Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
500 g hakket kalv og flæsk eller kyllinge fars
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 150kr.
til 6
900g hakket kalv og flæske
2 æg
1 dl sojamælk el. rismælk
3-4 spsk. havregryn
2 spsk. ingefær
2-3 fed hvidløg
4 store løg
1 tsk korianderfrø
1 tsk fennikelfrø
1 tsk. spidskommen
2 porre
3 store gulerødder
2 store æbler
2 spsk. karry
1 grøntsagsbouillonterning
3 ds. kokosmælk
1 tsk. sukker
salt og peber
Pynt: Hakket frisk koriander
tilbehør: Ris og Revet gulerodssalat med rosiner og ananas.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 pk. Hakket svinekød max. 10- 12 %. 1 revet løg. 1 Æg. lidt mælk.5-6 spsk. Mel ,lidt salt & peber.
Ris. sovs : Smør. Karry.mel. salt & peber. mælk. vand fra kødbollerne.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 4 personer
Farsen:
125 g Soy4you (lys eller mørk)
5 dl vand
2 tsk. karry
1 finthakket skalotteløg
1 dl havregryn
3 spsk. mel
2 æg
1 ½ tsk. salt og lidt peber
Saucen:2 spsk. karry
2 dåser kokosmælk (2x400 ml)
3 æbler
1 dl rosiner
50 g grofthakkede mandler
frisk koriander eller mynte
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-20 min.
til 2 pers.
en rest (2-300g.) oksebøf eller steg i strimler
1 porre
2 tsk karry.
lidt madolie
1 dl. fløde 9 %
1½ dl bouillon (vand +½ terning)
lidt sovsejævner
evt. salt og peber.
4 gulerødder
1,75 dl bouillon (vand+ ½ terning)
2 dl. couscous (fuldkorn)
et springløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 6
1 glas hvide marinerede sild (ca. 5 stk. store sild)
1/4 creme fraiche 9%
1 spsk mayonaise
1 lille tsk sød fransk sennep (kan undlades)
½ rødt æble
2 tsk karry
lidt peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min
2 løg
2 fed hvidløg
50 gr smør
3 spsk karry
1 ds flåede tomater
5 dl bouilion fx grøntsags eller høns
1/4 piskefløde
1 stor dåse ferskner
200 gr rejer - de billige fra frost er helt okay
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30
til 2 prs.
1 spsk. olie
½-1 tsk. Mild karry
3/4 dl løse ris
3/4 l fiskebouillon vand plus terning.
50 g friskost naturel light Fx Philadelphia
½ spsk. hvedemel
3/4 tsk. groft salt
friskkværnet peber
2 porrer i tynde ringe (ca. 150 - 200 g)
100 g torskefilet i mindre stykker
100 g pillede, kogte rejer
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.100-200
til 10+
500 g kylling
1 bakke bacon i tern
3 løg
5 fed hvidløg
3 hønseboulionterninger
1 dåse ananas
1 dåse ferskner
4-6 spsk karry
En halv l vand
En halv l fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
600 gr. kylling (inderfilet eller filet skåert i små stykker)
1 pose wok grøntsager (fx. dem fra netto)
2 spsk. rød karry pasta (den fra netto er ok)
1 dåse kokosmælk
1 lille pose cashew
2 fed hvidløg
olie til stegning
Ris til 4 pers.
Ingredienser:
til 2
200 g kyllingekød i skiver 1½ l kyllingefond 4 tørrede, kinesiske svampe (Shop Asia)
1 spsk vegetabilsk raps olie (Shop Asia)
4 fed fintsnittet hvidløg (Shop Asia)
4 snittede forårsløg (Shop Asia)
1 potte hakket koriander med rødder (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce (Shop Asia)
100 g tørrede, asiatiske ægnudler (Shop Asia) 1 te ske. Shop Asia’s stærke karry pulver (Shop Asia) 1 te ske. Øst indisk karry pulver (Shop Asia) 10 blade sød basilikum til pynt (Shop Asia)
Ingredienser:
Boller:
500 g fars (svin el. kalv/flæsk)
1 æg
1 dl mel
1½ spsk medium sennep
1-1½ tsk salt
Peber
1 løg - blendet
Sauce:
1 løg - grove stykker
1-2 spsk karry
2-4 æbler - udkernet i tern
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk vineddike/æblecidereddike
salt og peber
evt. lidt sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-30 min.
