Ingredienser:
til 5-6 port.
500 gr. hakket skinkekød eller kalv og flæsk, max. 6-10%
ca. 200 gr. broccoli
2 æg
75 gr. mel
1-2 løg
1 dl. minimælk
1 1/2 tsk salt
friskkværnet peber
Ingredienser:
500 gr hakket Oksekød "eller 250g oksekød, og 250g svinekød"
1 løg
2-3 æg str M-L
salt/Peber efter egen smag
ca 500 gr dag gammelt franskbrød "UDEN BIRKES"
1 spsk olie
smør til stegning (kan også steges uden fedtstof, anbefales)
der kan bruges feta i frikadellerne hvis man ønsker dette (skal smuldres så det er små stykker i farsen
i bulgarien bruger man et specielt kryderri som kommer fra nogle specielle træer i balkan bjergene i frikadellerne. men det fås ikke i danmark men det behøves ikke at komme i da det ikke er alle steder i bulgarien det bruges.
Ingredienser:
til 3 X 4 pers.
farsen:
1500 g hakket kalv og flæsk --eller blandet okse-og flæskekød
4 æg
3-4 dl mel
5-6 dl bouillon (kold) eller vand
3 tsk. salt
1 tsk peber
2 store hakkede løg
et stort hvidkålshoved
marg. til stegning.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
500 g hakket svinekød 15-20%
1 æg
50 g mel
50 g rasp
3 dl mælk
1 løg
2 fed hvidløg
salt, peber, paprika, oregano, karry
Ingredienser:
til 6-8 pers.
Til 6-8 pers.
1 kg flæskefars (gerne lav fedtprocent)
2 løg
1 1/2 dl. minimælk
2 æg
ca. 4 spsk. hvedemel
salt & peber ( jeg bruger ca. 4 tsk. m top salt :/ og et pænt drys peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
Pris: middel
til 3-4 pers.
Farsen:
500 gr. Hakket fisk (feks. torsk og kuller)
1 stort løg
Frisk chili efter smag
salt/pepper
en skvæt danskvand
ca. 5 spise ske fulde mel, rasp eller havregryn
Persille Sovs:
en halv Liter skummetmælk
almindelig mel eller maizena
en stor håndfuld frisk persille
Salt/pepper
Andet:
100 gr. kartoffel pr. person
200 gr. gulerod pr. person
1 - 2 grønne pepperfrugter
et bundt forårsløg
2 citroner
Ingredienser:
til 4
1 pk. færdig fiskefars a' 500 gr.
200 gr. krebsehaler
citronsaft
bagepulver
Evt. frysetørret dild
Ingredienser:
200 g torskekød
salt
hvid peber
50 g fersk spæk hakket 2 gange
50 g hakket løg
magarine til stegning
2½ dl mælk
evt. 1-2 spsk. hvedemel.
Ingredienser:
500 g. svinekød
500 g. kalvekød
125 g. mel
4 æg
¾ l. mælk
salt
peber
hakket løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til ca. 30 stk.
500 g. flæskefars
2 æg
1½ dl. mælk eller vand
1 spsk grøn pesto
1 finthakket løg
1 hakket rød peber
3 spsk Naturlic fiber Neutral
1 tsk. kartoffelmel
salt, pebber
evt.kokos olie til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: 150kr.
til 25
2 store rødløg
650 gram magert hak. kalv - og svinekød (2-7% fedt)
Én lille bøtte cheasy hytteost 1,5% fedt
80 gram økologisk gravvalsede havregryn
10 gram ingefærpaste
1 tsk. sort stødt peber
2-3 tsk groft salt
1 æg M/L
Ca. 20g flydende becel til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
500 g Hakket svinekød. 1 Æg. 1 Løg. Lidt mel. og lidt mælk. Salt & peber.Træspyd. Cherrytomater. Gul peberfrugt. Man kan tilsætte revet grøntsager i farsen eks. gulerødder,persillerod,pastinak.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: kr.Billig
Brug en grovbolle . Frikadeller fra aftenmaden .Salat. Rødkål.Smør. Agurksalat.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
Pris: Ca. 50 kr.
til Ca. 20 stk.
