Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
3 Æg. 175 Gram sukker175 Gram smør.. Revet skal af 3 usprøjtet citroner. 250 Gram Ricottaost.125 Gram mel.1tsk.Bagepulver.250 Gram Frosne Hindbær.
Tilbehør: Piskefløde Og evt. lidt friske hindbær.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
Friske hindbær (rene og pæne)
1 tsk sukker
Æble eddike eller anden god eddike
1 flaske med låg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + olie frost 3 timer
100 g. frosne hindbær
50 g. sukker
2 spsk. vand
1 liter madolie uden smag
1 stk. sprøjte uden kanyle (købes his fx. apoteket)
Husblas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
200 gr. frosne hindbær (200 gr. til is og 100 gr. til pynt), 80 gr.flormelis , 1 spsk citronsaft. 1 Æggeblommen, 1 3/4
dl mælk og ½ dl fløde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time(med hviletid)
til ca. 32 stk.
530 g. margarine
400 g. sukker
800 g. hvedemel
2 æg
2 tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
ca. 500 g. hindbærsyltetøj
flormelis
kagekrymmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til ca. 15
200 g. smør,
350 g. hvedemel
150 g. flormelis
1 spsk. vaniljesukker
1 æg
Glasur
200 g. flormelis (ca. 4 dl)
2 spsk. vand
1½dl hindbærmarmelade (ca. 175 g)
Pynt
friske hindbær eller krymmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: kr.Billig
Tærtebund :150 g Smør. 100 g Sukker. 225 g mel. 1 Æg.
Fyld: 100 g Marcipan. 50 g Makroner. 250 g Hindbær.
Tilbehør : Flødeskum eller cremefraise.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 40kr.
til 30
1 pose frosne hindbær (250g)
1 dl vand
30 g sukrin+ eller 45g alm. sukrin
1 tsk melatin uden konserveringsmidler
Ingredienser:
200 gram sukker
150 ml. vand
200 gram jordbær eller andet bær fx. hindbær
100 ml. citron eller lime saft
1,4 liter vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time + ovntid
til 12
Bunde 3 stk. 100 g smuttede mandler 7 æggeblommer 1 dl sukker 125g mel 1 tsk bagepulver 7 æggehvider 25 g smør til at smøre bagepapiret med. ½ dl. Madeira til at dryppe på bundene.
Hindbærmakron fyld:
250 g frosne hindbær
100 g makroner
2,5 dl Piskefløde 38%
Citroncreme:
200g Cremefraiche 38%
25 g flormelis
kornene fra 1 vaniljestænger
2 spsk citronskal
½ dl Madeira
evt.Marcipanovertræk
400 g overtræksmarcipan
Citroncreme:
Ingredienser:
100 g flormelis
150 g margarine
250 g mel
1æg
1tsk vanillesukker
hindbærmarmelade
FYLD:
250 g rå marcipan
75 g sukker
4 æggehvider
Ingredienser:
til 6
Marengsreder:
3 æggehvider
200 gram sukker
Citronflødeskum:
½ liter piskefløde
fintrevet skal af en usprøjtet citron
lidt flormelis
Hindbær, blåbær, hakket usaltet pistaciekerner eller andet til toppen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 10
BUNDE
100 g pasteuriserede æggeblommer
70 g sukker
1 tsk. bagepulver
100 g mel
200 pasteuriserede æggehvider
50 g mandler
HINDBÆRFROMAGE
200 g hindbær vælg mellem friske bær eller optøede
50 g flormelis
5 dl piskefløde
1/2 stk. vaniljestang
5 blade husblas
Chokolademousse:
2 blade husblas
200 g mælkechokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
3 dl piskefløde
¼ tsk. salt
Pynt:
50 stk mini Kitkat (2 ps med 18 stk dobbeltkitkat i hver, fås i Lidl og måske Føtex og Kvickly)
5 poser M&Ms chokolade pastiller eller kopi M&Ms pastiller lagt farvesorteret som en målskive i farverve: Brun, rød,gul, blå og grøn.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min + 4 timer
til 4-6 pers
250 g digestive kiks
90 g smør, smeltet
fyld:
12 blade husblas
kold vand
500 g flødeost (gerne light)
¾ dl citronsaft
1 ¼ dl sukker
3 dl piskefløde
250 g frosne hindbær
2 spsk. Sukker (ekstra)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
til 15 stk.
