Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
3 Bananer. 250 g Sukker. 2 Æg. 250 g Mel. 1 Nip salt. 70 g Smeltet smør. 2 1/2 tsk. Bagepulver. 1/2 Vaniljestang. 90 g Kokosmel. 100 g Hakket chokolade...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.1½ time
150 g. margarine
150 g. sukker
4 æg
4-5 spsk. kakao
100 g. kokosmel
150 g. mel
2 tsk. bagepulver
1½ dl. mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 4 personer
Farsen:
125 g Soy4you (lys eller mørk)
5 dl vand
2 tsk. karry
1 finthakket skalotteløg
1 dl havregryn
3 spsk. mel
2 æg
1 ½ tsk. salt og lidt peber
Saucen:2 spsk. karry
2 dåser kokosmælk (2x400 ml)
3 æbler
1 dl rosiner
50 g grofthakkede mandler
frisk koriander eller mynte
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
150 g Smør. 1 1/2 dl. Mælk. 2 Æg. 240 g Sukker. 250 g Mel.1 Spsk. Bagepulver. 2 tsk. Vanilie. 1 spsk. Kakao.
Top : 175 g Flourmelis. 60 g Smør. 1 tsk. Vanilie. 2 spsk. Cremefraise. 75 g Kokosmel.
Ingredienser:
100 g sukker
2 dl havregryn
2 dl kokosmel
2 spsk kakao med lille top
1 spsk smør
½ dl vand
Ingredienser:
til 1 bradepande
4 æg
4 dl. sukker
4 spsk. kakao
4 dl. mel
4 tsk. vanillesukker
4 tsk. bagepulver
2 dl. mælk
250 g. smeltet smør
Glasuren:
120 g. smør
1 dl. stærk kaffe(færdiglavet-ikke pulver)
3 tsk. vanillesukker
3 spsk. kakao
3 1/2 dl. flormelis
4 dl. kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: rimelig
Til kagen:
6 store æg
500 g. sukker
350 g. margarine
4 spsk. kakao
350 g. mel
6 tsk. bagepulver
1½ dl. kogende vand
1½ dl. mælk
Glasuren:
10 spsk. brygget kaffe
2oo g. margarine
4 spsk. kakao
500 g. flormelis
4 tsk. vanillesukker
150 g. kokosmel.
Ingredienser:
200 g marcipan
60 g kokosmel
4 spsk cognac eller portvin
1 spsk kakao
Pynt:
chokoladeknapper, kokosmel,
små konfektforme.
Ingredienser:
Bunde: 4 æggehvider
140 g flormelis (knap 3 dl)
140 g kokosmel (4 dl)
Creme: 100 g smør
100 g mørk chokolade
60 g flormelis (ca 1 dl)
4 æggeblommer
Ingredienser:
Fyld:
250-300 g frugt, det kan enten være ribs, brombær eller rabarber i tynde skiver.
100 g sukker
1 tsk vanillesukker
Dej:
125 g blødt smør eller oliemargarine
125 g sukker
1 æg
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g kokosmel
Ingredienser:
til 2 børn
1/3 hokaidogræskar i tern
1/4 æble i tern
1 kartoffel i tern
1 fed hvidløg
1 stang kanel
1 stk kardemommekapsel (kun kornene derfra)
0,75 l vand
½ dl kokosmælk (fra dåse)
(orme laves af spagetti stykker)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til ca. 25 stk.
100 g. margarine eller smør
3/4 dl. sukker
1 tsk. vanillesukker eller nogle dråber mandel- eller romessens
3 spsk. cacao
2 dl. havregryn.
kokosmel
Ingredienser:
til ca. 25 stk
2 spsk. kokosolie
3 spsk. sukker
1 dåse kokosmælk(brug kun kokoscremen fra dåsen = den hårde øverste del fra dåsen)
ca. 100 g kokosmel
ca. 220 g. Mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + køl
til 15 stk.