til 2-3 prs.
ca. 300-400 g. kalkunbryst i tern eller strimler
2 porrer i tynde skiver
2-3 æbler i tynde både
2-3 tsk. karry
salt og peber
2 dl. mælk
lidt fedtstof
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kalkunbryst. Hvidløg. Karry. Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Pris: billig
til 1 pers.
En af mine absolutte favoritter!!! Det smager tæske godt og er virkelig hurtigt og nemt at lave!!
170 g kyllingefilet
et glas champignon (ca. 170 g)
50 g løg
5 g olie til stegning
125 g ananas + 2 spiseskefulde saft (i egen saft på dåse)
salt og peber
karry
62,5 g græsk yoghurt 10%
100 g fintrevet gulerod
75 g kogte ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4-6 pers
Marinade:
2,5 dl yoghurt naturel
1,25 dl kokosmælk
½ dl friske, hakkede koriander
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
1 tsk. Fintrevet limeskal
1 spsk. Limesaft
1 spsk. Karry (bombay)
peber
1 kg kyllingestykker (med eller uden skind)
2,5 dl yoghurt naturel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min
til 6-8 pers
150 g mayonaise
½ dl creme fraiche 18%
1 knsp salt
karry efter smag og styrke
5 hårdkogte æg
1 æble, skrællet, i små tern
2 spsk. Revet løg
Ingredienser:
3 marinerede sildefileter
stykker af 2 hårdkogte æg
2 chalotteløg
Karrysauce:
1/2 dl pisket fløde
1 tsk karry
lidt citronsaft
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Suppe
1 porre
1 grøn chili
1 Aubergine
1 fed hvidløg
2 tsk grøn pesto
1 tomat
2 dl ris
1dl kokosmælk
1½ l vand
2 spk rørsukker
Saft af en citron
Karry efter behag
Salt og peber
Citruskødboller
1 tsk spidskommen
1 æg
Revet skal af en citron
500 g oksekød
4 spk rasp
Danskvand
Salt og peber
Ingredienser:
til 6 pers.
1 1/2 kg. kogte kolde faste kartofler
1/2 l. cremefraiche 9 %
1 bundt hk. purløg
salt-peber
2-3 tsk. karry
tomat/agurk evt. persille til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: 60
til 6
40 g. smør
3 spsk. karry
4 spsk mel
1 l. hønseboullion
½ tsk. cayennepeber
4 spsk. soyasauce
500 g. (3-4) kyllingefileter i lidt store strimler(2x3 cm)
3 små løg i kvarte
1 peberfrugt i store tern(2x2 cm)
2 gulerødder i skrå skiver
1 lille ds. bambusskud
250 g. champignoner i kvarte
2 dl. frosne ærter
Du bestemmer selv om du vil bruge alle grøntsager eller nogle helt andre...Brug hvad du har for eksempel bladselleri, grønne bønner eller andet.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
til 8
450-500 g kyllingefillet
Stor pakke rå champignon (mere spændende svampe er også en god ide fx. kinesiske svampe)
1 dåse bambusskud
3 mellemstore gulerødder
1 ½ spsk karry
2 spsk kinesisk soya
2 tsk salt
Vand
Mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Hakket Svinekød max 10 %. Mel.Salt & peber. Ris. Ananas.Karry. Ris.Smør.Majs.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min.
til 2-3
1/2 bundt forårsløg
1 lille rødløg (kan undlades)
1/2 blomkålshoved
1 squash
2 store kyllingefileter
Smør/olie til stegning
1 tsk salt ca.
