Ingredienser:
til 4 pers.
ca 500 g. god medister
5-7 skiver røget bacon
salat :
et stort æble
tilsvarende mængde selleri
citronsaft lidt sukker
1 dl. græsk youghurt
stenfri druer
sovs af : ca ½l. grønsagsbouillon ( evt vand + terning)
smages til med ribsgele og blåskimmelost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 30kr.
til 4
1 stk. stor Aubergine
5 stk. friske og velduftende tomater
1 bundt basilikum
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
saften af en halv citron
½ dl salt
salt & Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 god time
Pris: i den dyre ende
til til 2-3 pers.
Ca. 400 gr. flader skært oksekød (ofte skal du banke dem ud selv med en kødhammer)
1 stykke røget svinemørbrad
Persille
Pepper
1 halv liter boullion
Kulør
salt
pepper
balsamico
jævning
300 gr. kartofler
300 gr. gulerod
300 gr. pastinak
2 porre
2 store løg
Minarine/ becel
skummetmælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Til 1 kg blommer (jeg bruger Victoria blommer)
500 g sukker
1 frisk polynesisk vaniljestang
1 stk frisk lime
2 tsk rød melatin
1 kg stort sylteglas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 pk. Hakket svinekød max. 10- 12 %. 1 revet løg. 1 Æg. lidt mælk.5-6 spsk. Mel ,lidt salt & peber.
Ris. sovs : Smør. Karry.mel. salt & peber. mælk. vand fra kødbollerne.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
til 6-8 pers.
et stort hvidkålshoved eller 2 mindre
8 grisehaler (kan undlades)
½-1 kg. grise/svineskank (eller kogeflæsk--gerne letsaltet)
½-1 kg. røget bacon (eller kæbesnitter)
ca 1 l. vand.
salt
peber.
sukker.
evt. kulør.
Ingredienser:
til 6 pers.
6-8 store kyllingebryst filetter
2 pk. sliced bacon
1-2 bk. pikant ost fra Buko
2-3 pk. frisk båndpasta(spinat og/eller tomat)
3 flasker maizena madlavningsfløde 7 %
1 bundt friske porrer
1 broccoli
1 rød-1 gul-1 grøn peber
4 fed hvidløg
salt - peber - paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 t.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
1 dl rosiner,
12 stk. tørrede abrikoser,
1 dl rom,
50 g gær,
3/4 dl. lunken mælk,
1 dl mel,
100g margarine,
2 spsk. sukker,
knivspids salt,
1/4 tsk mandelessens,
1 spsk. reven citron skal,
2-3 dl. mel,
75 g hakkede mandler,
75g sukat,
flormelis til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 t.
Pris: 50 kr.
til 10 pers.
2,5 dl. vand,
1 1/4 l. mælk,
200 g. grødris,
1 stang vanilie,
150 g. mandler,
3 spsk. sukker
7 dl. piskefløde,
4 cl. sherry
Ingredienser:
Pris: kr.Billig
til stor portion
3 l. økologisk sødmælk. 400 g Grødris. salt.1/2 l. Piskefløde. i stang Vanilie. Lidt sukker efter smag.Masser af mandler.Lidt portvin.
Kirsebærsauce
Ingredienser:
til 6 personer
1/4 L piskefløde
250g jordbær
friske eller frosne
90g flormelis
3 æggeblommer
korn fra ½ stang vanille
Ingredienser:
til 2
4 æg
ca. 300 gr. kogt ris
olie
salt/peber
Lidt chili
Lidt purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.45 min.
til 4 personer
16 skiver skinkeschnitzler af frilandsgris.
2 squash i lange skiver.
2 gulerødder i lange skiver.
3 kviste timian.
16 skiver bacon.
Tandstikker eller snor til ombinding.
Olie/smør til stegning.
1 finthakket rødløg.
1½ dl. lys kalvebouillon.
½ liter piskefløde.
1 gulerod.
1 skive selleri.
½ porre og en courgette i små terninger.