2 dl. Vand. 100 g Smør. 100 g Mel. 1/2 tsk Salt. 3 Æg.
Fyld : Flødeskum med Hindbærsyltetøj og Chokolade på toppen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr. 20-25
til 1
1 1/4 dl friskpresset appelsinjuice
100 g hindbær
50 g græsk yoghurt
½ dl minimælk
5-8 isterninger
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 16
100g blødt smør (lurpak/kærgården osv),
4 dl sukker,
4 mellemstore æg,
5½ dl hvedemel,
3 tsk bagepulver,
3 tsk vanillesukker,
2 spsk kakao,
50g groft hakket chokolade,
100 g hindbær (frosne kan godt bruges, men skal tages op 30 min før brug),
ca. 20 stk hindbær ekstra.
Andet:
Muffinsforme (lad være med at købe de tynde medmindre du har nogle siliconeforme de kan stå i. De vælter)!
håndmixer, skåle, dejskraber, en saks og en frysepose!!
Ingredienser:
til 4-6 pers.
150 g. smør
250 g. knuste Digestive-kiks
25 g. sukker
175 g. mørk chokolade
250 g. Tolko-ananas-ost
75 g. sukker
2 æg
2,5 dl. piskefløde samt hakket skal af 2 appelsiner
Hindbær puré:
200 g. hindbær og flormelis
Ingredienser:
til 8- 10 personer
Bunde:
75 g Valrhona Guanaja 70%
75 g god marcipan
25 g smør
4 æggeblommer
3 + 1 æggehvider
25 g hvedemel
50 g rørsukker
Hindbærsirup :
300 g frosne hindbær
100 g rørsukker
Polynesisk vanille(¼ stor eller ½ lille)
Te-trøffelcreme:
200 g Valrhona Manjari 64%
3 spsk earl grey te
ca. 3 dl mælk
3 æggeblommer
80 g rørsukker
¼ l piskefløde
Chokoladeglasur:
125 g mørk chokolade
50 g smør
100 g flormelis
Ca. 3 spsk vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
200 g. mørk chokolade
4 æggeblommer (past.)
4 æggehvider (past.)
2 spsk. rom
2 dl. piskefløde
Pynt:
flødeskum og hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Puré
5 fed hvidløg
1 bundt koriander
1 grøn jalapenõ eller anden grøn chile
1 løg,
1 blomme tomat,
75 ml olivenolie
Sauce:
85 g hindbærsyltetøj
60 g Chipotle puré
3 blomme tomater
60 ml appelsinjuice
60 ml limesaft
120 ml mælk
15 ml mayonnaise
1 tsk. usødet kakaopulver
Kylling:
4 stk. á 200 g. kyllingebryst uden skind og ben
60 g forberedt guacamole
120 g. Queso quesadilla ost eller anden let smelte bar ost
100 g. chorizo pølse, skin fjernes og kødet fint hakkede
Ingredienser:
500 gr. hindbær friske eller frosne
100 gr. flormelis
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: Omkring 20 kr.
til 8 personer
Du skal bruge:
250 g frostne hindbær.
1 liter vaniljeis.
Og en blender.
Ingredienser:
til 8 stk
3 hvide lagkagebunde
Fyld:
250 g frosne hindbær eller jordbær
2,50 dl piskefløde
2 spsk flormelis
lidt vaniljesukker
evt. knuste makroner
evt. friske bær
Pynt:
Lidt af fyldet, evt. friske bær
Glasur:
ca 250 g flormelis evt. med jordbærsmag
saft fra bærrene og evt. lidt vand
Ingredienser:
til 4 personer
100g frisk hinbær
4 spsk sukker
1 dl piskefløde
200g hytteost 3%
Tilbehør:
425g melonbåde & hindbær
Ingredienser:
til 4 personer
150 g hindbær (frosne)
1 dl ylette
lidt sødstof
Ingredienser:
2 spsk. hindbæreddike
1/2 tsk salt
1 tsk. dijon sennep
4 spsk. mager creme fraiche eller youhurt natural
friskkværnet hvid peber
115 gr. friske hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time.
til 30 stk.