1 spsk karry
Lidt carryenepeber
Lidt safran (kan undlades)
Lidt hvidløgsgranulat
Limesaft til sovsen
2-3 spsk. Hvedemel
Grønsagsboulion af 1 liter vand
1 lille dåse kokos mælk
1/8 cremefine madlavningsfløde
Rosiner (kan undlades)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
1 Kylling. Fint snittede Hvidkål. Karry. Salt & peber.Mælk. Mel jævning.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 6-7 personer
750 g kyllingefilet
4 tsk karry
1 spsk tørret basilikum
3 tsk sukker
1 tsk salt
4-5 spsk creme fraiche 9 %
1 stor rød peberfrugt
1 stort løg
1 stort fed hvidløg
1 pakke bacontern
1 håndfuld peanuts
1 spsk kokosolie til stegning
Olie til stegning
1 bouillonterning (høns eller klar)
Maizena mel til jævning (evt den færdige sovsejævning til hvid sovs)
500 g pennepasta
Ingredienser:
til ca. 8.10 pers.
ca. 1 1/2 - 2 kg kartofler
1/2 l 18 % cremefraiche eller ymer
1/2 l. yoghurt naturel
1/2 tube mayonaise (gråsten)
1 spsk. karry
1 1/2 tsk. salt
1/2 løg
1 bundt purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 30 kr.
1 glas sild,
100 g Mayonaise,
½ dl piskefløde (pisket til flødeskum),
1 tsk Karry (efter smag)
smages til med:
lidt eddike,
lidt salt,
lidt sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 125kr.
til 4
500g kylling i strimler
2 fed hvidløg finthakket
1½ dåse kokosmælk (600ml)
1 rød peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
1 ds vandkastanjer
1 ds bambusskud
4-5 babymajs i skåret i 3-4 stykker.
125 g ananas frisk el. på dåse
250g nudler gerne fuldkornsnudler
3-4 spsk. kokosolie til stegning
salt & peber efter smag
Rød karrypasta:
½ rødløg, pillet
1 rød chili, udkernet og i skiver
1 lille stilk citrongræs i tynde skiver
2,5 cm ingefær i skiver
1 fed hvidløg, pillet
1 spsk fiskesauce
Dressing:
1 lille rødløg finthakket
2 forårsløg fintsnittede
1 spsk frisk rød chili, finthakket uden kerner
friskpresset limesaft af to lime
6 spsk fiskesauce
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 60
til 4 personer
250 gr Kyllingfilet
2 1/2 Tsk. Karry
1 løg
4 Fed Hvidløg
2 Æbler
1 Porrer
1/2 Chili
1 Dåse Kokosmælk (400 ml)
3 Dl. Vand
2 Stk. Hønsebouillon
1/2 Dåse Vandkastanjer (Ca. 100 gr.)
1/4 Dåse Bønnespirer (Ca. 100 gr.)
Salt, Peber, Massala
Ingredienser:
til 6 pers
500 gr. kylling i strimler
1 spsk vegetabilsk olie (Shop Asia)
2 spsk Panang karrypasta (Shop Asia)
4 dl kokosmælk (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce (Shop Asia)
4 stk. kaffir limeblade (Shop Asia)
15 friske basilikum blade (Shop Asia)
1 spsk palme sukker (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
400-500 gr. Kyllingefileter
1 Løg
4 Fed Hvidløg
½ dl. Soja
1 Dåse Kokosmælk (400 ml.)
2 spsk. Peanutbutter
1 tsk. Rød Karry Pasta
1 Rød Peber
5-6 Kaffir Limeblade (Kan fås tørrede i Kvickly, "frisk frosne" i nogle asiatiske butikker)
Salt, Peber, Paprika efter smag
1 tsk. Massala (Findes bl.a. fra Santa Maria, hvor det hedder Garam Massala INDIA)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30 min.
til 4 prs.
1 stort løg skåret i terninger
1-2 spsk karry (gerne den stærke med chilli)
1 fed knust hvidløg
1 ds. flåede tomater
2 dl fiskebouillon (vand + terning)
1 dl. piskefløde
200 g. frosne rejer
1 lille dåse ferskner
lidt icebergsalat i strimler
ca. 2 spsk olie til svitsning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: 20kr.
