Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: 100kr.
til 4
500 g. skært oksekød
1 ds. flåede tomater
½ l. grønsagsbouillon
2 store løg
½ knoldselleri
4 store gulerødder
3 store kartofler
1 bundt frisk persille
1 spsk. stærk paprika
salt & peber,
lidt smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebryst skåret i strimler.
Olie til stegning.
1 stort løg i skiver.
1 aubergine, i grove tern.
2 tomater, i både.
2 store forårsløg, groft skåret.
1 ds. hakkede flåede tomater.
2 fed hvidløg, grofthakket.
1 stor frisk chili, i skiver.
2 cm ingefær, grofthakket.
Sort chilipasta.
Lidt citronsaft.
1 hønsebouillonterning.
1½ dl fløde.
½ tsk. allehånde, stødt.
½ tsk kanel, stødt.
1 tsk koriander, stødt.
½ tsk. muskat, stødt.
½ tsk kardemomme, stødt.
Salt.
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
800-1 kg.Flæskekød i tern. 1-2 Løg.1 tsk.Paprika.1 pk. Bacontern. 1 bk.Champingoner. 1Rød,1gul,1grøn peber.1 ds. Hakket tomater. 1ds.Konsentret tomatpure. 1pk.Coktailpølser. 1/4Piskefløde. Jævning. Salt & peber.Olie
Jasmin ris
Ingredienser:
ca. 400 g.Oksekød i små tern
et glas perleløg
Bacontern
2 store glas rødvin
2 store glas okseboullion
1-2 tsk Timian
2 laurbær blade.
1 1/2 spsk mel
150 g Champignon i skiver
Salt og peber
Ingredienser:
til 8-10 pers.
7-800 g. svine småkød
2 store løg
1 pk. bacon i tern
1 rød-1 grøn-1 gul peberfrugt
1 bakke champignon
1 pk.cocktailpølser
2 ds. hk. tomater
2 ds. tomatpasta á 140 g.
1/4 l. piskefløde
1/2 l. vand
1 spsk. paprika
salt-peber
olie til stegning
maizena til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 130
til 6 personer
800 G. Gullasch kød
4 store gulerødder
2 store løg
1 ds. hakket tomat
½ l. madlavningsfløde
salt, peber, paprika, groft chili
1 boulionterning
Meljævning
3 kg. kartofler (til mos)
mini mælk
1 tsk. smør (til mos)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min.
Pris: kr.50
til 4 pers.
400 g. oksekød i tynde skiver/tern
1 løg hakket groft
1 fed hvidløg
50 g. margarine
salt/peber
1 tsk. paprika
125 g. champignon i kvarte
1/2 dl. tomatpure
3 dl. vand
2 dl. ærter
Meljævning:
2 spsk. hvedemel
1 dl.fløde
Pynt:
4 skiver bacon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 3-4
Sauce
-250 g lammekød i strimler
-1 stor dåse tomatpure (140 g)
-1 stort løg
-1 bouillonterning
-1/8 l piskefløde
-1 spsk koriander
-1 spsk. honning
-1-2 spsk spidskommen
-½-1 spsk cayennepeber
-½-1 spsk stødt ingefær
-½ l vand
-Salt
Cashewpasta
-90 g cashewnødder
-1 spsk citrussaft
-2 fed hvidløg
-2 spsk olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-30 min.
til 2-3 prs.
ca. 300-400 g. kalkunbryst i tern eller strimler
2 porrer i tynde skiver
2-3 æbler i tynde både
2-3 tsk. karry
salt og peber
2 dl. mælk
lidt fedtstof
Ingredienser:
til 4 prs.
Ca. 600 g mørbrad
250 g skalotteløg
250 g champignoner
ca. 50 g smør
1 ds. flået tomater
2 dl grønsagsbouillon
ca. 2 dl piskefløde
1/4 tsk esdragon
1 spsk dijon-sennep
250 gr. Cocktail pølser
Mel
Paprika
Salt
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
500g Kartofler
200g Pølser
30g fetstof
50g løg
1 dl. ketchup
2 dl. mælk
1 tsk karry
salt & peber
Ingredienser:
til 4
1 kg kogebacon
6-7 gulerødder
1 selleri
5 kartofler
vand
½ bouillontern
2-3 kviste tmian
1 bundt persille
400 g snittebøner ( gerne frosne)
1-2 porrer eller løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
til 4
3 stk kyllingefilet.