500 g hakket kalve- og svinekød
2 æg
Ca. 1 dl rasp (eller mel)
1 revet løg
1 dl mælk
2 fed hakket hvidløg
Frisk oregano
1 dl feta i tern, hakket groft
10 Kalamata oliven, hakket fint
8 soltørrede tomater, hakket fint
Salt og peber
Fedtstof til stegningen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: 15-20 kr.
til 2 pers.
Grøntsagsbomber:
• 700 g kogte kartofler
• 1 kop frosne ærter+gulerødder
• ½ kop hakket broccoli
• ½ kop hakket blomkål
• 1 kop mel
• 1 æg
• 1 kop rasp
• Olie til stegning
Pebersovs:
• 2 dL vand
• Ca. 100 g selleri
• 1 kartoffel
• 1 løg
• 1 peberfrugt
• 1 spsk. Dijon sennep
• 2 fed hvidløg
• ½ tsk. cayennepeber
• ½ tsk. revet muskatnød
• ½ tsk. friskkværnet peber
• 1 tsk. salt
• Ca. ½ kop revet ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45
Pris: kr.billig
hakket svinekød max.10-12%fedt.500g..
3-4 revet gulerødder.1løg.4spsk.mel.1æg.salt&pebber.lidt mælk..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: 100kr.
til 40 stk
1000 g hakket svine- og kalvekød
2-3 lille løg, finthakket
2-4 spsk mel
2-4 spsk havregryn
2 spsk rasp
3-4 æg
ca. 1 dl mælk
salt og peber
1½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 tsk nellike
1-2 tsk reven muskat
Smør til stegning
Ingredienser:
til 4
500 g. hakket kylling el. kalkun fars
½ finhakket løg
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
2 tsk. dijonsennep
3 tsk. mel (ekstra hvis behov)
100 g. squash (reven)
100 g. gulerødder (reven)
½ rød peberfrugt i meget fine tern
1 æg el. lidt vand (hvis behov)
Olie til stegning
Ingredienser:
til 4 pers.
500 g hakket kyllingekød
2 friske røde chilier
frisk oregano (ca. 1 dl hakket)
1½ tsk groft salt
peber
½ dl youghurt naturel
Ingredienser:
til 4 personer
500 g hakket lammekød evt. blandet med hakket okse.
1 æg
1 fed hvidløg
1 lille revet løg
2 skiver tørt hvidt brød uden skorpe
1 tsk salt
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
peber
lidt hakket persille
1 kg kartofler
evt. rød peber
timian
havsalt
olie eller smeltet smør
evt. sesamfrø
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60-180
til 18-24
500 g. hakket svinekød
2 stk. æg
3 spsk. hvedemel
2 spsk. havregryn
2 tsk. groft salt
2 tsk. stødt peber
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt chili eller karry
150 ml. mælk
1 stk. løg
Ingredienser:
500 g. flæskefars
1 æg
1 stort løg
1 dl. mælk
1 1/2 dl. mel
peber
3 tsk. salt
Ingredienser:
til 2 personer
500 Gram hakket kalv og flæsk
4-5 forårsløg
½ squash
1 æg
1 spsk mel
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
til 4 personer
500 g hakket kyllingekød
2-3 spsk. hvedemel
1 æg
Salt og peber (sådan på gefüle)
1/2 dl. mælk
1 stk. finthakket løg (gerne rødløg)
3 fed presset hvidløg
50 g. hakket soltørrede tomater
Fedt til stegnnig - personligt foretrækker jeg margarine.
Ingredienser:
3-4 rødbeder
2 store kartofler
2 løg
2 æg
ca. 1 dl. hvedemel
ca. 2 dl. havregryn
salt - peber
paprika
Gummihandsker
Ingredienser:
til 6 pers.
Pastasalat
1 pose skruer
4-6 gulerødder
1 rød peber
1 grøn peber
1 lille håndfuld semidried tomater
ca. 3-4 spsk. marinerede hvidløg
1/2 dl. olivenolie
2 tsk timian
1 tsk. stærk paprika
1 tsk. oregano
salt og peber
Tzatsiki
1 agurk
salt
ca. 3 dl. græsk yoghurt
2 fed hvidløg
Squash frikadeller
6oo g. flæskefars
2 æg
salt - peber
1 ml. str. squash ca. 2-300 g.