150 g. hvid chokolade
1 dl. piskefløde
25 g. smør
2 dl. Kokos (ristet på tør pande)
Hæld evt. 2 spsk. Cointreau eller Gran manier sammen med fløden evt. også hakket pistacienødder
Ingredienser:
til 4
4 stk Pærer
½-1 l Sødet hyldebærsaft
1 dl Kokos
100-150 g Hvid chokolade
evt. 50 g Nougat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Suppe
1 porre
1 grøn chili
1 Aubergine
1 fed hvidløg
2 tsk grøn pesto
1 tomat
2 dl ris
1dl kokosmælk
1½ l vand
2 spk rørsukker
Saft af en citron
Karry efter behag
Salt og peber
Citruskødboller
1 tsk spidskommen
1 æg
Revet skal af en citron
500 g oksekød
4 spk rasp
Danskvand
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Kokos
Mørk chokolade
Ingredienser:
125 gram Smør
165 gram Sukker
½ dl. Kokosmælk
75 gram Revet kokos
225 gram Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
Glasur:
25 gram Flormelis
2 spsk. Kokosmælk
40 gram Revet kokos (til drys)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 30 stk.
125g smør
2 æg
2 dl sukker
1 spsk. vanillesukker
60g hakkede hasselnødder
120g hakket chokolade(mørk)
3/4 dl. mel
4 dl. kokos
Ingredienser:
til 12-20 stk
2 æg
1½dl sukker
2 tsk vanillie
125 gr smeltet magarine
3/4 dl mel
50 gr hakket hasselnødder
4 dl kokos
100 gr chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
250g smør.250gsukker.4æg.250gmel.100gkokosmel.1tsk.bagepulver.1dl.appelsinsaft.50grosiner.50gchokolade.revet skal af en appelsin..
pynt..100gflourmelis-2-3 spsk.appelsinsaft.og kokosmel til at drysse hen over glasuren..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: kr.Billig
2 Æg. 2 dl Sukker. 1 1/2 dl Kokosmel. 2 dl Mel. 1 1/2 tsk. Bagepulver. 100 g Magarine. 1 dl. Vand.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
125 g Smør. 250 g Sukker. 6 Æg. 200 g Mel. 50 g Kokosmel. 1 tsk. Bagepulver.
Pynt: Perlesukker. Hakket mandler..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
Pris: ca. 15 kr.
til ca. 15 stk
1 dåse sødet kondenseret mælk (købes i invandrerbutik)
1 pose kokosmel, ca. 180-200 gr.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: kr.Billig
75 g Magarine .200 g Sukker. 250 g Kokosmel. 2 Æg.
Ingredienser:
til ca. 24 stk
2 æg
175 g sukker
200-250 g kokosmel
1-2 spsk hvedemel
ca. 100 g chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 25
100 gram kokos
4 æggehvider
40 gram sukker
½ tsk. salt
pynt:
80 gram chokolade mørk eller hvid
40 små chokolade påskeæg
Ingredienser:
til ca. 45 stk.
3 past. æggehvider
3 dl. sukker
1/2 tsk. hjortetakssalt
3 dl. kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 5 kr.
til 1 liter
• 100 g kokosmel (kaldes også undertiden kokosflager)
• 1 liter vand
• En sjat vaniljeessens eller vaniljepulver (man kan også bruge vaniljesukker). Evt. et drys kanel.
• 1 spsk. agavesirup. Som alternativ kan man bruge akaciehonning eller sukker. Vil man undgå sukker i madlavningen kan man bruge birkesukker (~»xylitol«) eller sukrin (»erythrit«).
• ca. 1 spsk. neutral madolie uden smag. Økologisk, koldpresset rapsolie er godt.