250 g. østershatte i fine strimler.
50 g. friske ribs.
Salt.
Peber.
Ingredienser:
til 4 pers.
1/2 hvidkålshoved
1 gul peber
1 rød peber
1 bundt forårsløg
ca. 1/2 dl. persille
marinade:
1/2 dl. olivenolie
3 fed presset hvidløg
3 spsk. æbleeddike
1/2 tsk. salt
et drys peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 2 pers.
4 stilke frisk mynthe
Lidt Honning
Kogende vand
evt. ingefær og citron skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 120 kr.
til 4
Laks 450 gr.
Frisk pasta 500 gr.
Et bundt frisk Basilikum
Madlavnings fløde 200-250 ml.
Tomat 200 gr.
Lidt Whisky
Lidt citronsaft
Salt
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
Pris: 50-85 kr.
til 2-3 pers
250g frisk pasta
225-260g laks
Sovs:
1 forårsløg
Citronpeper
Salt og peper efter smag
½ tsk oregano
1/4 del fløde
1-1½ spsk parmasan ost
Evt. spinat hvis man har lyst.
Ingredienser:
250g frisk fuldkorns pasta
ca. 260 gr. laks
½ bundt frisk basilikum
250 gr. champignon
1/4 dl. fløde
1½ spsk parmasan ost
1 dl. hvidvin
250 gr. cherry tomater
½ løg
1 fed hakket hvidløg
½ grøntsagsbouillon
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
til 3 pers.
ca. 450 g Rå sorte tiger rejer. 1 hel usprøjtet citron.1 1/2 rød Chilli. 2 Fed hvidløg. ca.2 dl. hvidvin. ca. 40 blade frisk basilikum. 1/2 l. Piskefløde. 700 g Frisk pasta. salt & peber og lidt olie til stegning.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
til 4
2 bakker friske nye danske jordbær
1/4 fløde
Sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
Pris: mellem
til 3 pers.
en pakke hakket kød efter eget valg
et spidskål
løg
en lille dåse majs
reven ost
diverse krydderier
salt/pepper
ris
stængler af grøntsager. Feks. gulerod og pepperfrugt.
Fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
til 1
Et stort glas
Græsk yoghurt
Hakket mandler
Ananas skåret i små stykker
Flydene Honning
Ingredienser:
til 1 portion
1 dl havregryn
2 dl vand
lidt salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: kr.Billig
Havregryn. Salt. Sukker. Smør. Mælk.Frisk frugt.
Ingredienser:
til 4
En hel kylling
1 tsk. paprika
2 spsk honning
salt og peber
salat:
1 bundt broccoli
1 pk babyleaves
1 pose sugarsnaps
1 rødløg
100g mandler
2 spsk oliven olie
2 auberginer
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk tahin
1 spsk olie
saften fra en halv citron
1 fed hvidløg
salt & peber
knivspids spidskommen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 8 timer
til 50 pers.
Helslagtet gris på cirka 65 kg.
ca. 8 dl Olie
1 øl
Salt
Peber
Grill krydderi
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
200 gr. frosne hindbær (200 gr. til is og 100 gr. til pynt), 80 gr.flormelis , 1 spsk citronsaft. 1 Æggeblommen, 1 3/4
dl mælk og ½ dl fløde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til ca. 15
200 g. smør,
350 g. hvedemel
150 g. flormelis
1 spsk. vaniljesukker
1 æg
Glasur
200 g. flormelis (ca. 4 dl)
2 spsk. vand
1½dl hindbærmarmelade (ca. 175 g)
Pynt
friske hindbær eller krymmel
Ingredienser:
Løg i små tern eller i tynderinge hvis man havde de ristede løg lidt anderledes.
Hvedemel
Olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
500 gram kirsebær
1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
100 gr. marcipan
2 korender
silkebånd
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + køl
til 15 stk.
150 g. hvid chokolade
1 dl. piskefløde
25 g. smør
2 dl. Kokos (ristet på tør pande)
Hæld evt. 2 spsk. Cointreau eller Gran manier sammen med fløden evt. også hakket pistacienødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
Pris: mellem
til 2-3 pers.