Rød karrypasta:
½ rødløg, pillet
1 rød chili, udkernet og i skiver
1 lille stilk citrongræs i tynde skiver
2,5 cm ingefær revet og i skiver
1 fed hvidløg, pillet
1 spsk fiskesauce
saft og skal af en ½ lime
Ingredienser:
til 4
2 peberfrugter
2 gulerødder
1 stor pore
1 løg
3 fed hvidløg
1 dåse majs
1 håndfuld frosne, grønne bønner
100 gram kyllingebryst (kan udelades, hvis man vil lave den vegetarisk)
2 dåser kokosmælk
½ liter hønse- eller grøntsagsbouillon
70 G tomatkoncentrat (1 lille dåse)
Rød karrypasta
Tørret chili og/eller sambal oelek
Karry
Madolie – jeg brugte kokosolie
Soja, fiskesauce, limesaft, salt og peber, til tilsmagning
Ingredienser:
500g Kartofler
200g Pølser
30g fetstof
50g løg
1 dl. ketchup
2 dl. mælk
1 tsk karry
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 timer.
til 4-6 pers.
en svineculotte ca. 800 g.
karryblanding.
lidt papsolie til at brune i.
karrygrønt:
2 store porre
1 stor pastinak
1 stor persillerod
1 stort løg
4-6 gulerødder - efter størelse
ca. 8 mellmstørelse kartofler
4 fed hvidløg.
ca. 8 dl væske (fløde eller fond- efter eget ønske)
(evt. mere væske - )
2 tsk. karry
1 tsk. muskatnød
1 spsk. frysetørret oregano - eller tilsvarende frisk.
salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
Pris: 100 kr.
til 4 pers.
800 g kyllingefilet,
1 hakket løg,
3 fed hakket hvidløg,
1 halv dåse ananas,
1 lille dåse kokosmælk,
1 dåse bambusskud
2 limefrugter,
1 dåse mandariner,
100 g smuttede mandler,
100 g kokos,
lidt frisk revet ingefær,
1 spsk karry,
salt og peber,
2 dl grønsags boullion,
500 ml let fraice 6%( fra Fdb kan koges uden at skille)
250 g ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 4
2 Mørbrad 1 cm
4 Porre i tynde skiver
4 Bananer i skiver
½ liter piskefløde pisket til skum
3-4 tsk. karry
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 1 time
Pris: Ca. 70-80,- kr.
til Ca. 4 pers
500 gr. kalkunbryst (skåret i tern)
1-2 løg (Hakkes)
2 spsk. mango chutney (stærk)
2 spsk karry
1-2 spsk. koldpresset olivenolie
1 dåse kokosmælk
1 dåse bambusskud
1/2 dåse ananas stykker
1 dl fløde(efter behov - kokosmælken er fed nok)
Salt / Peber
Grønsager:
Rosiner
Bananer (skæres i skiver)
Solsikkekerner
Peberfrugter Grøn/Rød (skæres i mindre tern)
Baby majs (1-2 dåser)
Majs (frosne - altid frosne)
Ærter / Sukkerærter
Tomat (i tern)
Revet gulerod
1/2 Hvidløg (hakkes fint)
Bønnespirer
Grønne bønner
...og alt hvad man ellers synes passer til retten
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 45min
til 4
500 g kylling eller svin i tern
2 peberfrugter
250 g champignon
2 store løg
fx. bambusskud, babymajs..