250 g smør, ved stuetemperatur
100 g flormelis, sigtet
1 tsk. fintrevet citronskal
2 æggeblommer
300 g hvedemel
2 spsk. hindbærmarmelade, omrørt
flormelis, til drys
SMORCREME:
80 g flormelis
1 aeggehvide
80 g smor, ved stuetemperatur
Ingredienser:
250 gr. friske hindbær
3 spsk. sukker
1 dl. piskefløde pisket til skum
1 dl. græsk youghurt
Ingredienser:
til 4 prs.
300 g. friske eller frosne hindbær
100 g. sukker
1 tsk. vanillesukker
4 blade husblas
2½ dl piskefløde pisket til skum
Ingredienser:
til 4 pers
300 g frosne hindbær
2 æg
125 g flormelis
1 dl cremefraiche á 18%
1 dl fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
1/2 L Piskefløde
2 små bk. Hindbær
2 spsk. Flourmelis
1 Bæger pas. Æggeblomme.
1 Plade mørk Chokolade.
Ingredienser:
til 6 personer
200g hindbær
20 makroner
200g smør
200g smør
180g mel
½ tsk bagepulver
2 æg
1 tsk vanillesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 1,5 ltr.
600 g hindbær (frosne eller friske)
½ ltr tør rødvin
½ ltr Whiskey
1 vanillestang
Skræl fra en ½ citron
2 dl sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
3 blade husblads
400 g optøet hindbær
100 g sukker
1 1/2 dl fløde 9%
1 bæger pasteurserede æggehvider
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: kr.ca20
til 5-6
DEJ:
300g hvedemel
200g blødt smør
90g flormelis
1 æggeblomme
1spsk vand
"FYLD":
hindbærmarmelade
glasur
Ingredienser:
200g margarine
300g mel
100g sukker
1 æg
hindbærmarmelade
glasur:flourmelis vand krymmel
Ingredienser:
til 16 små
250 g mel
75 g florsukker
3 spk flydene fedtstof
1 æg
2-4 spsk skummet mælk
1 dl hindbærsyltetøj
GLASUR
100 g flormelis
2 spsk kogende vand
2-3 spsk krymmel
Ingredienser:
700 g makroner
750 g frosne hindbær
3 dl piskefløde
evt. vanillesukker
Ingredienser:
til 6 personer
Hasselnøddemakroner:
250 g hasselnøddekerner
625 g sukker
ca. 2 æggehvider
Vaniljecreme:
50g sukker
25g maizena
korn fra 1 stang vanilje
+ den tomme stang
½ L sødmælk
1 stor æggeblomme
300g friske hinbær
1½ dl cointreau
ca 4 dl piskefløde
Ingredienser:
til 6 pers.
300 g frosne hindbær
2 æg
160 g sukker
100 g mel
smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til 6-8 personer
125 g mel
125 g sukker
125 g hakkede mandler
65 g margarine/smør
½ æg
Creme:1 æg
2 tsk maizena
1 1/4 dl fløde
2 spsk sukker
1 tsk vanillesukker
250 g hindbær eller andre bær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4-6 pers.
4 æggeblommer
4 spsk. sukker
3 dl. piskefløde, pisket
500 g. friske jordbær i skiver eller 1 ps. dybfrosne jordbær.
Ingredienser:
2-3 dl. frosne hindbær
3-4 dl. mælk
2 stk. god mørk chokolade
vaniliesukker og sødemiddel efter behag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45-60
Pris: kr.Billig
Mandelbunde : (3 stk) 100 g Smuttede Hakket mandler. 100 g Sukker. 100 g Smør. 2 spsk. Piskefløde. 1 spsk. Mel. Lidt mel til bagepapiret.
Fyld : 1/2 l Piskefløde. ca. 500 g Hindbær.
Pynt : Hindbær & et drys flourmelis.
