Ingredienser:
1 kg sprængt kalvespidsbryst
2 L vand
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 gulerod i stykker
1 zittauerløg i både
4 kviste frisk timian
Peberrodscreme:
150 g peberrod
2 tsk. sennep
3 tsk. eddike
2 dl. cremefraiche 38%
1-2 tsk. sukker
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 pers.
4 wienerschnitzler eller skinkeschnitzler (ca. 500 g.)
Til panering:
rasp og lidt mel
salt
peber
1 sammenpisket æg
lidt fedtstof
Tilbehør:
1 citron
paprika
frosne ærter
kogte kartofler
evt. ansjosfileter.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 port.
4 winerschnitzler af kalve-inderlår
æg og rasp til panering
salt og peber
pynt--
4 citronskiver
4 ansjoser
høvlet peberrod
kapers...
provenceærter: 1
100-150 g. bacon i tern
et stort løg i tern
500 g. fine ærter
provencekrydderi efter behag.
Ingredienser:
til 4 personer
Ca. l kg dansk kalvespidsbryst
2 gulerødder
3 stængler blegselleri
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille bdt bredbladet persille
½ kg kartofler
6-8 porrer
2 soltørrede tomater
100 g grønne oliven uden sten
2 spsk capers
lidt bredbladet persille
(tages fra bundtet)
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
Kalvemørbrad eller filet. Oksekød kan også anvendes.
God parmesanost
Ekstra Jomfruolivenolie
Ruccola
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.170
til 8
oksekød,peberfrugter,løg,hvidløg,soltørret tomatter,dåse tomater,chilimix,bønner,gerne kidney i dåse, kogechocolade,kanelstang,gerne lidt creamfreace i chilien.
tilbehør:
creamfreace , og hvidløg med lidt salt,
Ingredienser:
til 4 personer
Ca. 700 g dansk kalveinderlår
2 skalotteløg
500 g svampe
(eller champignons)
6 dl kalvefond/bouillon
maizena
1 bdt estragon
2 spsk olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
1 bakke rucola-salat
2 spsk olivenolie
saften fra ½ cirton
frisk bagt brød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 1
250g kalveschnitzel, smoer til stegning, 50 g svampe, 1 dl floede, 2 dl demi glace, calvados, salt og peber.
Ingredienser:
1 langt og smalt kalvebryst (spidsbryst) uden ben
1 kg hakket kalve-/flæskekød
1 æg
mel
meget persille
lidt timian
en del basilikum
et par fed hvidløg
salt og peber
rodfrugter
løg
markchampignon
porre (evt.)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15 min
til 4 personer
Fars:
500 g hakket kalv og flæsk
2 finthakkede løg
1 æg
1 - 2 spsk havregryn
2 spsk hakkede solsikkekerner
2 - 3 spsk hakket persille
ca. 2 dl mælk
salt
hvidløgspeber
Fyld:
600-700 g blandede frosne grønsager (fx ærter og gulerødder)
Desuden :solsikkekerner efter smag
2 - 3 spsk smør eller olie
5 - 6 dl lys bouillon
Tilbehør:Kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4
hakket kalvekød(500 gram)
salt+peber+æg+mælk+mel
reven muskatnød(endelig ikke for meget)
rasp til panering.(4 tynde porre)
Ingredienser:
til 4 personer
800g kalvetykkam i tern
peberkorn
2 stk fennikel
2 rødløg
300g grønne bønner
1 bundt dild
2 dl piskefløde
marizena-mel
salt & peber
1 kg kartofler
nybagt brød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
750 g. skært kød (fx. lam, svin- eller kalvekød) evt. en blanding
2 løg
2 peberfrugter
8 cherrytomater
250 g. champignoner
Marinade:
5 spsk. olie
3 spsk. citronsaft
1-2 fed hvidløg
friske mynteblade
friske timianblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2½ time
til 6 - 8 personer
1 hvidkål (ca. 3 1/2 kg)
2 skiver lyst brød uden skorpe
2 guldøl
1 spsk fennikelfrø
1 spsk korianderfrø
1/2 kg hakket kalvekød
1 æg
3 fed hakket hvidløg
1 gul peberfrugt i små tern
12 soltørrede tomater i små tern
Blade af 4 kviste timian
2 spsk olivenolie
Krafturter fx 1 løg, 1/2 selleri og 1 gulerod, 4 kviste timian, 1 laurbærblad
3 dl vand eller bouillon
Saft af 1 citron
1 spsk majsstivelse
Gremolata:
2 dl fintsnittet persille
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk fintrevet skal af usprøjtet citron
Tilbehør:
Brød
Ingredienser:
Ingredienser:
· ca. 3/4 kg kalveklump
· 200 g skinke
· 200 g kalvesmåkød
· 1 æg
· 2 spsk. rasp
· salt og peber
· 1/2 tsk. timian
· ca. 2 spsk. vand
· 8-10 små skalotteløg
· 4 tomater
· 1 1/2 dl. bouillon
· 2 1/2 dl. fløde
· mel
Ingredienser:
til 4 Pers.
