Ingredienser:
til 2 pers.
500 gr. Kylling tern eller strimler
Grillspyd
Marinade til kyllingen
½ dl. Majs olie
4 spsk. Citron saft
1 presset hvidløg
2 spsk. presset frisk ingefær
Salt/peber
Peanutbuttersauce:
6 tsk. Majsolie
100 gr. Fint hakket rødløg
1 Presset hvidløg
2 tsk. Frisk presset ingefær
2 spsk rødvins eddike
2 spsk. Brun sukker
100 gr. Peanut butter
4 spsk. Ketchup
4 spsk. Soya sauce
1 spsk. Citronsaft
Lidt Peber
100 gr. Vand
½ tsk gurkemeje
Ingredienser:
Pris: 80 kr.
til 4 pers.
600-800 gr. Kylling
3 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk. olie
4 spsk. østerssauce
2 spsk. brun farin
75g. cashewnødder
evt. 1-2 tsk.Marizena
tilbehør:
Ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 125kr.
til 4
500g kylling i strimler
2 fed hvidløg finthakket
1½ dåse kokosmælk (600ml)
1 rød peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
1 ds vandkastanjer
1 ds bambusskud
4-5 babymajs i skåret i 3-4 stykker.
125 g ananas frisk el. på dåse
250g nudler gerne fuldkornsnudler
3-4 spsk. kokosolie til stegning
salt & peber efter smag
Rød karrypasta:
½ rødløg, pillet
1 rød chili, udkernet og i skiver
1 lille stilk citrongræs i tynde skiver
2,5 cm ingefær i skiver
1 fed hvidløg, pillet
1 spsk fiskesauce
Dressing:
1 lille rødløg finthakket
2 forårsløg fintsnittede
1 spsk frisk rød chili, finthakket uden kerner
friskpresset limesaft af to lime
6 spsk fiskesauce
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500-1000 gram skært oksekød
2 hele friske chili (Rød eller grøn)
2 fed hvidløg
3 store tomater
1 bundt forårs løg
1 pakke baby majs
1 stk buillon, (okse/kylling/grøntsags Afhængig af hvilket kød der bruges)
2 dåser kokosmælk
1 hel dåse rød thai curry (Kan fås i mange supermarkeder eller special foretninger)
3-4 spiseskeer fiskesauce (Gerne "Squid Brand" fiskesauce, hvis du har mulighed for at anskaffe dette)
Karryblade (Kan være svære at få fat i og er heller ikke alfa omega)
Iceberg salat
Jasmin ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 50-60 kr.
1 lille, ung papaya på ca. 300-400 g.
8-10 cherry tomater
5-10 røde mellemstore chili (Prik kii nuu)
1 spsk. jordnødder (uden salt)
5 fed hvidløg
2-3 lange slangebønner (Thua fahk yao)
1 spsk. tørrede rejer (Gung haeng)
1-2 spsk. fiske sovs (Nahm plah)
2 spsk. citron- eller limesaft
1 tsk. sukker
sprøde salatblade
en stor morter med støder
en skarp kniv
en ske
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: 20kr.
Rød karrypasta:
½ rødløg, pillet
1 rød chili, udkernet og i skiver
1 lille stilk citrongræs i tynde skiver
2,5 cm ingefær revet og i skiver
1 fed hvidløg, pillet
1 spsk fiskesauce
saft og skal af en ½ lime
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
til 2 pers.
1 lille, ung mango
1 - 2 små thai scalotteløg
5-8 røde mellemstore røde chili (Prik kii nuu)
1 spsk. jordnødder (uden salt)
1 fed hvidløg
1-2 spsk. fiske sovs (Nahm plah)
2 spsk. limesaft
1 tsk. sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min.
Pris: 15 kr.
4 æg
ca. 3 spsk vegetabilsk olie (vindruekerneolie)
1 spsk fiskesovs (Nahm Plah)
1 spsk sød østerssovs (Nahm man hoi)
2 vårløg
2 tomater
1 rødløg
en håndfuld friske korianderblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60 min.
Ca. 250 g roastbeef eller mør culotte
1-2 cherrytomater
1 lille rødløg
1 tsk. sukker
3-4 friske røde chili (Prik kii nuu)
saften af en halv citron
1 spsk. fiskesovs (Nahm plah)
5-6 salatblade
1 spsk. ukogte klisterris
2 spsk. friske korianderblade
Ingredienser:
1 skrællet agurk.