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
soya
2 spsk karry
2 fed hvidløg
chilipulver efter smag
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15min + 1 time
til 4-6 pers
400 g rødbeder
Marinade:
2 spsk. Olivenolie
1 tsk. Ikke for stærk karry
salt og peber
Dressing:
1 fed hvidløg, presset
1 dl creme fraiche
salt, peber
Ingredienser:
til 6
1 blomkål
250g rejer
3 æg
1 halvt løg
15g margarine
2 tsk god stærk karry
2 spsk mel
4-5 dl mælk
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
3-4 spsk. cashewnødder
1 kg blomkål
1/2 squash
1 spsk. smagsneutral olie
2 forårsløg
Evt. frisk koriander eller persille
Salt
Creme:
200 g drænet yoghurt eller creme fraiche (9%)
1 fed finthakket hvidløg
2 tsk. karry
2 tsk. frisk, skrællet og fintrevet ingefær
1 spsk. honning
5 tsk. friskpresset citronsaft
Salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr. 100
til 4
Kødboller
500 g blandet kalv/flæsk
1 stort løg eller 2 små
2 æg
4 spsk mel
½ tsk salt
½ tsk sort peber
½ tsk karry
½ tsk tørret chilli
1 knsp spidskommen
Sovs:
3 spsk mel
2 dl mælk
2 spsk karry
1 tsk tørret chilli
3 dl ris til 4 personer
1 okse bouillonterning
2 grøntsags bouillonterninger
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 50
til 2 pers.
500g svinekød, 1 stor løg,3spsk rasp, 1-2 spsk mel,salt , peber, mælk , 1 æg, piskefløde og karry, smør tilog lidt mel stegning og opbagning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 personer
500 g medisterpølse (rå)
2 l vand
2 dl svindebouillon
50 g margarine
2-3 tsk karry (efter smag)
30 g hvedemel
8 dl kødbollevand
240 g ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45.
til 4 voksne
500 gram hakket svinekød (el.hakket kalv- og svin)
1 æg.
2 spsk. mel
½ spsk. peber og ½ spsk.salt
1 alm. finthakket løg
½ dl. mælk ca.
1,5 liter vand
3 svinebouillon terninger
50 gram. smør eller margarine
1½-2 spsk. karry (efter hvor stærk sovsen ønskes)
2 spsk. mel
2-3 dl. mælk
vandet, som bollerne har kogt i.
evt. 1 dl. fløde
Ris
Ingredienser:
Fars
1 spsk fintrevet zittauerløg
300 g hakket, middelfedt svinekød
3/4 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 æg
1 dl mælk
4 spsk hvedemel
Vand
Salt
Evt. 2 løvstikkeblade eller selleritop
Karrysovs
½ dl finhakket løg
20 g smør
1 lille skrællet madæble
1-3 tsk karry
2-3 spsk mel
Ca. 6 dl kødbollevand
Evt. ½ tsk tørret esdragon
Ingredienser:
1 portion fars til kødboller
vand
salt
Karrysovs:
½ dl. finthakket løg
20 g. smør/margarine
3 tsk. karry
3 tsk. salt
ca. 6 dl. kødbollevand
(en jævning af mel og vand)
Tilbehør: Kogte pis
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
Marinerede sildefiletter, 1/1 pr. person. Sildelage, kogte små kartofler, hårdkogte æg, salt, hvid peber, karry, dild, mayonaise, creme fraiche eller fløde, capers.
Ingredienser:
Kylling- filet el. bryst
Champingon
Brocoli
Majs
Gulerødder
Løg
Kokosmælk
Thai Chicken Curry (Enten færdiglavet på glas el. breve, så du selv laver saucen)
Evt. lidt chillisauce, alt efter egne smagsløg)
Salt og Peber
Ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 6
500-1000 gram kylling i strimler
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
Ingredienser:
til 4 - 5 personer
1 kg hakket svinekød
2 løg
2 æg
2 dl mælk
2 tsk salt og peber
rasp
tomater og løg skiver
karry
Ingredienser:
Ingredienser: 170 g. hakket magert svinekød
25 g. revet løg
15 g. mel
salt
peber
Sauce:
150 g. groftrevet hvidkål
2 dl. skummet- eller minimælk
1 tsk. hønsebouillonpulver
10 g mel
karry efter behag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
1 bæger cheasy hytteost
2 dåser tun i vand
karry
salt og peber
citronsaft
1 løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
til 4 cou.
500 g kalv/flæsk, hakket.
3 mellem store gulerødder, revet.
1 løg, fint hakket.
3 mellem store forårsløg, fint snittet,
2 æg.