4 Kalvesnizler
4 spsk Syltede rødpeber
2 spsk Kapers
3 dl Boullion
smør
Sauce
1 spsk Citronsaft
1 tsk Revet citronskal
100 g Philidelphia ost
Maizena
Vand
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4 pers.
4 tynde kalveschnitzler
4 skiver parmaskinke
8 basilikumblade
2 hakkede skalotteløg
370 g hakkede tomater (fra dåse)
2 spsk. olivenolie
3/4 sherry
Salt-peber-sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 6 pers.
1 kg kalvetykkam, yderlår eller inderlår.
salt og peber
50 g smør
½ kg små skalotteløg
½ kg champignoner
2½ dl bouillon
2 dl piskefløde
jævning
Ingredienser:
til 4 personer
ca 1 kg kalveklump eller bov
( få slagteren til at skære det ud så den kan rulles & bindes til en " roulade"
1 bundt salvie
1 bundt rosmarin
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
2 dl tør hvidvin
1 L kalvebouillon
10g kogt skinke
100g mild ost skåret i skiver
Bechamelsauce:
40g smør
20-25g mel
ca. ½ L mælk
½ tsk revet muskatnød
75g parmesanost
salt & Peber
Ingredienser:
til 4 personer
Til krebinetter:
700g hakket kalvekød
Smøret:
200g grønne ærter
80g blødt smør
½ citron, kun saften
salt & peber
Mormorsalat:
½ citron, kun saften ( eller eddike )
2 spsk sukker
1 dl fløde 13%
1 salathovede
ærter fra 20 hele ærtebølge ( eller 100g grønne ærter )
Agurkesalat:
1 agurk
1 dl lagereddike
1 dl vand
4 spsk sukker
1 løg
1 laurbærblad
1 spsk salt
groftkværnet peber
1 kg nye kartofler
Ingredienser:
til 4 personer
Grillspyd:
3/4 kg kalveinderlår
8 spyd
salt og peber
2 courgetter
4 små, nye rødløg
1 bdt salvie
1 spsk olivenolie
Kartoffelsalat Med Pesto:
1 kg nye kartofler
1 bdt basilikum
2 spsk olivenolie
100 g pinjekerner ell. hasselnødder
1 fed hvidløg
25 g parmesanost
peber
Ingredienser:
til 4 personer
600-800g kalvelever i skiver á 2½ cm tykkelse
2 spsk olivenolie
Gremolata-smør:
50g smør
1 stk citron ( reven skal )
2 dl hakket bredbladet persille
2 fed hakket hvidløg
salt Og peber
1 kg kartofler
Ingredienser:
til 4 personer
3/4 kg dansk kalveklump
2 spsk karry
1 dl yoghurt naturel
1/2 spsk salt
Tomat-salsa:
4 tomater
1 salatløg
1 agurk
1 grøn peberfrugt
1 spsk olivenolie
½ limefrugt
1 spsk tabascosauce eller
anden chilisauce
salt
4-8 kuvertbrød
Ingredienser:
4 kalveschnitzler.