½ dl vand 1 spsk sukker
½ dl riseddike (Shop Asia)
10 stk. røde Thailandske løg i tynde skiver (Shop Asia)
1 rød chili i skiver (Shop Asia)
Ingredienser:
til 6-8
1 kg Magert frisk oksekød
1 tsk. Sukker
1¼ dl. Kokosmælk (Shop Asia)
1 spsk Frisk Rød karry pasta (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce (Shop Asia)
1 pk. Satay spyd (Shop Asia)
Sød chili sauce (Shop Asia)
Ingredienser:
til 2 pers.
100 g. melon i små stykker
3 pasteuriseret æggeblommer
½ dl. sukker
3 dl. piskefløde
Ingredienser:
til 2-4
500 g kylling eller magert svinekød
1 brev satay seasoning mix (Shop Asia)
1¼ dl. Kokosmælk (Shop Asia)
1 pk. Satay spyd (Shop Asia)
3 spsk. Vegetabilsk olie (Shop Asia)
Ingredienser:
til 8 pers
1 kg tykstegsfilet del det i 2 lige store stykker
1 skrællet agurk i tynde skiver
2 tomater i skiver
½ løg i strimler
Friske koriander blade (Shop Asia)
Frisk rød chili I strimler (Shop Asia)
Koriandermarinade:
4 spsk. soja sauce (Shop Asia)
2 spsk. vegetabilsk olie (Shop Asia)
1 spsk. finthakket, frisk koriander (Shop Asia)
1 tsk. stødt koriander (Shop Asia)
1 spsk kokossukker (Shop Asia)
Friskkværnet, sort peber (Shop Asia)
Ingredienser:
til 8
1 kg tykstegsfilet del det i 2 lige store stykker
1 skrællet agurk i tynde skiver
2 tomater i skiver
½ løg i strimler
Friske koriander blade (Shop Asia)
Frisk rød chilli I strimler (Shop Asia)
Koriandermarinade:
4 spsk. soja sauce (Shop Asia)
2 spsk. vegetabilsk olie (Shop Asia)
1 spsk. finthakket, frisk koriander (Shop Asia)
1 tsk. stødt koriander (Shop Asia)
1 spsk kokossukker (Shop Asia)
Friskkværnet, sort peber (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
1 citrongræs
½ - 1 grøn chilli
1 fed hvidløg
1 tsk revet ingefærrod
2 tsk rapsolie
1 limefrugt
8 dl grøntsagsbouillon
300 g kartofler
1 bdt forårsløg
havsalt
friskkværnet hvidt peber
1 lille dåse kokosmælk light
200 g kammuslinger
purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4-6 pers.
2 pk. frosne Læsø Jomfruhummere
100 g smør
1 tsk. karry
1 tsk. grøn thaikarry
fintrevet citronskal fra en ubehandlet citron
saft fra en limesalt
Mangosalat
1/4 dl olivenolie
1/4 dl limesaft
1/2 tsk. karry
1/4 dl saft fra frisk revet ingefær
salt, peber
2 fintsnittede forårsløg
125 g mango i små tern (mango på dåse kan anvendes)
25 g hakkede pistacienødder
1/2 ps. spæde eller plukkede blandede salater
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
til 2-4 pers.