1 pose blomkålsblanding
2 fed hvidløg
2,5 dl fløde
250g pastapenne
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
til 6 pers.
1 dåse flåede tomater.
2 løg
1 pakke cocktailpølser.
lille pose majs.
300-400g svinemørbrad.
1/2 L. madlavningsfløde.
500g champignon.
1/2 L. mælk.
2 pakker bacon.
1 okseboulilonterning.
salt og peber.
ris.
flutes
Ingredienser:
300 g skinkestrimler
15 g smør eller olie
1 rødløg
250 g broccoli
300 ml hønsebouillon (vand & terning)
1 tsk paprika
200 ml fløde (13%)
100 g champignoner
50 g smør
maizena til jævning
salt, peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.ca. 40
til 8
Denne opskrift har intet med traditionel dansk brunkål at gøre.Men hvis du kan lide smagen af brunkål, vil du elske dette.
ca. 200 gram bacon
500 g. oksesmåkød
2 store løg
1 dåse hakkede tomater
1 dåse champigon
1 lille hvidkål
1 ssf tørret merian
salt- peber+ krydderier efter egen smag
(selv bruger jeg chili, ingefær, spidskommen og hvidløg)
Ingredienser:
til 4
1 kg skært svinekød
40 g smør/marg/olie
1/4 kg små løg
3 gulerødder
2 fed hvidløg
3 dl rødvin
3 dl vand eller bouillon
salt - peber
2 kviste timian
2 kviste persille
2 lauerbærblade
250 g champignon
1 bundt persille
Ingredienser:
85 g oksekødstern uden fedt eller kalkun kød
110 g hvide bønner, udblødte
100 g løg i skiver
100 g gulerødder i skiver
100 g tomater i både
½ frisk ananas i tern
salt og peber
2 dl bouillon
klippet persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 6 pers.
1 kg. skært oksekød, klump, el. halestykke
40 g. smør el. margarine
2 spsk. olie
1/2 kg. ikke for store gule løg
2 spsk. mel
1 spsk. mild paprika
1 1/2-2 dl. bouillon
2 1/2 dl. fløde
salt/peber
1/2 kg. flåede tomater
1/2 kg. champignoner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-5 pers.
800 g. lammebov eller magert bryst
smør eller olie til stegning
300-400 g. skalotteløg i halve eller kvarte
2 peberfrugter i grove strimler
600-800 g. kartofler i skiver
1 stor aubergine i tynde skiver
5-6 store tomater i tykke skiver
salt/peber/tørret oregano
finthakket hvidløg efter smag
2 dl. tør hvidvin
2 dl. lys bouillon
hakket persille til at drysse over
Ingredienser:
til 4
1 kg flæskesmåkød
mel
75 g smør/margarine/ole
3 mellemstore løg
salt, peber og paprika efter smag
2 dl bouillon
1 dl tomatpure
1-2 dl fløde
250 g champignon
1 ds cocktailpølser
Ingredienser:
til 4 peroner
½ kg oksekød i tern
olie til bruning
12-16 små skalotteløg
250 g champignon
2-3 kviste timian
2 gulerødder
1 lauerbærblade
1 dl vand
1 fl rødvins sauce feks Jensens
salt,peber
Hakket persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20+stegetid
Pris: 50kr.
til 4
500g hakket okse eller svinekød
1 finthakket stort løg
1/4 fint snittet hvidkålshoved
4 store fintsnittede gulerødder
1 l. grøntsagsbouillon
1 spsk. paprika
1 spsk. karry
2 spsk. ketchup eller tomatpuré
3-4 laurbærblade
salt & peber
Tilbehør:
1 pk. eller 250g vilde ris
Pynt:
1 håndfuld bredbladet persille
8-10 stk. Cherry tomater
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
skinkekød i tern.hakkettomater.kons.tomatpure.løg.gullerødder.majs.pølser.champingon.piskefløde.salt.pebber.meljævning.
Ingredienser:
500g. skinkekød
2 dåser flåede tomater
Salt efter smag
Lidt kogt vand
jævning:
lidt mel og vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 45
500 g oksekød
3 løg
1 L vand
3 - 5 fed hvidløg
6 g basilikum
2 stk oksebouillion
1 tsk kød og grill kryderi (fra knorr)
1 tsk kryderurte mix (fra santa maria)
1 glas champion
3 dåser tomatpurre`(store)
1 - 2 dåser cpktaile pølser
Ingredienser:
til 4 pers.