1 Spsk Olie
Peber (friskkværnet).
1 Limefrugt.
2 dl bouillon.
1 tsk Majsstivelse.
1 dl Piskefløde.
50 g. smør.
Salt,
Evt. soya.
Ingredienser:
til 2 personer
250 g hakket dansk kalvekød
1 skalotteløg
1 æg
1 spsk timianblade
200 g feta-ost i tern
11/2 håndfuld frisk spinat
4 plader butterdej
1 æg til pensling
Krydderurte-olie
1 lille bdt basilikum
1 lille bdt purløg
1 lille bdt bredbladet persille
1 fed hvidløg
2 dl jomfru-olivenolie
5 madagaskar-peber
1 salathovede
Ingredienser:
til 4 personer
300- 400g kalvemørbrad
1 spsk reven frisk ingefær
1 tsk salt
½ tsl peber
1 tsk sukker
saft og skal af 1 appelsin
salat:
2 stk gulerødder
2 stk persillerødder
2 spsk sød chilisauce
2 spsk soya
1 spsk ristede sesamolie
2 spsk ristede kokosflager
1 frisk bagt drød
Ingredienser:
til 4 portioner
300-400g kalvemørdbrad
1 spsk reven frisk ingefær
1 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk sukker
skal og saft af 1 appelsin
Salat:
1 stk gulerødder
1 stk persillerødder
2 spsk sød chilisauce
2 spsk soya
1 spsk ristet sesamolie
2 spsk ristet kokosflager
1 godt brød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til 4 personer
Fars:
500 g hakket kalvekød
1 stort revet løg
2 - 3 pressede fed hvidløg
2 - 3 spsk rasp
100 g hakkede mandler
1 æg
1 - 2 spsk hakket basilikum
ca. 2 dl kold grønsagsbouillon
salt
peber
Fyld:
1 broccoli i små buketter
8 - 10 grofthakkede bløde soltørrede tomater
Tilbehør:
Pasta eller brød samt blandet salat
Ingredienser:
til 4 portioner
ca 800g kalvecoulotte
2 løg
2 spsk olivolie
500g risottoris
1 L bouillon
salt & peber
400g svampe fx. portobello
400g porre
120g parmesanost, helt stykke
Ingredienser:
til 4
4-5 stk kalveskank i skiver
peber
salt
1/2 løg
1/4 l vand
1/8 selleri
1-2 spsk.tomatpuré
1-2 gulerødder
1-2 laurbærblade
50g magarine
revet skal af 1/2 citron
1spsk. mel
persille
Ingredienser:
til 2 voksne 2 børn
1200g kalvespidsbryst
kalvebouillon
suppevisk / suppeurter
Peberrodssauce:
50g smør
2 spsk mel
6 dl bouillon fra kødet
1 dl piskefløde
25g friskrevet peberrod
1 tsk citronsaft
1 tsk sukker
salt og friskkværnet peber
Salat:
1 spidskål
400g gulerødder i skrå skiver
Nye kartofler.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 timer
Pris: kr.ca 100
til 4
ca 1 1/2kg kalvebov,
4 ps ris. karry salt peber
mel til jævning af sovs
margarine ca 20 g
Ingredienser:
til 4 personer
ca 800g kalveculotte
2 stk løg
500g risottoris
1 L bouillon
salt & peber
400g svampe
400g porre
120g parmesanost, helt stykke
Ingredienser:
til 4 personer
Kalvefars-spyd:
500 g hakket kalvekød
salt
1 frisk chili
1/2 - 1 bdt koriander
1 æg
1 1/2 spsk mel
8 grill-spyd
Grillet Brød:
25 g gær
1/2 spsk salt
3 dl lunkent vand
ca. 1/2 kg hvedemel
Grillede Grøntsager:
2 fennikel
250 g mark champignon
500 g grønne asparges
1-2 spsk olivenolie
salt og peber
Mynte-Sauce:
1 spsk hakket mynte
1 tsk stødt spidskommen
1 knivspids cayenne-peber
salt og peber
1 spsk olivenolie
3 dl yoghurt
1/2 limefrugt eller citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Dyr
ca. 1kg Kalvefilet med fedtkant.Salt & peber.Lidt olie og smør.