Ingredienser:
til ca 50 stykker
50g smør
½ dl lys sirup
½ dl flormelis
2 dl piskefløde
1 pose kokosmel
2 stk bagepapir
Pynt:
Pynt:
200 g lys chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-20 minuter. på 150 grader varmt
180 g sukker
250 g kokosmasse
1/4 tsk. vanilliesukker
4 stk. æggehvider
100 g kogechokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 15 stk
100 gram marcipan (revet)
100 gram sukker
150 gram kokosmel
1 æg
½ spsk. mel
1 spsk. vand
50 gram chokolade (vælg selv type)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: ikke billig
til 12-16 stk.
2 æg
100g. margarine
150 g. sukker
½ dl. cremefraiche
50 g. mel
½ tsk. bagepulver
50 g. kokosmel
75 g. grovhakkede mandler (eller nødder)
75 g. grovhakket chokolade
75 g. rosiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 20
150 g. marcipan
50 g. kokos
2 spsk rom
Lidt flormelis
100 g. chokolade
kokos til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
2 Æg. 2 dl Sukker. 1 1/2 dl Kokosmel. 2dl Mel. 1 1/2 tsk. Bagepulver. 100 g Magarine. 1 dl. vand.
Glasur : 1 1/2 dl Fløde. 1 1/2 dl Sukker. 1spsk Lys sirup. 1 spsk Smør. 1-2 tsk. Pulverkaffe.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
til ca. 15 stk.
2 æg
160 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
125 g. smeltet margarine
50 g. mel
125 g. kokosmel
100 g. mørk chokolade
50 g. hasselnødder
Ingredienser:
til ca. 150 stk.
175 g. mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. vanillesukker
175 g. smør
175 g. kokosmel
175 g. sukker
1 æg.
Ingredienser:
275g. mel
50 g. kokos
100 g. sukker
250 g. smør
40 g. hasselnødder
40 g. mandler
300 g. rabarber (4-5 stilke)
6 tsk kanel
30 g. sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
60 gram Perfect Fit
50 gram flydende Becel
60 gram mel
2 tsk. vaniliesukker
2 tsk. bagepulver
130 gram kokosmel
60 gram mørk chokolade (86%)
40 gram hasselnødder
2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 16-18 stk
200 g kokos
2 aeg
40 g smoer
3-4 spsk smagsneutralt olie
Soedemiddel svarende til 125 g. sukker
Evt. 50 g moerk chokolade
Ingredienser:
25 g nougat
200 g marcipan
150 g hvid chokolade
50 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til ca. 20 stk.
4 1/2 dl. sukker
3/4 dl. flormelis
1 æggehvide
1 1/2 dl. koldt vand
1 1/2 spsk. pulveriseret husblas
1 1/2 dl. kogende vand
Pynt:
4-5 dl. kokosmel
1 spsk. cacao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min + bagetid og trækk
Pris: 50 kr.
til En lille bradepande
500 g mannagryn,
100 g kokosmel,
60 g smør,
150 g sukker,
1 ½ tsk bagepulver,
1 ½ dl mælk,
25 g smuttede mandler,
Sukkerlage:
400 g sukker,
2 ½ dl vand,
saft af en ½ citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Dej:
250 g smør/margarine
250 g sukker ( 2½ dl )
4 æggeblommer
300 g mel ( 5½dl )
2½ tsk. bagepulver
2 små eller 1 stor moset banan
1 tsk. fintrevet appelsinskal
½ tsk. vanillesukker
2 dl. mælk
Kokosmarengs:
4 æggehvider
3 dl. sukker
2 dl. kokosmel
2 dl. abrikosmarmelade
Ingredienser:
4 dl. Kogte ris
ca. 250 g.