½ kg. Kalkunkød ( el. andet kød )
2-3 stk. løg
2-3 tsk. karry
250 g. champignon
2 spsk. tomatpuré
1/4 l. fløde
evt. lidt reven skal af en vasket appelsin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 4
300 g kalkun i strimler
1 tsk. olie
1 rødløg
250 g broccoli
3 dl hønsebouillon
1 tsk. paprika
1 dl. mælk
3 tsk. maizena
salt og peber
Ingredienser:
til 4 pers
½ kg cocktailpølser
200 g rosenkål
300 g gulerødder
200 g grønne ærter
1 porre
1 gul peberfrugt
smør eller margarine
Sovs:
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk dijonsennep
1 spsk tomatpuré
1-2 spsk Sukker
1 spsk Herbes de Provence
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4 pers
1 kg kød i tern (svinekød eller kalkun)
6 hele enebær
250 g champignon
½ tsk tørret rosmarin
2½ dl cremefraiche 18%
2½ dl cremefraiche 38%
maizena jævning
kulør
salt, peber,
Ingredienser:
Pris: kr. 80,00 ca.
til 12 portioner
11/2 kg. kalkunkødbryst
3-4 løg
500 g. champignon
2-3 peberfruger
4 tsk. olie
2 ds. hakkede tomater
3-4 dl. bouillon
2-3 tsk. paprika
1-2 dl. skummetmælk
2 tsk. sovsejævner
1-2 dl. fromage blanc
Ingredienser:
500 g. skinke i tern
2 løg
1-2 hakkede tomater
Salt
Peber
Paprika
Chili
Hvidløg
Lidt vand
Jævning:
Af vand og mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: kr.100 ca.
til 4 personer
ca. 500 g. kalkun i tern
1 løg
2 tsk. karry
125 g. tørrede abrikoser
1 glas champignoner
ca. 1/2 dåse annanas i tern
1/2 L madfløde
evt. lidt mælk hvis man vil have mere sovs
peanuts
ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1-2 timer
til 4 personer
500g hakket oksekød.
2 løg
3 peberfrugter
1 dåse chili bønner i sauce
1 lille dåse tomat purè
2 dåser flåede tomater
2 fed hvidløg
1 tsk. oregano
1 tsk basilikum
1 tsk. stærk chilipulver
2 friske chili
1 dl. HP sauce
salt og peber.
Pynt:
Cherry tomater, frisk basilikum og revet ost.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 4-6
2 kyllinge eller grøntsags bouillonterninger
1l. vand
800-900 g. kyllingefilet
2 rødløg
5 fed hvidløg
2 dl. sherryeddike
1-2 spsk. finthakket jalapenos på glas
spidskommen
frisk koriander
3-4 peberfrugter
3 spsk. mel
1,5 dl. Vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min
til 4 personer
500g svinekød i tern
1pk bacon
1 pk cocktailpølser
1 stort løg
400 g champignon
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpure
2 dl. fløde
ærter
salt, peber, paprika, cayennepeber, 2 spsk mel
1 kg kartofler
25 g smør
1-2 dl. mælk
salt, peber, muskatnød
Ingredienser:
til 4
500 g. hakket oksekød.
2 løg.
1 grøn, 1 gul og 1 rød peberfrugt.
1 ds. bønner i chilisauce.
1 ds. tomatpure.
2 dåser flåede hakkede tomater.
2 fed hvidløg.
2 tsk. oregano.
2 tsk. basilikum.
1 tsk. stærk chili.
1 dl. HP Sauce.
Salt og friskkværnet peber.
Pynt:
Cherry tomater, friske basilikum og friskrevet ost.
Ingredienser:
1 stk. løg
100g grisse småkød
1-2 tsk. paprika
½-1 tsk. karry
20g margarine
1 ds. flåede tomater
1 ds vand. (fra de flåede tomater)
1 ds. koktailpølser
ærter
salt peber
meljævner
Ingredienser:
2 porrer.
400 g. skinkestrimler.
Olie.
1½ dl hvidvin eller æblejuice eller bouillon.
2 dl creme fraiche.
2 tsk lys fransk sennep.
Kogte pastasløjfer til 4 personer.
Klippet purløg.
100 gram revet mozarellaost.
Salt og peber.
Eventuelt brød.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Pris: billig
til 4/6 portioner
500 g hakket oksekød
50 g margarine
2 dl vand
250 g spaghetti
1 kg grøntsager ( fryseblanding)
1 tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500-600 g Kalkun i tern . 1 bk Champingoner. 1 Løg. 2 Æbler. 1 Rød peber.2 tsk Karry. Salt & peber. Olie til stegning. Mel Jævning. Madlavningsfløde.Ris.