100 g mel.
1½ dl mælk.
1½ dl yoghurt.
2 spsk. karry.
Slat.
Peber.
Ingredienser:
til 4
500 g rødspættefileter
2 spsk olie
1 tsk karry
1 finthakket løg
1 fed hvidlg
1 tsk friskrevet ingefær
1 ds kokosmælk
1 dl vand
salt
1 tsk citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 4
500-600 g filet af lyssej eller torsk + 1½ tsk. groft salt.
Karrysauce:
2½ spsk. smør + 2 tsk. karry + ½ fiskebouillonterning + ½ l mælk + 4 spsk. hvedemel + salt + peber.
Tilbehør:
Ris med vilde ris + evt. dampet broccoli.
Pynt:
1 tomat i skiver + hakket persille.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
600 gr. torsk (eller anden koteletfisk)
6 dl ris
1 stort løg
2 spsk olie (uden smag)
1/4 piskefløde
200 gr. rejer
1 dl. hvidvin og 8 dl. vand
salt, pber og karry
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
|
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i karry opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 6
500-1000 gram kylling i strimler
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min
2 løg
2 fed hvidløg
50 gr smør
3 spsk karry
1 ds flåede tomater
5 dl bouilion fx grøntsags eller høns
1/4 piskefløde
1 stor dåse ferskner
200 gr rejer - de billige fra frost er helt okay
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min
til 6-8 pers
150 g mayonaise
½ dl creme fraiche 18%
1 knsp salt
karry efter smag og styrke
5 hårdkogte æg
1 æble, skrællet, i små tern
2 spsk. Revet løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: 60
til 6
40 g. smør
3 spsk. karry
4 spsk mel
1 l. hønseboullion
½ tsk. cayennepeber
4 spsk. soyasauce
500 g. (3-4) kyllingefileter i lidt store strimler(2x3 cm)
3 små løg i kvarte
1 peberfrugt i store tern(2x2 cm)
2 gulerødder i skrå skiver
1 lille ds. bambusskud
250 g. champignoner i kvarte
2 dl. frosne ærter
Du bestemmer selv om du vil bruge alle grøntsager eller nogle helt andre...Brug hvad du har for eksempel bladselleri, grønne bønner eller andet.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30 min.
til 4 prs.
1 stort løg skåret i terninger
1-2 spsk karry (gerne den stærke med chilli)
1 fed knust hvidløg
1 ds. flåede tomater
2 dl fiskebouillon (vand + terning)
1 dl. piskefløde
200 g. frosne rejer
1 lille dåse ferskner
lidt icebergsalat i strimler
ca. 2 spsk olie til svitsning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
500 g hakket kalv og flæsk eller kyllinge fars
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
Pris: 100 kr.
til 4 pers.
800 g kyllingefilet,
1 hakket løg,
3 fed hakket hvidløg,
1 halv dåse ananas,
1 lille dåse kokosmælk,
1 dåse bambusskud
2 limefrugter,
1 dåse mandariner,
100 g smuttede mandler,
100 g kokos,
lidt frisk revet ingefær,
1 spsk karry,
salt og peber,
2 dl grønsags boullion,
500 ml let fraice 6%( fra Fdb kan koges uden at skille)
250 g ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 45min
til 4
500 g kylling eller svin i tern
2 peberfrugter
250 g champignon
2 store løg
fx. bambusskud, babymajs..
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
soya
2 spsk karry
2 fed hvidløg
chilipulver efter smag
salt
peber
Ingredienser:
til 2-3 personer
2 kyllingefiletter
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
1 squash
1 peberfrugt
(evt. en halv bakke champignoner)
1 lille dåse kokosmælk
olivenolie
2 spsk. karry (eller mindre)
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-30 min.
til 2-3 prs.
ca. 300-400 g. kalkunbryst i tern eller strimler
2 porrer i tynde skiver
2-3 æbler i tynde både
2-3 tsk. karry
salt og peber
2 dl. mælk
lidt fedtstof
Alle karry opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med karry i kategorien karry opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.