500 gr. hakket kød efter eget valg
ris til 3-4 pers.
3 halve store pepperfrugter til hver
1 dåse majs
2 dåser flået tomat
1 dåse tomatpuré
1 stort løg
Skiver af fedtfattig ost
evt. et fed hvidløg
Boullion terning
lidt olie til stegning
Diverse krydderier
salt/pepper
Salat efter eget valg (jeg har brugt en håndfuld friske grove babyleaf)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca ½ time
til 5-6 pers
bund:
12 digestive kiks
125 g. smør
fyld:
2 past. æggeblomer og 2 hvider
3/4 dl farin
4 blade husblas
3/4 dl meget stærk pulverkaffe
3/4 dl whisky
1½ dl piskefløde
pynt kaffebønner (moccabønner) chokolade og flødeskum.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til 4 prs.
500 g. hakket kød (gerne halvt okse halvt gris)
2 skiver afskorpet franskbrød
ca. 3/4 dl. mælk
1 æg
4 spsk. revet parmesanost
1 spsk. hakket persille
1-2 fed presset hvidløg
½ tsk. revet citronskal
salt og peber
lidt olie til stegning
Tomatsauce:
1 løg hakket
1 fed hvidløg hakket
1 spsk. olie
2 dl. bouillon eller vand (evt. 1 dåse flåede tomater)
1 lille dåse koncentreret tomatpure
½ tsk. basilikum
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 50 kr.
til 4 personer
750 g Frosne jordbær
3 dl. Vand
150 g sukker. (smag og behag)
3 spsk. kartoffelmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
til 4 personer
½ kg jordskokker
2 store bagekartofler
7 dl. liter mælk
½ liter hønsefond (eller terning)
salt, peber, muskat, cognac
evt en dl. fløde
1 bundt purløg
½ dl. olivenolie
4 store friske kammuslinger
8 tynde skiver parmaskinke (eller anden røget skinke)
Ingredienser:
til 4prs.
5 dl grønsagsbouillon
1 dl hvidvin
250 gr. kantareller
250 gr. bacon
2 spsk olivenolie/raps olie
1 løg i tern
2 spsk hakket persille
400g risottoris
40g frisk revet parmesan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30
til 4 pers.
2 dl ris (f.eks. basmatiris)
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
½ frisk ananas
1 bundt radiser
1 agurk
½ dl rosiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Rimelig
Koteletter. Karry. Ananas. Champinon.Peberfrugter. Pølser.Piskefløde.Tomater.Mel.Smør til stegning.Ris.Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Hakket Svinekød max 10 %. Mel.Salt & peber. Ris. Ananas.Karry. Ris.Smør.Majs.
Ingredienser:
500 g. snittede rabarber
75 g. sukker
1 spsk. citronsaft
½ l. piskefløde eller fløde 13%
1 stang vanille
1 stk. hel kanel
3 hele nelliker
4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
150 g. sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
750 gr. kylling filet
4 spsk. pesto
1 dl. fløde
2 dl hvidvin
Rosmarin
Timian
50 gr. hele ribs
1 bakke friskpasta
Salat:
1 lille pose sukkerærter
1 bakke baby leaf
2 rødløg
Hel parmesan
Dressing:
dijon sennep
salt/peber
4 spsk. olie
2 spsk. hvidvinseddike
Ingredienser:
til 4-6 pers.
6-700 g. oksefars
8 fed hvidløg
3 tomater
ca. 150-200 g. revet ost
salt-peber
oregano
1/4 l piskefløde
2 ds. hk. tomater
frisk pasta
Ingredienser:
til 6 pers.
500 g. fedtfattigt oksefars
1 stort løg
6-8 stængler bladselleri
magarine ell. olie til stegning
1 dåse hakkede tomater
ca. 1 l. vand
kulør
salt peber
timian
evt. lidt maizena til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til 2-3 prs.