250 g. store black tigerrejer
1-2 tsk. gul karry
12 dl. grønsagsfond eller fiskefond
2-3 tørrede kafilimeblade
4 blue dragon tørrede hotte chilier
2-3 gulerødder, 75 g. babymajs
75 g. æpnudler, 100 g. sukkerærter
fishsauce, friske koriander
Ingredienser:
til 2 personer
300 gram kalkun
1 dåse kokosmælk
4 forårsløg
1 stort løg
1 stor gulerod
½ squash
2 fed hvidløg
10 gram revet ingefær
1 spsk peanutbutter (helst fin)
1 spsk fiskesovs
½ tsk sambal oelek (kan udelades hvis for stærkt)
Karry, salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: 200
til 8-10
1 Kogt fersk kylling - ikke frosset
4 spsk. rød karrypasta
3 ds. kokosmælk
3 store løg
4 stænger citrongræs
6-10 kaffir limeblade
1 tommelfinger galangarod (eller alm. ingefær)
8-10 thailandske auberginer (1 alm. aubergine)
3 gulerødder - julienne skåret
smag til med:
1 dl. fiskesauce
sukker
Ingredienser:
til 2,3 personer
3 laksebøffer
1 dåse kokosmælk
2 porrer
2 løg
3 fed hvidløg
5-10 friske basilikumblade (alt efter størrelse)
Grøn karrypasta
Sambal Oelek
Karry, laurbærblad, salt og peber
Olie
Basmati ris
Ingredienser:
til 2 pers
300g Tynde risnudler ”Wun sen” (Shop Asia)
5 stk. kina rejer ”Gung” (Shop Asia)
3 stk. æg ”Kai”
500g. saltet jordnødder ”Tur” (Shop Asia)
1 pk. Tofu (Sojabønne masse) ”Dau Hue” (Shop Asia)
50 g. Chinese leek leaves ”bai goui chai” (Shop Asia)
3 spsk fiskesauce ”Nam Bar” (Shop Asia)
50g. Hakket syltet hvid radise ”Hur tai bå” (Shop Asia)
4 spsk Sukker ”Nam darn” (Shop Asia)
½ spsk knust tørret chili ”Pek Bon” (Shop Asia)
1 Teske hakket røde thai løg ”Hoam dang” (Shop Asia)
1 Teske hakket Hvidløg ”Ga tirm” (Shop Asia)
4 spsk Tamarind extrakt ”Nam makarm” (Shop Asia)
½ Kop olie ”Nam man” (Shop Asia)
100g Bønnespire ”Tur nong” (Shop Asia)
Ingredienser:
til 4 pers.
1 hel Nile fisk (Shop Asia)
25 g mel
Vegetabilsk olie til stegning (Shop Asia)
Sauce:
2 hakkede løg
2 fed knust hvidløg (Shop Asia)
2 spsk palme sukker (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce (Shop Asia)
2 spsk sød Thai chili sauce (Shop Asia)
1¼ dl vand
Lidt agurk
3 skiver ananas (ståret i tern) (Shop Asia)
3 tomater (ståret i tern)
Pynt
2 stk. Rød chili (Shop Asia)
Koriander (Shop Asia)
Ingredienser:
til 8 pers.
4 stk. kylling brystfileter i strimler uden skind og ben ”Gai”
2 te ske vegetabilsk olie ”Nam Man” (Shop Asia)
2 stilke hakket citrongræs ”Da kai” (Shop Asia)
1¼ dl kokosmælk ”Nam ma pao” (Shop Asia)
2 spise ske limesaft ”Nam ma nau” (Shop Asia)
3 spise ske snittet, frisk basilikum ”Hor la pau” (Shop Asia)
3 spise ske sød Thai chili sauce ”Nam diim gai” (Shop Asia)
6 forårsløg i skrå skiver ”Don horm” (Shop Asia)
2 spise ske hakket, frisk koriander ”Pak Tie” (Shop Asia)
Ingredienser:
til 4 Pers
1 kg kylling delt i over- og underlår ”Gai”
1 hakket løg ”Hourm hur jari”
½ l kokosmælk ”Nam ma pao” (Shop Asia)
4 tørrede kaffir limeblade ”Bai ma guut” (Shop Asia)
2 cm hakket frisk ingefær rod ”Kiing” (Shop Asia)
1 hakket grøn chili ”Piki nue” (Shop Asia)
2 spsk limejuice ”Nam nar mare naou” (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce ”nam baa” (Shop Asia)
2 teske. Kokossukker ” Nam darn biip” (Shop Asia)
50 g grofthakkede usaltede jordnødder ”Tuur” (Shop Asia)
Ingredienser:
til 2 Pers.
200g Kina rejer ”Gong” (Shop Asia)
200g Friske Thai øre svampe ”Head hue nue” (Shop Asia)
½ Te ske Salt ”Gørre” (Shop Asia)
2 spsk lime juice ”Nam nar mare naou” (Shop Asia)
3- 4 friske røde chili (store) ”Piki nue” (Shop Asia)
5 stk. friske Røde løg ”Hourm dang” (Shop Asia)
2 stilke. Friske forårsløg ”Don hourm” (Shop Asia)
1 stilk Koriander ”Pak tie” (Shop Asia)
1 stilk Mynte ”Salanær” (Shop Asia)
½ te ske Sukker ”Nam dan” (Shop Asia)
Ingredienser:
1 kg. stribet flæsk
1 løg finthakket
2 spsk. sukker
8-10 spsk. kinesisk soyasauce
1/2 ltr. vand
4 kogte æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
500gr. hakket oksekød
1 bundt holy basil (fås i thai butikker)
2 fed hvidløg
6 små røde chilier (afhæningt af hvor stærk) eller 3 stk.