4 dl. Revet kokos
4 spsk. Sukker
1 Æg
1/2 dl. Hvedemel
Ingredienser:
4 dl kogte ris
4 dl revet kokos
4 spsk sukker
1 æg
½ dl hvedemel
Ingredienser:
til 12
Chokoladekage:
- 200 g mørk kogechokolade
- 200 g smør
- 4 æg
- 2 dl sukker
- ½ tsk vanilie
- 2½ dl hvedemel
- 1 tsk. Bagepulver
Kokosmassen
- 50 g smør
- 1 dl Sukker
- ½ dl flormelis
- 2 dl piskefløde
- 200 g kokosmel
Ganache:
- 75 gram god chokolade, 56%
- 75 gram god lys chokolade
- ½ dl fløde
- 25 gram smør
Ingredienser:
1 kg æbler
ca 1 1/2 dl sukker
ca 1 dl vand
Fyld:
3 æg
200 g sukker
200 g koksmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
200g smør
3 dl sukker
3 æg
3 dl mel
1 dl(stor)kokosmel
1 dl kakao
1 tsk. bagepulver
2 dl. fløde (9-13%)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
200 g mørke chokoladeknapper
2½ dl rosiner
2-3 dl kokosmel
Ingredienser:
200 g. smør eller margarine
225 g. sukker (2½ dl)
3 æggeblommer
180 g. mel (3 dl.)
35 g. kokosmel (1 dl.)
45 g. cacao (1 dl.)
2 tsk bagepulver
2 dl. fløde
3 æggehvider
Glasur:
Flormelis, Cacao og vand
Pynt:
Kokosmel
Ingredienser:
500 g sukker
4 æg
3 3/4 dl. mælk
450 g mel
4 tsk. vanille
3 spsk cacao
4 tsk bagepulver
300 g smeltet margarine
Overtræk:
200 g margarine
7 spsk kaffe
2 1/2 spsk cacao
3 tsk. vanilie
100 g kokos
375 g flormelis
Ingredienser:
2æg
200g sukker
150g smør
225g mel
2 tsk vaniliesukker
2spsk kakao
2 dl mælk
smør til formen
GLASUR:
50g smør
4 spsk. stærk kaffe
2 tsk. vaniliesukker
50g kokosmel
50g flormelis.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
175 g mel
150 g sukker
50 g cacao
1 tsk bagepulver
1 tsk vanille
150 g margarine
4 æg
1½ dl mælk
75 g kokos
50 g hakkede mandler
Ingredienser:
til 2 portioner
50 gram bitter chokolade
1 æg
15 - 20 gram kokosmel ( ca. 1/2 dl )
1/2 spsk. cognac (evt.)
Ingredienser:
til 4 personer
Eksotisk frugtpakke
1 kiwi, skrællet og i tern
1 banan i skiver
1 mango skrællet og i tern
16 jordbær
140 g ananas i tern
1 limefrugt, saften
2 spsk. sød chili sauce
60 g hvid chokolade, hakket
Kokosis:
250 g vanilleis
4 spsk. kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10+15
til ca 30
200 g hvedemel
½ tsk hjortetaksalt
200 g margarine
100 g sukker
100 g kokosmel
Ingredienser:
til 4
500 g rødspættefileter
2 spsk olie
1 tsk karry
1 finthakket løg
1 fed hvidlg
1 tsk friskrevet ingefær
1 ds kokosmælk
1 dl vand
salt
1 tsk citronsaft
Ingredienser:
1/2 kg filet af torsk eller lyssej
5 dl kokosmælk
2 citroner, saften
2 store løg
4 tomater
2 spsk. tomatpuré, koncentreret
75 g revet ingefær
1 chili
4-5 fed hvidløg
1 - 1 1/2 spsk karry
1 dl jordnøddeolie
1 bundt koriander
Ingredienser:
til 4 pers
400 g fiskefilet
2 spsk olie
4 dl ris
4 skiver ananas skåret i stykker
2 rødløg i både
2 fed knust hvidløg
1 finthk. rød chili
1 rød peber i strimler
1 lille porre i skiver
1 tsk gurkemeje
2 spsk sød chilisauce
3 dl kokosmælk
salt
hvid peber
tilbehør:
12 cherrytomater
200 g rejer
2 gulerødder i tynde strimler