Ingredienser:
Kage:
175 g Mandler
5 Æggehvider
1 nip Salt
75 g Sukker
1 spsk. Mandellikør
revet skal fra 1/2 Citron
Hindbærsauce:
200 g Hindbær evt. frosne
Saft af 1/2 Citron
5 spsk. Sukker
Desuden: 1/4 l. Piskefløde
1 spsk Florsukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Dej :
200 g hvedemel
100 g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
evt. lidt vand
Fyld:
2 dl mosede hindbær med sukker eller hindbærmarmelade
50 g smør
50 g sukker
reven skal og saft af ½ citron
1 - 2 æg
150 g mandler
Ingredienser:
til ca. 6 portioner
10 fr. gær
1 spsk. mælk
150 gr. blødt smør
1 æg
3 spsk. sukker
2 tsk. revet citronskal
240 gr. hvedemel (ca. 4 dl.)
Fyld:
100 gr. revet marcipan
Pensling:
Sammenpisket æg
Pynt:
½ spsk. sukker
Tilbehør:
Hindbær og creme fraiche
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
Pris: kr. 150
til 10 pers.
1-2 Lagkagebunde
5 cl Malibu rom
3 dl Hindbær
4 dl Piskefløde
200 g Marcipan
Kakao til pynt
Ingredienser:
Mørdej:
460g mel
2tsk bagepulver
250g margarine
250g sukker
4 æggeblommer
Hindbærmarmelade eller anden form for marmelade.
Marengsmassen:
4 æggehvider
400g flormelis
12 knuste makroner
50g kokosmel
2spsk kakao
2tsk mandelessens
Ingredienser:
400 gr hindbær
200 gr sukker.
5 dl piskefløde
50 gr hele hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
Pris: kr. 150
til 6 pers.
2 dl Piskefløde
500 g Mascarponeost
300 g let optøede frosne hindbær
3 spsk Vodka
Ca. 2 spsk Flormelis
2 Håndfulde marengskys
Heibergs passion/ingefær sirup
Ingredienser:
til 4 portioner
5 dl hindbær ( 250g ) - frosne eller friske
70g sukker
2 blade husblast
½ spsk vanillesukker
2½ dl piskefløde
Ingredienser:
til ca. 15 styk
300 g hvedemel
2 tsk.bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
1 tsk vaniliesukker
2 1/4 dl mælk
50 g smeltet margarine
100 g optøet hindbær
75 g hakket hvid chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4-6 stk.
250 g frosne hindbær
1 spsk vand
5 æggeblommer
200 g marcipan
2 spsk majsolie
2 mosede bananer
3 stivpiskede æggehvider
2 spsk flormelis
Tilbehør: Hindbær eller kiwi
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 timer
til 8 personer
3 æg
125 g sukker
75 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
50 g smeltet smør
40 g hasselnøddeflager
Trøffelcreme:
½ liter piskefløde
150 g Lindenborg mørk chokolade 72% cacao
Hindbærcoulis:
300 g hindbær fra Luxsus Grønt
75 g flormelis
1 dl vand eller appelsinsaft
Tilbehør:
friskfrugt, f.eks. kiwi, carambole, mango eller ananas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 6
Hindbærgele:
100 gram hindbær
1 spsk sukker
1 dl. vand
2 blade husblas
Panacotta:
400 gram. hindbær (½ til panacotta, ½ til pynt)
1/4 l. piskefløde
1/4 l. mælk
Korn fra 1 stang vanilje
6 spsk sukker
5 blade husblas
Ingredienser:
Pris: ca. 50 kr.
til 8
200 g ren rå marcipan
2 æggeblommer
1 helt æg
2 tsk. fintreven citronskal
100 g blødgjort smør
150 g sukker (melis)
2 stiftpiskede hvider
Mørk chokolade til overtræk
Hindbær
Sukker
Ingredienser:
til 2 personer
300g sandart filet
1 spsk olivenolie
100g friske eller frosne hindbær
½ dl balsamico
1 tsk sukker
2 æbler skåret i små tern
Ingredienser:
til 4 personer
250g skovhindbær
8 makroner
1 glas portvin
1 dl piskefløde