1-2 tsk 3.krydderi
en god sjat fish sauce
olie til stegning
Ingredienser:
til 4 pers.
200 g Lange Thai bønner ”Tur fak jaau” (Shop Asia)
1 spsk vegetabilsk olie ”Nam Man” (Shop Asia)
3 fed hakket hvidløg ”Gai tirm” (Shop Asia)
250 g tyndstegsbøf i tynde skiver ”Nyer”
30 friske Hellig basilikum blade ”Bai ka pau” (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce ”Nam Ba” (Shop Asia)
2 spsk vand ”Nam”
3- 4 friske røde chili ”Piki nue” (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min.
til 6 pers.
350 g alm. eller tomat- og urtefettuccine
100 g friske babymajs, skaaret i halve paa langs
1 gulerod, i fine strimler
200 g broccoli, i smaa buketter
1 rod peberfrugt, i tynde staenger
3 spsk. sod chillisauce
2 spsk. honning
2 spsk. fiskesauce
3 foraarslog, i fine strimler
2 tsk. sesamfro
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 3-4
500 gr oksekød (Skært oksekød, okse småkød eller strimler) Du kan også købe andre slags oksekød og selv skære det i strimler.
Østers sauce 2 spiseskeer
Sukker 3 spiseskeer
3 hele friske chili (medium eller hel stærk)
2 store fed hvidløg
Thai eller kinesisk soya 2 spiseskeer
Frisk basilikum 1 god stor håndfuld
1 stk iceberg salat
Jasmin ris
Ingredienser:
til 1 person
1 pitabrød
2 spsk buko frisk med pikante urter
2 salatblade
50g optøede & afdryppede rejer
1/2 gul peberfrugt
Marinade:
1/2 tsk. finthakket syltet ingefær
2 tsk. limesaft
1/4 tsk. sambal oelek
evt. 1/4 tsk. fiskesauce eller sojasauce
1/4 tsk. salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
16 store tigerrejer med skal.
15 champignons i tynde skiver
2 teske grofthakket hvidløg
8 sorte peberkorn ( Stødt i morter )
4 kaffir limeblad
2 stilke citrongræs skåret fint
2 spsk. koianderrod grofthakket
2 friske rød chili og 3 grønne chili grofthakket
1 l. grøntsagsbouillon ( terning )
4 spsk. lime saft
1 - 2 spsk. fiskesauce
2 teske sukker
5 -6 spsk jordnøddeolie til stegning
korianderblade til pynt
Ingredienser:
Fars:
500 g hakket kalv og flæsk
1½sk salt
½ tsk peber
1 æg
1 lille finthakket løg
revet skal fra 1 økologisk limefrugt
2 tsk grøn karry-pasta
½ dl hvedemel
ca. 1 dl kokosmælk
2 spsk bredbladet persille
2 spsk olie til stegning
Sauce:
3 dl kokosmælk
fiskesauce
limesaft
Chili - agurkesalat :
1 agurk
1 dl eddike
2 spsk vand
2 spsk sukker
1 tsk salt
1 lille udkernet hakket rød chili
1 dl hakket bredbladet persille
Tilbehør : Ris
Ingredienser:
agurk
løg
olie
chili
hvidløg
eddike
sukker
salt
vand
koriander
Ingredienser:
til 4 pers
700 g fast hvid fisk
chili
hvidløg
løg
galangerod
citrongræs
fiskesovs
salt
limesaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 2
2 stk kyllinge fileter
1 lille dåse kokosmælk
1 løg
1 æble
1 dåse ananas i tern
karry
salt og peber
evt. jævner
Ingredienser:
til 2-3 personer
280g kyllinge i strimler
½-1 tsk karry
1 lille dåse kokosmælk ca 1½ dl
1 fintsnittede chili uden kerner
2 tørrede kaffir limeblade
175g broccoli i små buketter
100g sukkerærter
fishsauce
salt
basilikum eller mynte
Rice pilau:
2 finhakkede løg
1 spsk olie
1 fed knus hvidløg
1 tsk fintrevet ingefær
1 dl basmati ris
½ tsk knus chili
4 dl hønsebouillon
safran eller gurgemeje
revet skal og saft fra 1 appelsin
salt og peber
Pynt:
Basilikum eller mynte samt ristede mandelflager
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 4 personer
1 Kg kogte tigerrejer
3 mangofrugter
1 rødløg
frisk Koriander
700g. cherrytomater, gerne både gule, aflange og mørke
3 Spsk. ristede sesamfrø
2 store avocadoer, helst ikke overmodne.