Sauce : 2 dl Piskefløde. 1 spsk Majsstivelse. 150 g Gorgonzola. Peber.
Ingredienser:
til 2
1500g kalvebryst
1 suppevisk
2 gulerødder
2 kartofler
250g ærter
2 spsk. mel
2spsk. smør
persille
Ingredienser:
ca. 3/4 kg kalvekød
· 2 spsk. smør
· 2 løg
· mel
· 1 tsk. mild paprika
· salt
· 2 1/2 dl. bouillon
· 2 1/2 dl. fløde
· kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 5 timer
1 hel oksehøjreb, ca. 4 kg. med knogler
Frisk timian
Friske rosmarin kviste
salt / peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 125
Pris: kr. 150
til 6 prs.
1 stykke kalveinderlår, ca. 2 kg
salt og peber
100 g smør til bruning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 4 personer
1 pk. Champignon (250g)
Smør ell. Margarine
1 spsk. hvedemel
1 dl. svampelage
1 dl. piskefløde
½ - 1 tsk. salt
peber
500 g. hakket kalvekød
1 spsk. hvedemel
2 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. rosmarin
2 dl. fløde ell. mælk
2 tomater
hakket persille
Ingredienser:
til 4 personer
4 stk. kalvekoteletter á 150g skåret af kalvekam
olie
200g gorgonzola
4-8 skiver parmaskinke
500g grønne bønner
4 forårsløg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie til stegning
2 spsk hakket frisk oregano
salt & peber
Pasta
4 spsk tomatpesto ( kan købes færdig)
Ingredienser:
til 4 personer
4 kalvekoteletter
2 æg
1 spsk olivenolie
1 tallerken rasp
80g smør
200g grønne bønner
1 citron
salviesmør:
3 grene frisk salvie
40g smør
salt & friskkværnet peer
Grillede peberfrugter:
2 peberfrugter ( 1 rød + 1 gul )
2 spsk kapers
8 anjoser
1 spsk frisk basilikum eller oregano
tørret kan også bruges
1 spsk olivenolie
Ingredienser:
Ingredienser:
· 4 kalvekoteletter
· 3-4 løg
· 3-4 gulerødder
· 500 g kartofler
· 2 1/2 dl. hvidvin
· salt og peber
· 3 spsk. smør
Ingredienser:
til 4 personer
4 danske kalvekoteletter uden ben ( ca. 200 g pr. stk.)
2 skalotteløg
2 røde peberfrugter
5 dl kalvefond (ell. bouillon)
25 g koldt smør
2 kviste frisk timian
(eller 1 tsk tørret)
ca. 100 g rucola-salat
2 spsk olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
4 bagekartofler
Ingredienser:
til 4 personer
450 g. tørret fettuccine
7 spsk. olivenolie
1 tsk. hakket, frisk oregano
1 tsk. hakket, frisk merian
175 g. smør
450 g. kalvefilet, i tynde skiver
1 1/2 dl. roseneddike (tilbered roseneddike ved at lægge kronbladene fra 8 usprøjtede roser i 1 1/2 dl. hvidvinseddike i 48 timer)
1 1/2 dl. fiskefond
4 spsk grapefrugtsaft
4 spsk piskefløde
salt
GARNITURE
12 lyserøde grapefrugtfileter
12 rosa peberkorn
rosenkronblade, skyllede
friske krydderurter
Ingredienser:
til 4 personer
4 skiver dansk kalvelever,
i alt ca. 700 g
3 skalotteløg
1aubergine
1courgette
200 g blandede marksvampe (eller mpignons)
2 fed hvidløg
4 modne, store tomater
1bdt frisk basilikum
(eller 2 tsk tørret)
1 spsk smør (til stegning)
3 spsk olivenolie (til stegning)
salt og friskkværnet peber
Flutes
Ingredienser:
til 4 personer
Til kalveårtunge:
750g kalvelårtunge
3 kviste rosmarin
1 citron
salt & Peber
stanniol
Til pinjekernepesto:
100g ristede pinjekerner
2 spsk olivenolie
1 citron, saft & skal
1 spsk akaciehonning
1 kg nye kartofler
Til rucolasalat:
4 bundter rucolasalat
100g tørrede tranebær
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico-eddike
1 tsk akaciehonning
1 tsk dijonsennep
salt & peber
Ingredienser:
til 4 personer
4 stk kalvemedailloner à 150g
8 tynde skiver kalve bacon
salt & peber
Bechamelsauce:
2 spsk smør
2 spsk mel
2 dl mælk
3 dl fromage frais
revet muskatnød
salt & peber
Lasange:
4 bage kartofler
1 knoldselleri
Spinat:
2002 frisk spinat
8 forårsløg
1 spsk olie
evt hvidløg
2 spsk rosiner udblødet i vand
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til ?
