kogte, faste kartofler, 1 à 2 løg, 40 g smør/margarine, 1 1/2 dl. vand, 1/2 dl. eddike, ca. 1/2 tsk. sennep, ca. 1 spsk sukker, salt, peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time +trækketid
til 6-8 personer.
2 kg. kogefaste (bedst med nye) kartofler
DRESSING:
300 g. mayonnaise
600 g. græsk yoghurt (10 %)
et stort finthakket løg
2 tsk. karry
1 tsk. barbecue kryd.
2 spsk. sød fransk sennep
2 spek. ketchup
ca. 1 tsk salt
ca. ½ tsk peber
et stor bundt purløg.
gerne tomater til pynt.
Ingredienser:
1 kg kogte asparges kartofler
1 spsk dijonsennep
1½ spsk honning
4 spsk olie uden smag
1 spsk eddike
salt og peber
1 fint hakket rødløg
1 dl let ristede solsikkekerner
Ingredienser:
2 1/2 kg. kartofler
nye gerne med skræl, alm, skrælles. Skæres i "gaffelbid" tern og koges 6-8 min.
(Kogt med 2 tsk. groft salt.)
Afkøles
Dressing:
3-4 dl. ymer
5 dl. creme fraiche 18%
1 helt finthakket eller revet løg/ rødløg (kan udelades)
1 bndt klippet/finthakket purløg
groft salt
godt med groftkværnet peber/citronpeber
evt. en smule citronsaft
evt. en bitte smule karry
evt. lidt stødt chili
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
til 2 pers
500 g kartofler
en god håndfuld persille
2 tomater
5-6 forårsløg
1 citron
½ dl. Solsikkeolie
1 tsk. stærk paprika
3-4 æg
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min
til 6-8 pers
1 kg afkølede, råstegte kartoffelbåde – gerne krydrede (gerne en rest fra aftenen før)
1 aubergine
1 courgette
1 rød peberfrugt
200 g cherrytomater
200 g feta i tern
1 bundt springløg
100 g sorte oliven
Marinade:
Pesto af:
1 bundt basilikum (eller persille)
1 dl olivenolie
saft af ½ citron
2 fed hvidløg
½ dl pinjekerner (eller afskallede hasselnødder, jordnødder e.l.)
evt lidt revet parmesanost
Ingredienser:
til 4-6 personer
2½ dl ymer
2½ dl creme fraiche
1-2 spsk revet chalotteløg
2 tsk groft salt
1/4 tsk hvid peber
1-2 tsk sød sennep
1 tsk citronsaft
3/4 kg små kogte kartofler
3 spsk klippet persille
2 spsk klippet purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kilo nye kartofler. 3 spsk. Hakket dild. 3 spsk. Hakket persille. 3 spsk. Hakket purløg. 3 spsk. Hakket karse. 3 spsk. Hakket springløg.
Marinade : 1/2 dl. Hvidvinseddike. 2 dl. Olie. Salt & peber...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til 3-4 prs.
ca. 1 kg. kogte kolde kartofler i skiver
Dressing:
ca. 2½ dl. cremefraiche
ca. 1 dl. mayonnaise
ca. 1½ dl. tykmælk eller ymer
2-3 spsk små tern af asier eller aptitagurker
ca. 2 spsk. af lagen fra asier/agurker
1 løg i små tern
ca. 1 spsk. karry
klippet purløg
salt og peber
evt. lidt sød fransk sennep eller ravigotesovs
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 personer
½l creme fraiche
1-2 spsk revet løg
1 spsk ostindisk karry (eneste karry der dur her)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 bundt hakket persille
1-1½kg kartofler
Alle Kartoffelsalat opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med Kartoffelsalat i kategorien Kartoffelsalat opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.