Ingredienser:
1/2 kg. hakket okse
smør og olie
1/2 spsk. karry
1 stort grofthakket løg
3 gulerødder i skiver
3 dl. bouillon
Evt lidt madfløde
grønne ærter
salt - peber
1 bdt hakket persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.billig
til 6 pers.
Koteletter (helst nakkekoteletter)
3 stk. peberfrugter fx. rød/grøn/gul
1 stort løg
250 g. champignon
2 ds. flåede tomater
salt/peber
paprika/karry efter hvor stærk det skal værre
ca. 4 dl. vand
1/4 l. fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 1
75 g hakket oksekød 6%
1 fed hvidløg
1/4 porre fintsnittet
½ rød peber i små tern
1/4 squash i små tern
1 dl hakkede tomater
1/4 bouillonterning
½ tsk chillipulver
salt
peber
50 f ris
1 knsp safran
Ingredienser:
til 5-6 pers
Ca 1 kg kyllingelår
2 finthakket løg
1-2 ds flåede hakkede tomater
2-4 tsk karry (alt efter temperament)
laurbærblade
hele nelliker
friskhakket koriander
2 1/2 - 3 dl kyllinge/hønsebouillon
2 1/2 dl madfløde
grovsalt - kværnet peber
olie tilsat en klat smør til bruning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebrystfilet
2 tomater
1 stort løg
2 stk rød peberfrugt
250 ml fløde
4-5 dl vand
1 spsk stødt paprika (edelsüss el. rosen)
1 spsk tomatpure (evt.)
Salt, peber
Olivenolie
Tilbeghør:
Kartofler, Paprika, basilikum, salt, peber, olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 3 personer
300-400 g kyllingeinderfilet
½ squash
2 løg
2 fed hvidløg
En ½ dl fløde
Meljævner
50 g pinjekerner
Salt
Lidt vand
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 4 pers.
1 stegt kylling på ca. 800 g.
200 g. langkornede ris (2 1/2 dl.)
2 fed knust hvidløg
(ca. 1/2 g. safran) kan udelades
salt/peber
5 dl. bouillon
10-12 sorte oliven
1 bdt. hakket persille
Ingredienser:
til 4-6
800 gr kyllingefilet
2 rødløg i både
2 porrer i grove skiver
4-6 gulerødder i skrå skiver
1 ds. flåede hakkede tomater
1/2 l. madfløde
2 spsk. "touch and taste" kyllingefond
suppler med vand
salt - peber
1-2 tsk Blandingskrydderi til tacokød, se opskrift
En stor håndfuld friskhakket basilikum
cocktalpølser
Basmati- eller jasmin ris
Ingredienser:
300-400-500 gr. hakket okse
2 løg, hakkede eller i skiver
2 spsk. olie
2 tsk. karry
1 ds. fl. hakkede tomater
1 hakket frisk chili
1 ltr bouillon
salt - peber
400 - 500 gr. rå kartofler, skåret i store tern
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
til 4 personer
2 squash
1 aubergine
2 peberfrugter
2 løg
4 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 spk. tomat pasta (tomat pure)
1/2 tsk timian
1/2 tsk rosemarin
1 tsk basillikum
salt
peber
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
en god tsk. margerine
2 løg
ca. 2 dl ærter
3-4 dl vand
2½ spsk hvedemel
ca 2 dl mælk
Madkulør
salt og peber
Ingredienser:
margarine til stegning
1-2 løg
500 gr. okekød 3 dl. vand
1 okse bouillion terning
1 tsk karry
4 ss kethup
Jævning
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
ca. 500 g. oksefars
2 løg
1 grøn peber
1 rød peber
2 glas champignon
1 stort glas tomatpuré
2 ds. cocktailpølser
1/4 l. piskefløde
salt og peber efter behag.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca 90
til 3-4
500-600 g oksekød i tern (fx gullaschtern) eller 500-600 g svinekød i tern
1 stort løg
1 dåse koncentreret tomatpure
3-4 laurbærblade
2 gulerødder
250 g champignon
1 peberfrugt
½ dl vand
Kulør
Paprika
Salt og peber
Evt. ¼ l fløde
Olie
Mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
2 afpudsede svinemørbrad
Hvedemel
Fedtstof
1 lille bakke champignon
Salt
Peber
1-2 spsk. Karry
Ca. 4 dl. mælk
Rasp
2 Æggehvide
2 Løg
1 tsk. sukker
Ingredienser:
til 4 personer
600g strimler af kalveklump eller inderlår
200g østershatte
4 forårsløg
200g blå bruer
olie
1 L kalvebouillon
1 spsk marizene-mel
salt & peber
100g valnødder
friske krydderurter efter smag
1 kg kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2o
500g hakket svinekød
50g smør
2 reven gulerødder
1 groft hakkede løg
2 spsk tomatpure
1 ds hakkede tomater
2 dl fløde eller mælk
peberfrugter efter eget valg
1 ds majs
1 ds cocktailpølser
en anelse ingefær
salt, peber
krydderier efter eget valg
4 dl ris 2 boullionterninger
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 45 min
til 2 personer
400g oksekød, 1 løg , 1-2 stk gulerødder, 1okse -bouillionterning , smør til stegning, karry, salt og peber samt en meljævning og madkulør
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i gryderet opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 130
til 6 personer
800 G. Gullasch kød
4 store gulerødder
2 store løg
1 ds. hakket tomat
½ l. madlavningsfløde
salt, peber, paprika, groft chili
1 boulionterning
Meljævning
3 kg. kartofler (til mos)
mini mælk
1 tsk. smør (til mos)
Ingredienser:
til 4 prs.
Ca. 600 g mørbrad
250 g skalotteløg
250 g champignoner
ca. 50 g smør
1 ds. flået tomater
2 dl grønsagsbouillon
ca. 2 dl piskefløde
1/4 tsk esdragon
1 spsk dijon-sennep
250 gr. Cocktail pølser
Mel
Paprika
Salt
Peber
Ingredienser:
til 8-10 pers.
7-800 g. svine småkød
2 store løg
1 pk. bacon i tern
1 rød-1 grøn-1 gul peberfrugt
1 bakke champignon
1 pk.cocktailpølser
2 ds. hk. tomater
2 ds. tomatpasta á 140 g.
1/4 l. piskefløde
1/2 l. vand
1 spsk. paprika
salt-peber
olie til stegning
maizena til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebrystfilet
2 tomater
1 stort løg
2 stk rød peberfrugt
250 ml fløde
4-5 dl vand
1 spsk stødt paprika (edelsüss el. rosen)
1 spsk tomatpure (evt.)
Salt, peber
Olivenolie
Tilbeghør:
Kartofler, Paprika, basilikum, salt, peber, olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebryst skåret i strimler.
Olie til stegning.
1 stort løg i skiver.
1 aubergine, i grove tern.
2 tomater, i både.
2 store forårsløg, groft skåret.
1 ds. hakkede flåede tomater.
2 fed hvidløg, grofthakket.
1 stor frisk chili, i skiver.
2 cm ingefær, grofthakket.
Sort chilipasta.
Lidt citronsaft.
1 hønsebouillonterning.
1½ dl fløde.
½ tsk. allehånde, stødt.
½ tsk kanel, stødt.
1 tsk koriander, stødt.
½ tsk. muskat, stødt.
½ tsk kardemomme, stødt.
Salt.
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 6 pers.
1 kg. skært oksekød, klump, el. halestykke
40 g. smør el. margarine
2 spsk. olie
1/2 kg. ikke for store gule løg
2 spsk. mel
1 spsk. mild paprika
1 1/2-2 dl. bouillon
2 1/2 dl. fløde
salt/peber
1/2 kg. flåede tomater
1/2 kg. champignoner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-30 min.
til 2-3 prs.
ca. 300-400 g. kalkunbryst i tern eller strimler
2 porrer i tynde skiver
2-3 æbler i tynde både
2-3 tsk. karry
salt og peber
2 dl. mælk
lidt fedtstof
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 4o min.
til 4 pertioner
400 gram kyllingefilet i strimler
1 løg
1 bakke champignon
3 store gulerødder
1 squash
1 rød peberfrugt
2 spsk karry
salt
peber
1 dåse kokosmælk
1 spsk olie
½ liter vand
paprika
3 spsk brun farin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500-600 g Kalkun i tern . 1 bk Champingoner. 1 Løg. 2 Æbler. 1 Rød peber.2 tsk Karry. Salt & peber. Olie til stegning. Mel Jævning. Madlavningsfløde.Ris.
Alle gryderet opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med gryderet i kategorien gryderet opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.