Dressing:
2 fed hvidløg
lille rød chili, uden kerner
1 mellemstor tomat, uden skind og kerner
2 Spsk limesaft
1 tsk sukker
2 tsk risvineddike
2 spsk hakket frisk koriander
0,5 dl. jordnøddeolie
1 tsk. reven ingefær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: kr.billig
til 4 pers
ca. 400 g. kyllinginderfilet
olie, salt, 8 træspyd (skal ligge i vand i 20 min. inden brug), 1 finthakket rød chili (uden kerner og hinder), 2-3 spsk. finthakket bredbladet persille.
Rød karrysauce:
1/2-1 rød peberfrug
1 porre
1 spsk. olie
1/2-1 spsk. rød karrypasta
1 ds. kokosmælk (400 ml.)
fiskesauce, sukker og limesaft
Ingredienser:
til 3-4 pers.
1/2 l. Hønsebouillon
1-2 Stilke citrongræs, hakket
1-2 Limeblade,hakket
1-2 Små friske grønne chilli, udkernet og hakket
1/2 Rødløg i tynde ringe
1/2 Lime i tynde skiver
1 Lille håndfuld finthakket friske koriander
8-10 Store tigerrejer
1 Spsk. fiskesauce
2 Tsk. limesaft
2 Spsk olie
1 Lille stænk tabasco
Pynt: Koriander
Ingredienser:
til 4 personer
2 tsk grøn thai karry
1 dåse xing fu kokosmælk
2 små citrongræs
1 tyk skive ingefær
1 strimmel limeskal
8 dl fiskebouillon
3 porre
150g sukkerærter
450g torskefileter
salt, sukker og limesaft
200g rejer
1 bundt frisk koriander
Tilbehør:
Lune Flutes.
Ingredienser:
til 4 pers.
400 g kylling uden skind eller ben.
2 spsk. rød karrypasta
5 dl. kokoscreme
2 store søde kartofler eller bage kartofler
1 rødløg
1 rød chili
1 dåse kokosmælk
3 spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
1 spsk. finthakket koriander eller persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
2-3 hele røde chilli med kerner
2 bundter forårsløg skåret i skiver
300 g. gulerødder skåret julliene
300 g. kyllingebryst skåret i tern
50-100 g. friskrevet ingefær
0.5 L. hønsebouillion
1 dåse kokosmælk
70 g. risnudler
saften af to limefrugter
Ingredienser:
2 fed hvidløg
Thin soy sauce (lidt)
2 tsk. 3.krydderi
2-3 spsk. sukker
fish sauce
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 40kr
til 4 portinoer ca.
2 spsk Olie, 3 fed hvidløg 1/2 kg hakket oksekød, 1 lille dåse bambus i skiver, 1 kvart blombål, 1 tsk 3.krydderi, en go sjat fiske sovs og chili ( afhæningt af hvor stærk den må være) men ca. 4 chilli
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4 portinoer ca.
2 spsk olie
1 spsk rød karry paste
1 dåse kokosmælk
2 kylling fileter
1 dåsebambusskud
evt. 1 dåse baby majs
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-25
til 4
1 kvart/halv pk. tykke risnudler
250 gr. svinekam eller efter eget valg
½ broccoli
2 hvidløg
fiskesauce (fås i føtex bla.)
thin soy sauce (fås i thaibutikker)
black sweetened soy sauce (fås i thai butikker)
3. krydderi
sukker
2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4 pers.
1 spsk smør
3 spsk karry
2 fed hvidløg
1 løg
1 dåse hakkede tomater
En halv liter bouillon
En halv liter piskefløde
En halv dåse ferskner
En halv dåse ferskensaft
200 gram rejer
Ca 1 stk salt og peber
Et halvt icebergsalat
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Thai opskrifter
Ingredienser:
Pris: 80 kr.
til 4 pers.
600-800 gr. Kylling
3 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk. olie
4 spsk. østerssauce
2 spsk. brun farin
75g. cashewnødder
evt. 1-2 tsk.Marizena
tilbehør:
Ris
Ingredienser:
til 4 personer
2 tsk grøn thai karry
1 dåse xing fu kokosmælk
2 små citrongræs
1 tyk skive ingefær
1 strimmel limeskal
8 dl fiskebouillon
3 porre
150g sukkerærter
450g torskefileter
salt, sukker og limesaft
200g rejer
1 bundt frisk koriander
Tilbehør:
Lune Flutes.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4-6 pers.