1 løg
ca. 1 1/2 dl. hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
500 g hakket kylling
1 dl havregryn
2 groft revede gulerødder
Salt og peber
Lidt tørret timian
Lidt spidskommen
Lidt chili - alt efter hvor kraftigt det skal smage (enten pulver eller sauce)
1 æg
2-3 fed hvidløg
1 løg
evt. et par dl. mælk
Ingredienser:
(4 pers.)
"Coleslaw"
3 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
250 g fintsnittet hvidkål
4 dl YOGGI yoghurt med appelsin
½ tsk groft salt
Friskkværnet peber
Fiskefrikadeller
½ kg torskefileter
½ tsk groft salt
2 spsk fintrevet zittauerløg
1¼ dl kartoffelmel (ca. 85 g)
2 æg str. mellem
½-1 dl minimælk
Friskkværnet peber
10 g smør
2 spsk vindruekerneolie
Tilbehør: Kog 1 kg kartofler - vendt i grofthakket bredbladet persille
Ingredienser:
til 4 pers.
1dl Kogte og knuste agern
4 Æg
1tsk Merian
1 tsk Salt
2 spsk Mel
2 Moste kartofler
1 spsk fløde
Agern vand (Suplere)
1Løg eller Hvidløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 60 kroner
til 4
400 gram hakket kalv og flæsk
2 spsk rasp
1 løg
1 rød peber
lidt chilli pulver
salt
peber
1 dl kokosmel
3 spsk finthakket persille
2 spsk tomatpure
olie til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: kr. 40
til 4
500 g. mager hakket slagter-skinkekød, et æg, 1 dl mel, 1 dl. rasp, 1 finrevet løg, 1-2 dl. skummet mælk, 2 tsk. salt, anelse peber
Ingredienser:
til 14-16 stk
500 g rå blomkål
200 g rasp
4 æg
2 dl mælk
salt og peber
Ingredienser:
1 blomkålshoved
2 æg
2 spsk hvedemel
1-2 spsk rasp
4-5 spsk. mælk
muskatnød, salt, peber
Ingredienser:
til 12 stk
1 blomkålshoved
2 store løg
2-3 æg
rasp
½ dl hasselnøddeflager
1 tsk. Sød chili sauce
½ tsk. Garam masala
¼ tsk spidskommen
salt og peber
Ingredienser:
til 4 personer
1 stort blomkålshoveder
2 spsk. rasp
2 spsk. mel
2 æg
Salt og friskkværnet peber
Evt. 1/2 tsk. basilikum
Evt. lidt mælk
Ingredienser:
500 g hakket kalv og flæsk
75 g mel
1 æg
1,5 dl mælk
1 tsk salt
½ tsk tørret timian
1 grofthakket løg
250 g grofthakkede champignon
Ingredienser:
500 gr hakket kylling/svinekød
rasp (20-30 gr.)
1 spsk hvedemel
lidt vand
1 æg
2-3 spsk parmesanost
1-2 spsk citronsaft
basilikum og persille
salt - peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
½ kg hakket okse/svinekød
1 æg
2 spsk. rasp
1½-2 dl. mælk
salt og peber
Fyld:
4 spsk. revet peberrod
1 tsk. engelsk sovs
2-3 spsk. smør
Fedtstof til stegning.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
til 4 cou.
500 g kalv/flæsk, hakket.
3 mellem store gulerødder, revet.
1 løg, fint hakket.
3 mellem store forårsløg, fint snittet,
2 æg.
100 g mel.
1½ dl mælk.
1½ dl yoghurt.
2 spsk. karry.
Slat.
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til ?
500g Groft hakkede Torske kød
salt
3-4 brød stykker u/skorpe
2 dl mælk
peber
1 lille løg
Ingredienser:
500g. hakket torske filet
500g. hakket laks
2 æg
1 hakket løg
3 hakkede forårsløg
ca. 2 dl. mel
ca. 1 dl. mælk
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: Max. 26 kr.
til 12 stk
2. dåser tun
2. dåse torskerogn
2. æg
2. spk mel
Evt salt og en smugle peber
Ingredienser:
til 4 prs.