500 g. kalvenyre
Smør
250 g. champignon
2 spsk estragon
1 dl fløde
salt
citronsaft
300-400 g. pasta.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 10 - 12 stykker
Fars:
300 - 400 g små champignoner i kvarter
smør til stegning
3 - 4 grofthakkede skalotteløg
1 snittet porre
600 g hakket kalvekød
1 spsk mel
1 spsk havregryn
2 æg
1½ dl fløde
100 g grofthakkede hasselnødder
evt. en lille kop skivede sorte oliven
2 tsk tørret timian
2 - 3 tsk mild paprika
salt
peber
smør og rasp til formen.
tilbehør:
Brød samt blandet salat eller dampede grønsager.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers.
125 g fars fra medisterpølse
30 g hakkede kantareller
1 dl oksebouillon
8 små kalvescnitzler
3 spsk. smør
1 løg i tern
1 spsk. mel
1,5 dl kalvefond
1 bundt krydderurter (f.eks. persille, timian dild osv)
Salt-peber
Ingredienser:
til 4 personer
4 stk kalveschnizler á 180g
4 skiver parmaskinke
1 spsk olivenolie
3 spsk karry
4 dl kalvebouillon
1 dl piskefløde
1 stk kinakål
salt & peber
Æblesalat:
saften fra 1 citron
2 spsk sukker
4 stk røde æbler
4 spsk rosiner
1 kg kartofler
Ingredienser:
til 4 pers.
4 tynde kalvesnitzler a ca. 100 g
100 g gorgonzola
1 lille bdt. basilikumblade
1-2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Arbejdstid: ca. 30 minutter Tilberedningstid: ca. 1½ time
til 4 personer
ca 1,5 kg udbenet oksebryst (Spidsbryst)
Til kogning:
1 kg kartofler
2 gulerødder
1 løg
4 fed kvidløq
stilke fra, 1 bdt persille
toppene fra, forårsløgene
1 persillerod
1 stor kvist timian
salt og peber
samt CA. 5 L vand
graniture til retten,:
12 forårsløg
12 små, nye gulerødder
12 Små, Majroer
1 bdt persille
1 kg kartofler
brød
Ingredienser:
til 10 personer
1 kg sprængt kalvespidsbryst ( bestil det evt. hos slagteren )
ca 2 L vand
5 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 gulerod i stykker
1 zittauerløg i både
5 kviste frisk timian
Marinerede rødbeder:
1 kg små rødbeder
50g smør
2 dl balsamicoeddike
1 dl vand
1½ spsk sukker
2 tsk groft salt
2 spsk frisk timianblade
Æblemos:
4 æbler fx. ingridmarie ( ca. 600g )
1 spsk vand
Peberrodscreme:
½ L creme fraiche 38%
4 spsk frisk, fintrevet peberrod
2 tsk sukker
2 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: brøndkarse
Tilbehør: 1½ kg små pillede kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til ?