2 pk. frosne Læsø Jomfruhummere
100 g smør
1 tsk. karry
1 tsk. grøn thaikarry
fintrevet citronskal fra en ubehandlet citron
saft fra en limesalt
Mangosalat
1/4 dl olivenolie
1/4 dl limesaft
1/2 tsk. karry
1/4 dl saft fra frisk revet ingefær
salt, peber
2 fintsnittede forårsløg
125 g mango i små tern (mango på dåse kan anvendes)
25 g hakkede pistacienødder
1/2 ps. spæde eller plukkede blandede salater
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500-1000 gram skært oksekød
2 hele friske chili (Rød eller grøn)
2 fed hvidløg
3 store tomater
1 bundt forårs løg
1 pakke baby majs
1 stk buillon, (okse/kylling/grøntsags Afhængig af hvilket kød der bruges)
2 dåser kokosmælk
1 hel dåse rød thai curry (Kan fås i mange supermarkeder eller special foretninger)
3-4 spiseskeer fiskesauce (Gerne "Squid Brand" fiskesauce, hvis du har mulighed for at anskaffe dette)
Karryblade (Kan være svære at få fat i og er heller ikke alfa omega)
Iceberg salat
Jasmin ris
Ingredienser:
til 2-3 personer
280g kyllinge i strimler
½-1 tsk karry
1 lille dåse kokosmælk ca 1½ dl
1 fintsnittede chili uden kerner
2 tørrede kaffir limeblade
175g broccoli i små buketter
100g sukkerærter
fishsauce
salt
basilikum eller mynte
Rice pilau:
2 finhakkede løg
1 spsk olie
1 fed knus hvidløg
1 tsk fintrevet ingefær
1 dl basmati ris
½ tsk knus chili
4 dl hønsebouillon
safran eller gurgemeje
revet skal og saft fra 1 appelsin
salt og peber
Pynt:
Basilikum eller mynte samt ristede mandelflager
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 125kr.
til 4
500g kylling i strimler
2 fed hvidløg finthakket
1½ dåse kokosmælk (600ml)
1 rød peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
1 ds vandkastanjer
1 ds bambusskud
4-5 babymajs i skåret i 3-4 stykker.
125 g ananas frisk el. på dåse
250g nudler gerne fuldkornsnudler
3-4 spsk. kokosolie til stegning
salt & peber efter smag
Rød karrypasta:
½ rødløg, pillet
1 rød chili, udkernet og i skiver
1 lille stilk citrongræs i tynde skiver
2,5 cm ingefær i skiver
1 fed hvidløg, pillet
1 spsk fiskesauce
Dressing:
1 lille rødløg finthakket
2 forårsløg fintsnittede
1 spsk frisk rød chili, finthakket uden kerner
friskpresset limesaft af to lime
6 spsk fiskesauce
Ingredienser:
til 8 pers.
4 stk. kylling brystfileter i strimler uden skind og ben ”Gai”
2 te ske vegetabilsk olie ”Nam Man” (Shop Asia)
2 stilke hakket citrongræs ”Da kai” (Shop Asia)
1¼ dl kokosmælk ”Nam ma pao” (Shop Asia)
2 spise ske limesaft ”Nam ma nau” (Shop Asia)
3 spise ske snittet, frisk basilikum ”Hor la pau” (Shop Asia)
3 spise ske sød Thai chili sauce ”Nam diim gai” (Shop Asia)
6 forårsløg i skrå skiver ”Don horm” (Shop Asia)
2 spise ske hakket, frisk koriander ”Pak Tie” (Shop Asia)
Ingredienser:
til 2-4
500 g kylling eller magert svinekød
1 brev satay seasoning mix (Shop Asia)
1¼ dl. Kokosmælk (Shop Asia)
1 pk. Satay spyd (Shop Asia)
3 spsk. Vegetabilsk olie (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
1 citrongræs
½ - 1 grøn chilli
1 fed hvidløg
1 tsk revet ingefærrod
2 tsk rapsolie
1 limefrugt
8 dl grøntsagsbouillon
300 g kartofler
1 bdt forårsløg
havsalt
friskkværnet hvidt peber
1 lille dåse kokosmælk light
200 g kammuslinger
purløg
Ingredienser:
til 2 pers.
100 g. melon i små stykker
3 pasteuriseret æggeblommer
½ dl. sukker
3 dl. piskefløde
Alle Thai opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med Thai i kategorien Thai opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.