500g hakket fiskefars (torsk)
2 spsk. mel
2 spsk. kartoffelmel
knap 1 dl piskefløde
2 små æg
1 lille revet løg
salt, peber
Ingredienser:
500 g lyssej
250 g laks
60 g bacon
1 løg
3 syltede agurker
40 g mel
1 æg
2,5 dl piskefløde
½ dl mælk
½ bdt. dild
salt og peber
50 g fedtstof
Ingredienser:
1/2 kg. torskefilet
1 st. zittauerløg
3 spsk. mel
3 spsk. kartoffelmel
2 æg
2 spsk. frysetørret dild
1 1/2 tsk. groft salt
peber
1 dl. mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: kr.ca.40kr
til 4 personer
½ kg.fiskefars (frit valg).
100 gr.blød smør
2 små løg (gerne skalotte)
100 gr. usødet rasp
1 æg
3-5 dl mælk (eller fløde)
1 spsk. mel
1 spsk. kartoffelmel
salt/hvid peber
Ingredienser:
500-600 gr. friskhakket fiskekød.
- lyssej eller torskefilet
2 æg
1/2 dl. madfløde
groft salt - kværnet peber
1-2 helt finthakkede forårsløg
evt. 1 lille fintrevet løg
smør til stegning
1/2 dl. mayonnaise
3 spsk. pickles
1/2 tsk. karry
smag til med peber
Ingredienser:
til 4 pers.
400 g Torsk
100g Rejer
1 løg
1 Æg
2 spsk Mel
2 dl Mælk
1 Citron
1/4 bundt Persille
Salt og peber
Ingredienser:
til 4 personer
400 g torskefilet
1 zittauerløg
60 g små rejer
40 g kapers
3 spsk. hvedemel
3 spsk. kartoffelmel
1 æg
1l½ tsk salt
peber
1½ dl letmælk
30 g plantemargarine til stegning.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4-5 personer
800-1000 G. færdig fiskefars
Kartofler (efter behov)
Remolade
½-3/4 l. mælk
2-3 spsk. mel
fedtstof til stegning samt til sovs
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
Ca. 400 g hvide fiskefileter uden ben & skind + 1 løg + ½ tsk. groft salt + 1 spsk. majsstivelse + 1 æg + ¼ tsk. peber + ca. 1 dl mælk + 1 spsk. olie & ½ spsk. smør til stegning.
Pesto:
½ rodselleri + 1 spsk. smuttede mandler + 2 dl blade af bredbladet persille + olivenolie + citronsaft + salt + peber.
Tilbehør:
Stegte kartoffelbåde + kogte porrer.
Ingredienser:
til 4 pers
1/2 kg fiskefilet af kuller, torsk eller sej
3 skalotteløg
1 æg
2 dl mælk
2 spsk. hvedemel
salt og peber
smør eller olie til stegning
Stuvet hvidkål:
1/2 lille hvidkålshoved ca. 500 g
5 dl sødmælk
2 spsk. hvedemel
1/2 tsk. reven muskatnød
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 personer
500 g. hvid fisk f.eks. torsk uden skind og ben
1 dl mælk
2 æg
2-3 spsk mel
2 forårsløg
1 gulerod
saft af ½-1 lime
1 håndfuld friske krydderurter: koriander, persille og dild
salt og peber
Ingredienser:
til 2 pers
200 g hakket svinekød ca.10% fedt
4 spsk couscous
½ - ¾ tsk salt
¼ tsk peber
½ løg
1 lille æg
1 knsp tørret chili
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg
frisk persille
15 g feta, ca. 5 tern
1 spsk olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 2 personer
200 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
4 spsk couscous
½-¾ tsk salt
¼ tsk peber
½ løg
1 lille æg
1 knsp tørret chili
Tilbehør
Brød, 250 g
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg
frisk persille
15 g feta, ca. 5 tern
1 spsk olie
Tomat-agurkesalat
3 tomater
½ agurk
½ løg
1 fed hvidløg
salt og peber
frisk dild eller mynte
Ingredienser:
500g hakket svinekød
1½ tsk salt
½ tsk peber
1 æg
1 løg
2½ dl letmælk
1 dl mel
15 g smør, Margerine eller 1 spsk olie
Ingredienser:
til 4 personer
500 g magert, hakket svinekød (10-12%)1 1/2 tsk. groft salt
1 dl havregryn eller hvedemel
1 æg
1 revet zittauerløg
2½ dl skummetmælk
friskkværnet peber
15 g margarine til stegning
Tips: Frikadellerne kan smages til med forskellige krydderier og finthakkede grøntsager.