3oo g. oksefars
2 løg
2 gulerødder
ca. ½ gul og ½ grøn peberfrugt
1 dåse flåede tomater
1 lille dåse tomatpure
salt og peber
ca. 1 spsk. friskhakket rosmarin
ca. 1½-2 dl. friskhakket oregano
ca. ½ spsk. friskhakket citrontimian
ca. 2 spsk. olie.
Lidt friskhøvlet eller revet parmesanost til drys.
1 pakke frisk pasta.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 120
til 10
Fragilitébunde:
225 g kogte smuttede mandler
300 g flormelis
9 æggehvider
Hvid chokolademousse:
250 g hvid chokolade
6 blade husblas
4 spsk. fløde
3 dl. græskyoghurt 10%
8 pastauriserede æggehvider
1 spsk. sukker
2,5 dl. piskefløde
1000 g blandede bær fx hindbær, solbær, blåbær og brombær (både til at lægge i kagen og til pynt)
1 stk. Overtræksmarcipan på rulle fra Odensemarcipan til lagkager.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + ovntid
Pris: Billig
til 4
- 2 auberginer til plader
bechamelsovs:
1 lille blomkålshoved
- 1 hakket løg
Olie el.kokosolie
- 4 dl plantemælk fx soyamælk el. Usødet mandelmælk
1 terning grønsagsbouillon
- 50 g revet ost
- Revet muskatnød
- Salt og peber
Tomatsovs:
- Olivenolie
- 1 hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 dåse flåede tomater
- 1/2 bundt friske basilikumsblade groft hakkede
- Salt og peber
1 tsk honning
100 -150g ost til gratinering
Lidt oregano
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
300 gram solbær 1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Pk. Hakket Oksekød max. 10-12 %. Salt & peber. 2 fed Hvidløg.1 Løg. Peberfrugter. 1 ds. Majs. 3 Gullerødder. 1 ds. Kons. Tomatpure. 1 ds. Hakket tomater.1/4 Piskefløde.Oliemagarine. Coktailpølser. Meljævning.
Tilbehør : Ris og Flute
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
500 gram jordbær (frisk eller frosne jordbær)
1/2 liter piskefløde
200 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
til 4 pers.
50 g sukker
1 te ske salt
2½ dl Kokosmælk 18% (Shop Asia)
400 g klisterris (Shop Asia)
4 Mangoer (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: rimelig
til 4 prs.
6-8 skiver bacon.
750 g. svinekød i tern.
2 mellemstore løg.
250 g. champignoner i kvarte.
2 æbler i tern.
3 spsk. mangochutney.
3-4 tomater evt. en dåse flåede.
ca, 2 dl. vand
salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
200 gr. mørk chokolade
20 gr. honning
1 dl. piskefløde
5 spsk. rom eller cognac
30 gr. usaltet smør
50 gr. ristet hakket hasselnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til 2 prs.
2 alm. eller 4 fadkoteletter (gerne nakkekoteletter)
evt. lidt kød og grillkrydderi (knorr)
1½ dl. ris
1 dåse hakkede flåede tomater
ca. ½ spsk. karry
2 løg i grove tern
2 æbler i grove tern
3 spsk. mangochutney sød
evt. ½ grøn peberfrugt i tern
ca. ½ dl. ketchup
ca. ½ l. vand
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: nu
til 5-8 cov
*140 gram grødris
*1 liter mælk
*korn fra 1 stang vanille
*50 - 100 gram smuttede *hakkede mandler
*2 - 4 spsk. sukker
*ca. 8 dl piskefløde
*eventuelt 1 - 2 spsk. madeira eller sherry
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Mørbrad.Salvie. Salt & peber. Piskefløde. Karry. Bananer.
Tilbehør:Ristet kokosmel på tør pande. Rosiner. Peanuts.Perleløg. Revet hvidkål. Mandariner. Mangochutney den søde. Sød chillisovs. Syltede rød peber. Ris.