500-600 g. kalvelever
Smør
olie
1-2 løg
250 champignoner
1 dåse hakket tomater
1-2 dl. fløde
1 dl. bouillon
salt
peber
Ingredienser:
til 4 personer
ca. 700 g dansk kalvebov
4 gulerødder
ca. 150 g friske, bælgede
ærter (ell. dybfrosne)
4 dl piskefløde
2 store æggeblommer
saften fra 1/2 citron
1 bdt dild
salt og friskkværnet peber
1 kg små kartofler
eller et godt brød
Ingredienser:
til 4 portioner
8 stk kalvemedalijoner à af ca 75g
500g gulerødder
500g nye løg ( i bundter)
2 stk gul peber
2 fed hvidløg
2 spsk madagaskapeberkorn
1 spsk olivenolie
½ L bouillon
2 spsk gurkemeje
salt & peber
Frisk bagt flutes
Ingredienser:
til 4 personer
600g strimler af kalveklump eller inderlår
200g østershatte
4 forårsløg
200g blå bruer
olie
1 L kalvebouillon
1 spsk marizene-mel
salt & peber
100g valnødder
friske krydderurter efter smag
1 kg kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 4
500 g. kalvefilet
savoykål
150 g. kalkunbryst
1 æggehvide
1/2 - 1kaffefløde
lidt persille og fedtnet/slør
500 g. kartoffler
Blandet rodfrugter ( gulerødder, selleri, persillerod og lidt porre )
3 dl. brunsauce/sky
1 dl. rødvin
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Kalvekød opskrifter
Ingredienser:
til 4 personer
1 dansk kalvemørbrad, ca. 800 g
4 dl kalvefond (bouillon)
4 dl piskefløde
1 bdt bredbladet persille
200 g frisk spinat
(ell. dybfrost)
1/2 kg grønne bønner
(eller snitbønner)
saften fra 1/2 citron
evt. lidt frisk merian
2 spsk olivenolie til stegning
2 spsk smør til stegning
salt og friskkværnet peber
1 kg aspargeskartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 6 pers.
1 kg kalvetykkam, yderlår eller inderlår.
salt og peber
50 g smør
½ kg små skalotteløg
½ kg champignoner
2½ dl bouillon
2 dl piskefløde
jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 pers.
til 4 pers.
Kalvekød
4 wienerschnitzler eller skinkeschnitzler (ca. 500 g.)
Til panering:
rasp og lidt mel
salt
peber
1 sammenpisket æg
lidt fedtstof
Tilbehør:
1 citron
paprika
frosne ærter
kogte kartofler
evt. ansjosfileter.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Dyr
ca. 1kg Kalvefilet med fedtkant.Salt & peber.Lidt olie og smør.
Sauce : 2 dl Piskefløde. 1 spsk Majsstivelse. 150 g Gorgonzola. Peber.
Ingredienser:
8 meget tynde skiver kalveinderlår
4 skiver parmaskinke
frisk salvie
frisk eller tørret basilikum
1 bk cherrytomater
3 dl rødvin
evt. 1/2 tsk sukker
1 spsk maizena, koldt vand
2 pk frisk pasta
Ingredienser:
til 2 voksne 2 børn
1200g kalvespidsbryst
kalvebouillon
suppevisk / suppeurter
Peberrodssauce:
50g smør
2 spsk mel
6 dl bouillon fra kødet
1 dl piskefløde
25g friskrevet peberrod
1 tsk citronsaft
1 tsk sukker
salt og friskkværnet peber
Salat:
1 spidskål
400g gulerødder i skrå skiver
Nye kartofler.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 port.
4 winerschnitzler af kalve-inderlår
æg og rasp til panering
salt og peber
pynt--
4 citronskiver
4 ansjoser
høvlet peberrod
kapers...
provenceærter: 1
100-150 g. bacon i tern
et stort løg i tern
500 g. fine ærter
provencekrydderi efter behag.