Stuvet hvidkål:
½ hvidkålshoved (ca. 750 g)
2 dl vand ½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskat
Ingredienser:
500-600 gr. hakket kalv og flæsk (eller hakket svinekød, alt efter smag)
2-3 spsk. hvedemel
1 spsk. rasp
2 æg
1 spsk. konc. kalvebouillon
Ca. 1/4 dl vand
groft salt - kværnet peber
1 finthakket løg
Ingredienser:
til 4-6 personer
600 G. hakket kalv og flæsk
2 æg
3 spsk. mel
2 spsk. havregryn
3 tsk. salt
2 tsk. peber
1 spsk. paprika
1 tsk. chili
Mælk, ca. ½ l.
2 løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 20 min
Pris: kr. 40
til ca. 4 pers
500g Flæske fars
1 stk. Løg
1 stk. Æg
2 spsk. Mel
2 spsk. Rasp
1 spsk. Sød sennep
2 tsk. Salt
1 stk. Peber
1/2 tsk.Karry
Mælk
ca. 50 g Smør eller margarine til stegning
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
|
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Frikadeller opskrifter
Ingredienser:
til 4 personer
500 g magert, hakket svinekød (10-12%)1 1/2 tsk. groft salt
1 dl havregryn eller hvedemel
1 æg
1 revet zittauerløg
2½ dl skummetmælk
friskkværnet peber
15 g margarine til stegning
Tips: Frikadellerne kan smages til med forskellige krydderier og finthakkede grøntsager.
Stuvet hvidkål:
½ hvidkålshoved (ca. 750 g)
2 dl vand ½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
Pris: Ca. 50 kr.
til Ca. 20 stk.
500 g hakket kalve- og svinekød
2 æg
Ca. 1 dl rasp (eller mel)
1 revet løg
1 dl mælk
2 fed hakket hvidløg
Frisk oregano
1 dl feta i tern, hakket groft
10 Kalamata oliven, hakket fint
8 soltørrede tomater, hakket fint
Salt og peber
Fedtstof til stegningen
Ingredienser:
til 4
500 g. hakket kylling el. kalkun fars
½ finhakket løg
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
2 tsk. dijonsennep
3 tsk. mel (ekstra hvis behov)
100 g. squash (reven)
100 g. gulerødder (reven)
½ rød peberfrugt i meget fine tern
1 æg el. lidt vand (hvis behov)
Olie til stegning
Ingredienser:
til ca. 20 stk.
500 g lammefars
2 æg
1 dl hvedemel
1 dl mælk
1 løg, fint hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
½ tsk. oregano
100 g feta, groft hakket
50 g soltørrede tomater, fint hakket
olie til stegning
Ingredienser:
til 4 personer
500 g hakket lammekød evt. blandet med hakket okse.
1 æg
1 fed hvidløg
1 lille revet løg
2 skiver tørt hvidt brød uden skorpe
1 tsk salt
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
peber
lidt hakket persille
1 kg kartofler
evt. rød peber
timian
havsalt
olie eller smeltet smør
evt. sesamfrø
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
500 gr hakket kyllingkød
1 fed hvidløg
10 gr persille
2 æg
1 dl mælk
50 gr mel
100 gr hakket løg
salt og peber
Ingredienser:
500 gr. hakket svinekød ( eller hakket kalv og flæsk)
1 lille revet/ finthakket løg
2 æg
1-2 dl. havregryn
salt - peber
ca. 1 1/2 dl mælk eller lidt mindre vand
olie, med en klat smør, til stegning
Ingredienser:
til 5-6 port.
500 gr. hakket skinkekød eller kalv og flæsk, max. 6-10%
ca. 200 gr. broccoli
2 æg
75 gr. mel
1-2 løg
1 dl. minimælk
1 1/2 tsk salt
friskkværnet peber
Ingredienser:
500g hakket svinekød
1½ tsk salt
½ tsk peber
1 æg
1 løg
2½ dl letmælk
1 dl mel
15 g smør, Margerine eller 1 spsk olie
Ingredienser:
til 4 prs.
500g hakket fiskefars (torsk)
2 spsk. mel
2 spsk. kartoffelmel
knap 1 dl piskefløde
2 små æg
1 lille revet løg
salt, peber
Alle Frikadeller opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med Frikadeller i kategorien Frikadeller opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.