Ingredienser:
til ca. 2 liter
ca. 40 æbler
flasker eller dunke til opbevaring
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: 90 kr.
til 4
1 kg. pil selv rejer
Hjemmerørt mayonnaise
Frisk Dild
1 citron
Frisk flute
Smør
Salat fx. hjertesalat
salt/peber
8 cherry tomat
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i ris opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
Pris: 50-85 kr.
til 2-3 pers
250g frisk pasta
225-260g laks
Sovs:
1 forårsløg
Citronpeper
Salt og peper efter smag
½ tsk oregano
1/4 del fløde
1-1½ spsk parmasan ost
Evt. spinat hvis man har lyst.
Ingredienser:
til 6 pers.
6-8 store kyllingebryst filetter
2 pk. sliced bacon
1-2 bk. pikant ost fra Buko
2-3 pk. frisk båndpasta(spinat og/eller tomat)
3 flasker maizena madlavningsfløde 7 %
1 bundt friske porrer
1 broccoli
1 rød-1 gul-1 grøn peber
4 fed hvidløg
salt - peber - paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr. 60
til 6 portioner
Amo Grødris 150 g.
Mælk 1 liter
1 vanillestang
1/4 tsk. salt
½ l. piskefløde
Vanillesukker
Sukker
Citronsaft
150 gr. mandler
1 glas Kirsebærsovs
Ingredienser:
til 6
700 gr. oksekød eller Kalkun
250 gr. champignon
2 hakkede løg
1 hakket peberfrugt
1 dl olie
2 spsk. karry
1 hvidløg
2 spsk. soya
½ dåse bambusskud
1 liter grønsags bouillon
½ dåse bønnerspirre
salt
I små skåle:
bananer
peanuts
ristet groft kokos (på en tør pande)
skollede rosiner
peberfrugter
mango chutney
majs
rejer i tomatsauce
agurker
tomater
syltede mandariner
Ingredienser:
600 g hakket oksekød
4 skiver franskbrød
salt, peber
fedtstof til stegning
høvlet peberrod efter smag
4 spsk hakket løg
4 spsk hakket kapers
4 spsk hakket rødbede
4 æggeblommer
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til 4 prs.
500 g. hakket kød (gerne halvt okse halvt gris)
2 skiver afskorpet franskbrød
ca. 3/4 dl. mælk
1 æg
4 spsk. revet parmesanost
1 spsk. hakket persille
1-2 fed presset hvidløg
½ tsk. revet citronskal
salt og peber
lidt olie til stegning
Tomatsauce:
1 løg hakket
1 fed hvidløg hakket
1 spsk. olie
2 dl. bouillon eller vand (evt. 1 dåse flåede tomater)
1 lille dåse koncentreret tomatpure
½ tsk. basilikum
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
til 4 personer
½ kg jordskokker
2 store bagekartofler
7 dl. liter mælk
½ liter hønsefond (eller terning)
salt, peber, muskat, cognac
evt en dl. fløde
1 bundt purløg
½ dl. olivenolie
4 store friske kammuslinger
8 tynde skiver parmaskinke (eller anden røget skinke)
Ingredienser:
Bacontern
1-2 rødløg, finthakket
1 finthakket frisk rød chili, gerne med kerner
godt med hvidløg, finthakket
400 gr. hakket kylling
1 bndt. forårsløg, skyllet og hakket
madfløde
1 spsk. kyllingefond (af flaske)
kværnet peber,
evt. groft salt, ikke sikkert det er nødvendig, pga bacon og fond
500 gr. fettuccine ( den billige fra coop) koges efter pakkens anv.
2-3 håndfulde revet ost
Evt friskhakket basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
til 4
500-600 gr svinemørbrad
1 pk skinkestrimler
10 cherrytomater
1 løg
2-3 dl madl. fløde
2-3 dl svinebouillon
2-3 tsk konc. tomatpure
100 gr revet ost
persille frisk el tørret
salt
peber
2 pk frisk pasta
Alle ris opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med ris i kategorien ris opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.