Ingredienser:
til 4 personer
Ca. l kg dansk kalvespidsbryst
2 gulerødder
3 stængler blegselleri
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille bdt bredbladet persille
½ kg kartofler
6-8 porrer
2 soltørrede tomater
100 g grønne oliven uden sten
2 spsk capers
lidt bredbladet persille
(tages fra bundtet)
salt og peber
Ingredienser:
til 4 personer
4 stk. kalvekoteletter á 150g skåret af kalvekam
olie
200g gorgonzola
4-8 skiver parmaskinke
500g grønne bønner
4 forårsløg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie til stegning
2 spsk hakket frisk oregano
salt & peber
Pasta
4 spsk tomatpesto ( kan købes færdig)
Ingredienser:
til 4 personer
ca 800g kalveculotte
2 stk løg
500g risottoris
1 L bouillon
salt & peber
400g svampe
400g porre
120g parmesanost, helt stykke
10 nyeste opskrifter i kategorien: Kalvekød opskrifter
Ingredienser:
Kalvekød
1 kg sprængt kalvespidsbryst
2 L vand
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 gulerod i stykker
1 zittauerløg i både
4 kviste frisk timian
Peberrodscreme:
150 g peberrod
2 tsk. sennep
3 tsk. eddike
2 dl. cremefraiche 38%
1-2 tsk. sukker
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 5 timer
1 hel oksehøjreb, ca. 4 kg. med knogler
Frisk timian
Friske rosmarin kviste
salt / peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 4
500 g. kalvefilet
savoykål
150 g. kalkunbryst
1 æggehvide
1/2 - 1kaffefløde
lidt persille og fedtnet/slør
500 g. kartoffler
Blandet rodfrugter ( gulerødder, selleri, persillerod og lidt porre )
3 dl. brunsauce/sky
1 dl. rødvin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4103
Pris: kr.150
til HweiWgwAarqndZRiNSL
3XZstu msgihuqzebmy, [url=http://qcxxwrbqikpf.com/]qcxxwrbqikpf[/url], [link=http://gblvrmwafusm.com/]gblvrmwafusm[/link], http://wcfzwhzraerw.com/
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers.
125 g fars fra medisterpølse
30 g hakkede kantareller
1 dl oksebouillon
8 små kalvescnitzler
3 spsk. smør
1 løg i tern
1 spsk. mel
1,5 dl kalvefond
1 bundt krydderurter (f.eks. persille, timian dild osv)
Salt-peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4 pers.
4 tynde kalveschnitzler
4 skiver parmaskinke
8 basilikumblade
2 hakkede skalotteløg
370 g hakkede tomater (fra dåse)
2 spsk. olivenolie
3/4 sherry
Salt-peber-sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers.
8 små kalveschnitzler
8 skiver rå skinke
8 salvieblade
2 spsk. olivenolie
2 dl oksebouillon
1 spsk. citronsaft
2 spsk. fløde
Salt-peber
Ingredienser:
4 kalveschnitzler.
1 Spsk Olie
Peber (friskkværnet).
1 Limefrugt.
2 dl bouillon.
1 tsk Majsstivelse.
1 dl Piskefløde.
50 g. smør.
Salt,
Evt. soya.
Ingredienser:
til 4 personer
450 g. tørret fettuccine
7 spsk. olivenolie
1 tsk. hakket, frisk oregano
1 tsk. hakket, frisk merian
175 g. smør
450 g. kalvefilet, i tynde skiver
1 1/2 dl. roseneddike (tilbered roseneddike ved at lægge kronbladene fra 8 usprøjtede roser i 1 1/2 dl. hvidvinseddike i 48 timer)
1 1/2 dl. fiskefond
4 spsk grapefrugtsaft
4 spsk piskefløde
salt
GARNITURE
12 lyserøde grapefrugtfileter
12 rosa peberkorn
rosenkronblade, skyllede
friske krydderurter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 timer
Pris: kr.ca 100
til 4
ca 1 1/2kg kalvebov,
4 ps ris. karry salt peber
mel til jævning af sovs
margarine ca 20 g
Alle madopskrifter i kategorien Kalvekød opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Kalvekød opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.